Menün güzel amma velakinn 2 dilim ekmeği sevmedim. Öğle ve akşam ekmek yeme bence.Daha menünüde hazırlamamışsın ne yiyeceğini ona göre hazırlarsın.
tavsiyen için çok tşklr cnm...2 dilim :100 cl
diğer yediklerim de 150cl diye düşündüm...öğün olarak 300 cl hesaplıyorum ...ara öğünler de 100 kalori 1200 cl...günlük aktivide de 300 cl harcasam 900 cl gibi hesap ediyorum...ama 2 dilim fazla bu sabah tıka basa doydumbu arada öğlen pirinç salatası yedim...kahvaltı geç olduğu içinde ara öğün yapmadım...akşamda yoğurtlu bakla yemeği var .....
aa değişik bişeymişş aklımda bulunsun bende bi deneyeyim saol cnmhemde baya kilo verdiriyormuş 2 gün üst üste yicez demi? peki üstüne hangi baharatlar güzel olur?
evet cnm...dün ve bugün pirinç salatası olarak yaptım...amaç vücuttaki fazla suyu atmak.....insanın günde en fazla vereceği yağ oranını 70 gr olarak düşünürsek...gerisi su yaniama şişliği alıyor vede rahatlıyorsun...baharat olarakta aklına ne gelirse damak tadın ne seviyorsa koyabilirsin...acı biber metabolizmayı hızlandırdığı için hiç acı yemeyen ben acı yemeye alıştım