Kilo veriyorum:)) mutluyum:)))

bugünkü menüm bakalım bana ne sonuçlar çıkaracak....çokk cızzzzzlııı bir gündü bugün.....ama en azından 3 saat yürüyüş yapmışımdır...bakalım sabah ola hayırola....
sabah:
2 dilim tam b. ekmeği
5 dilim sucuk
2 şekersiz çay
2 sap çeçil peyniri
3 yeşil +3 siyah zeytin
1/2 çarliston biber
1 domates
1 yudum reçel
ara:
1 bardak diet kola
1 şekersiz çay
öğlen:
urfa dürüm
1 patates kızartması
1 kutu cola
ara:
1 twist çikolata

2 lt su içtim....

yedim ama bugün gezerken çookkk yoruldum....yaptığım yürüyüşler inşlh calori - mede katkıda bulunur .... diyorum...ve iyigeceler diliyorum....

Canım ya baştan sona yazdığın bütün menülerini okudum ve acayip çok kola içtiğini farkettim. Kola hiç ama hiç ama hiç iyi bir şey değil. Neden bu kadar çok kola içiyorsun ki:50:

kızlar rejimde hepimize kolay gelsin...
bende katılayımmı aranıza...
bu hafta kk dan aldığım bi diyeti uyguladım..94 ten 91 e indim...
devam edicem ama hep beraber daha motive olurum...

tabiki canım....çok mutlu olurum:21:.....birlikten kuvvet doğar diyerek....hep beraber verelim şu kiloları.....çookkkk güzel bir motivasyon olur ve de diyetteki en önemli şeylerden biri motivasyan ve moral bence hepimizin buna ihtiyacı var....bu arada tebrikler....1 haftada 3 kg çok iyi.....:46:

Canım ya baştan sona yazdığın bütün menülerini okudum ve acayip çok kola içtiğini farkettim. Kola hiç ama hiç ama hiç iyi bir şey değil. Neden bu kadar çok kola içiyorsun ki:50:

öncelikle menülerimi okuduğun için tşklr canım.....malesef öyle cnm....bir çok aburcuburu....hatta şekeri bıraktım ama ona bir türlü çözüm bulamadım.....bazen bi kaç gün ara vermeye çalışıyorum ama markete gidince ilk aldığım şey kola oluyorrrrr.....kesinlikle bırakmam lazım ...farkındayımmmm

tabiki canım....çok mutlu olurum:21:.....birlikten kuvvet doğar diyerek....hep beraber verelim şu kiloları.....çookkkk güzel bir motivasyon olur ve de diyetteki en önemli şeylerden biri motivasyan ve moral bence hepimizin buna ihtiyacı var....bu arada tebrikler....1 haftada 3 kg çok iyi.....:46:

o halde bende varım çıtır çıtır bir genç kız olmaya....
yaptığım diyeti kk da bi topikten aldım hemen yazıyım...
fikir olur belki sizede...

kural sabah tabağında ne varsa o gün her öğün aynı şeyleri yicen...

pzt.= haşlanmış patates...bol su mümkün mertebe spor...30dk yeter diyolar...

salı= yağsız tuzsuz haşlanmış sebze, şekersiz çay, bitki çayı, bol su serbest...

çarş=haşlanmış et...

perş=meyve...

cuma=yumurta, süt, peynir,yoğurt...

hafta sonu serbest....

devam edicem bakalım hedef 70kilo...

öncelikle menülerimi okuduğun için tşklr canım.....malesef öyle cnm....bir çok aburcuburu....hatta şekeri bıraktım ama ona bir türlü çözüm bulamadım.....bazen bi kaç gün ara vermeye çalışıyorum ama markete gidince ilk aldığım şey kola oluyorrrrr.....kesinlikle bırakmam lazım ...farkındayımmmm
Bende bir ara acayip bağımlıydım. 1 günde 2.5 litre kola içtiğimi biliyorum ama halam bana kolanın sinek ilacından hiç bir farkı yok tadı güzeldir belki bir de onu demişti. Ondan sonra rahatsız olup bırakmaya başladım. Önceleri kola yerine meyveli soda içtim sonrada icetea falan içe içe bitirdim şükür hepsini. Bak kolayı 10 gün içmedin mi tadını unutuyorsun. Bir dene bence

o halde bende varım çıtır çıtır bir genç kız olmaya....
yaptığım diyeti kk da bi topikten aldım hemen yazıyım...
fikir olur belki sizede...

kural sabah tabağında ne varsa o gün her öğün aynı şeyleri yicen...

pzt.= haşlanmış patates...bol su mümkün mertebe spor...30dk yeter diyolar...

salı= yağsız tuzsuz haşlanmış sebze, şekersiz çay, bitki çayı, bol su serbest...

çarş=haşlanmış et...

perş=meyve...

cuma=yumurta, süt, peynir,yoğurt...

hafta sonu serbest....

devam edicem bakalım hedef 70kilo...

tamam canım ...hoş geldin tekrardan ....hep beraber istediğimiz sağlıklı kilolara ulaşacağız.... bu diyeti uyguladın sanırım...

Bende bir ara acayip bağımlıydım. 1 günde 2.5 litre kola içtiğimi biliyorum ama halam bana kolanın sinek ilacından hiç bir farkı yok tadı güzeldir belki bir de onu demişti. Ondan sonra rahatsız olup bırakmaya başladım. Önceleri kola yerine meyveli soda içtim sonrada icetea falan içe içe bitirdim şükür hepsini. Bak kolayı 10 gün içmedin mi tadını unutuyorsun. Bir dene bence

aynen ben de yazın 2.5 lt içtiğim günleri biliyorum....şuan için sadece diet vede 2-3 günde bir 1.5 lt içiyorum...bide doğal olarak bağımlık yapıyor....içtikçe içesi geliyor insanın....ama en kısa zaman da çözüm bulmam gerekiyor...soda da içerdim ama 3-4 aydır bıraktım içmeyi...arada nadir içiyorum 1 kaç damla limonla....senin adına çok sevindim cnm ben de tiksinirim inşallah....

tamam canım ...hoş geldin tekrardan ....hep beraber istediğimiz sağlıklı kilolara ulaşacağız.... bu diyeti uyguladın sanırım...

evet canım bu diyeti yaptım en azından açlık yok...
ye yiyebildiğin kadar...bi zaman sonra yemek istemiyosun zaten...
bide haftasonunun hayalini kuruyorum...serbest yeme diye...böyle gidecek bakalım...

ya kızlar kola muhabbetinizi okudum...aman miktarı kaçırmayın obezitenin sebebinden biri kola...içtikçe içiriyo...sonra raharsız oluyo insan...

aynen ben de yazın 2.5 lt içtiğim günleri biliyorum....şuan için sadece diet vede 2-3 günde bir 1.5 lt içiyorum...bide doğal olarak bağımlık yapıyor....içtikçe içesi geliyor insanın....ama en kısa zaman da çözüm bulmam gerekiyor...soda da içerdim ama 3-4 aydır bıraktım içmeyi...arada nadir içiyorum 1 kaç damla limonla....senin adına çok sevindim cnm ben de tiksinirim inşallah....

Bak yarın pazartesi bence 1 haftalık kola diyetine girebilirsin. 1 hafta hiç kola içme. Canın kola istediğin meyveli soda iç. Aradada kahve iç kafein ihtiyacını öyle karşıla. Bak nasıl kurtuluyorsun o zehirden:52:

evet canım bu diyeti yaptım en azından açlık yok...
ye yiyebildiğin kadar...bi zaman sonra yemek istemiyosun zaten...
bide haftasonunun hayalini kuruyorum...serbest yeme diye...böyle gidecek bakalım...

anladım cnm....bu haftada dene bi sonuçlara göre konuşuruz üzerinde yine.....haftada bir gün ödül günü görüldüğü üzere ben de yapıyorum ....listede karbonhidrat, protein vede c vitamini genel olarak var...ilerleyen zamanlarda bunları gün içinde yayarsan daha sağlıklı olur diye düşünüyorum...bu liste şok amaçlı galiba...yanlışmı düşünüyorum.....evet kola çok zararlı vede bende en kısa zamanda bırakıcam söz veriyorum....:16:

ya kızlar kola muhabbetinizi okudum...aman miktarı kaçırmayın obezitenin sebebinden biri kola...içtikçe içiriyo...sonra raharsız oluyo insan...

Bak yarın pazartesi bence 1 haftalık kola diyetine girebilirsin. 1 hafta hiç kola içme. Canın kola istediğin meyveli soda iç. Aradada kahve iç kafein ihtiyacını öyle karşıla. Bak nasıl kurtuluyorsun o zehirden:52:

evet kesinlikle başlıyorum cnm.....artık o zehiri çıkartıyorum hayatımdan .....çok tşklr cnm.....:16:

evet kesinlikle başlıyorum cnm.....artık o zehiri çıkartıyorum hayatımdan .....çok tşklr cnm.....:16:

Evet evet evet bu senin için süper olacak bak gör. Cildinin güzelleştiğini, o küçük küçük gözüken kılcak damarların azaldığını hissedeceksin. Merdivenleri daha az yorularak çıkıp ineceksin. Bende böyle etkileri oldu içmemenin eminim sendede aynıları olacaktır. Bir haber okumuştum habere göre sigaralar gibi kola ve cipsin üzerine dikkat ölüm tehlikesi yazısının yazılması gerektiğini söylüyordu. Düşün yani:34:

şuan:126: tarçın+karanfilli çayımı içiyorum kızlar kesinlikle tavsiye ederim.....ve bu günü böyle kapatıyorum....
yarın görüşmek üzere iyi geceler:21:

sanırım şok diyet dedikleri...
ama hiç açlık duygusu olmuyo yani şeker düştü, halsizim, midem gurulduyo yok...
ocağa pattes attım kaynıyo yarın akşama kadar yicem...limonlarım, pul biber ekerim yerim de yerim...
hafta sonu hayali ile...
ama hafta sonu serbest diye bırakınca 1 kilo kadar alıyo insan ipin ucunu kaçırmamak lazım....

sanırım şok diyet dedikleri...
ama hiç açlık duygusu olmuyo yani şeker düştü, halsizim, midem gurulduyo yok...
ocağa pattes attım kaynıyo yarın akşama kadar yicem...limonlarım, pul biber ekerim yerim de yerim...
hafta sonu hayali ile...
ama hafta sonu serbest diye bırakınca 1 kilo kadar alıyo insan ipin ucunu kaçırmamak lazım....

amaç o zaten...ama kısa sürelidir bildiğim kadarıyla bu diyetler canım...bende 1 kez pirinç lapası diyeti yapmıştım ...1-2 ay öncesi 2 günde 1.9 kg vermiştim...tabi bunun çok büyük bir kısmı suydu....kendini iyi hissediyorsan bu haftada devam edersin sonrasında daha sağlıklı bir liste bulursun cnm.....

Evet evet evet bu senin için süper olacak bak gör. Cildinin güzelleştiğini, o küçük küçük gözüken kılcak damarların azaldığını hissedeceksin. Merdivenleri daha az yorularak çıkıp ineceksin. Bende böyle etkileri oldu içmemenin eminim sendede aynıları olacaktır. Bir haber okumuştum habere göre sigaralar gibi kola ve cipsin üzerine dikkat ölüm tehlikesi yazısının yazılması gerektiğini söylüyordu. Düşün yani:34:

evet evet evet içmeyeceğim inşallah canım artık şu kolayı....malesef sigarada kullandığım için ikiside iyi arkadaşlık ediyorlardı ama artık yollarının ayrılma zamanı geldi....

amaç o zaten...ama kısa sürelidir bildiğim kadarıyla bu diyetler canım...bende 1 kez pirinç lapası diyeti yapmıştım ...1-2 ay öncesi 2 günde 1.9 kg vermiştim...tabi bunun çok büyük bir kısmı suydu....kendini iyi hissediyorsan bu haftada devam edersin sonrasında daha sağlıklı bir liste bulursun cnm.....

4 hafta dayanmaya çalışıcam bakalım.....
bi kan tahlili yaptırırım kendimi iyi hissetmezsem ....
ama pek zor olmuyo...
ya sana ne dicem ben bu diyeti yaparken affına sığınarak söylüyorum...
sakın yanlış anlama, yağlı küçük abdest çıkardığımı hissttim...lavaboda...sanırım direkt yağ yakıcı bi diyet diye düşünüyorum..
ama kan yağlarıda temizlenir diye tahmin ediyorum...gerçi kolestrolüm yok , şekerim yok , yani hiç bi hast. yok elhamdülillah...
dayanmaya çalışıcam....

yarın görüşmek üzere kızlar...az kalorili güzel bir hafta bizi bekliyor....kendinize iyi bakın...iyi geceler:21:

Günaydın,

öncelikle çooook utanıyorum :26:c.tesi bildirim yapamadım, Çınar ın kontrolü vardı, derken ordan kahvaltıya götrüdük anneyi filan, çok çok özür dilerim, ilk haftadan böyle oldu ama bir daha olmayacak.

bildirm için geç ama bende salıdan beri 600 gr m vermişiiiiiiiiim :52::52::52::52: çoook mutluyum. Annemin yaptıklarından da yimiştim kaçamak kaçamak, dünde sinemaya gittik eşimle aylar sonra, orda da cıslarım oldu, frigo yidim birde 2 avuç patlamış mısır. ama bu sabah tartıldım hehehehehehehheheh heyt be heyt,

Diğer arkadaşlar hoşgeldiniz,
BLUEDENİZ cim, cola ile ilgili kararına çok sevindim, bende çok içerdim ama bıraktım, sende yaparsın, bak o zaman daha da fark edeceksin.

günaydınnn kızlar :21:az kalorili ve keyifli bir hafta diliyorummm:16:

dünkü yediklerimden sonra bir tartılayım dedim ve ne göreyim tartımın pili bitti:50::9:...neyseki son kez tarttı ve dün koca bir gün gezmemize ve yorgunluğumuza değmiş....o yüzden keyfim yerinde...:21:

Back
X