Günaydın,
öncelikle çooook utanıyorum :26:c.tesi bildirim yapamadım, Çınar ın kontrolü vardı, derken ordan kahvaltıya götrüdük anneyi filan, çok çok özür dilerim, ilk haftadan böyle oldu ama bir daha olmayacak.
bildirm için geç ama bende salıdan beri 600 gr m vermişiiiiiiiiim

çoook mutluyum. Annemin yaptıklarından da yimiştim kaçamak kaçamak, dünde sinemaya gittik eşimle aylar sonra, orda da cıslarım oldu, frigo yidim birde 2 avuç patlamış mısır. ama bu sabah tartıldım hehehehehehehheheh heyt be heyt,
Diğer arkadaşlar hoşgeldiniz,
BLUEDENİZ cim, cola ile ilgili kararına çok sevindim, bende çok içerdim ama bıraktım, sende yaparsın, bak o zaman daha da fark edeceksin.
günaydın cnm
çınar bebek iyidir inşallah
seninde güzel bir hafta sonu geçirdiğine sevindim
kg kaybında olmuş buda çok güzel bir haber tebrikler
bu hafta daha bir dikkat ederiz ve daha güzel sonuçlar alırız inşlh...evet ya herkesler colayı bırakmış bende bırakıcam ama....
öncelikle çooook utanıyorum :26:c.tesi bildirim yapamadım, Çınar ın kontrolü vardı, derken ordan kahvaltıya götrüdük anneyi filan, çok çok özür dilerim, ilk haftadan böyle oldu ama bir daha olmayacak.
bildirm için geç ama bende salıdan beri 600 gr m vermişiiiiiiiiim

Diğer arkadaşlar hoşgeldiniz,
BLUEDENİZ cim, cola ile ilgili kararına çok sevindim, bende çok içerdim ama bıraktım, sende yaparsın, bak o zaman daha da fark edeceksin.
günaydın cnm