Kilo veriyorum:)) mutluyum:)))

tadelle yemıssın kı :) afıyet olsun kuzum :)
bu günkü yediklerim;
sabah:1.5 saat yürüyüş+1 lt su
kahvaltı:1 dilim t.b. ekmeği+1domates+2fincan şekersiz çay+1
kk peynir+1yeşil+1siyah zeytin+1 yudum reçel
ara:2 kuru incir
öğle :1 tabak kısır+1 fincan şekersiz çay
ara:1 tadelle+1 kupa şekersiz sütlü nescafe+4 yulaflı bisküvi
akşam:1 kase çorba+tavuk sote+az pilav+salata
ara:meyve+2 şekersiz çay

2 lt su ,3 lt ye tamamlarmıyım bilmiyorum....bugünde yeme faslını böylece kapatırım....
weight.png

ben yazayım hemen bugun neler yaptıgımı; her yemege baslamadan once aksam buraya yazcagımı bıldıgım ıcın daha bılınclı yıyorum onceden porsıyon hesabı yapıyordum sımdı kasık ve adet. esasında senınle bırlıkte daha da dıkattlı oldum ıyı kı varsın kı denız :)
sabah uyanır uyanmaz yarım lıtre su ıctım,bi kk peynır bı yesıl bı sıyah zeytın,bır dılım t.b.ekmegı,uc yemek kasıgı yumurtalı ıspanak
ara:3 adet kuru kayısı,3adet hurma
oglen:5 yemek kasıgı sebze yemegı, 3 yemek kaşığı yoğurt,bı porsıyon salata
ara:15 adet kuru uzum
aksam:1 kepce corba,bı yemek kasıgı bulgur pılavı,3 yemek kasıgı salata(cok yıcektım salata ama yagını tuzunu fln koymuslar az yedım bende)
ara-------
3 lıtre suyumu ıctım bırazdan ıkı kupada yesıl cay ıcerım tamamdır.bı saatten fazla spr yaptım baya ter attım.aferın bugün bana :)))))))

teşekkür ederim canım...sende iyiki varsın...böyle azimli başarılı bir diyet arkadaşım daha oldu sayende ....ben de çok mutluyum...
gerçekten de koca bir aferin sana...diyetisyenin listesimi kendi menünmü bu...
benim tadellemi gördün dimi bu arada:27::36:

hayır diyetisyenın degıl ben cuma gunu ona da soyledım burda yazanlardan hep az yedım dıye.mesela oglen de bı kase corba ıcmelıydım (ıkı kepce) aksamda yıne bır kepce degıl ıkı kepce corba bulgur pılavı 4-5 kasık fln.ıyı gıttgımı dusunuorum halsız flnda degılım umarım hep boyle olurum .saglıklı yasmaak ve fıt gorunmek adına :dQUOTE=BLUEDENIZ;29539383]

teşekkür ederim canım...sende iyiki varsın...böyle azimli başarılı bir diyet arkadaşım daha oldu sayende ....ben de çok mutluyum...
gerçekten de koca bir aferin sana...diyetisyenin listesimi kendi menünmü bu...
benim tadellemi gördün dimi bu arada:27::36:
[/QUOTE]

ohh ohh yarasın ama kılogram olarak degıl tbıkı :)
teşekkürler canım....afiyetle yedim valla...eşim sağ olsun ben diyete başladığımdan beri bana tam destek veriyor ...çikolar ,cezeryeler,vs.vs.[/COLOR][/QUOTE]

hayır diyetisyenın degıl ben cuma gunu ona da soyledım burda yazanlardan hep az yedım dıye.mesela oglen de bı kase corba ıcmelıydım (ıkı kepce) aksamda yıne bır kepce degıl ıkı kepce corba bulgur pılavı 4-5 kasık fln.ıyı gıttgımı dusunuorum halsız flnda degılım umarım hep boyle olurum .saglıklı yasmaak ve fıt gorunmek adına :dQUOTE=BLUEDENIZ;29539383]

kesinlikle çok iyi gidiyorsun....bir kaç gün önce halsizlik var diyordun....vücudun çok çabuk alıştı diyete....bu çok güzel.....sanırım bunda yaş faktörüde etkili oldu diye düşünüyorum....

25-30 arasında mı :)

aaaa çok rica ediyorum..çok ayıp ettin bak şimdi....bi tahmin alayım ilk önce.....

[/COLOR][/QUOTE]

bak moralim yerine geldi şimdi:9:
yok busracım nerdeeeee:10:37:nazar:yaşındayım....

sen kaç yaşındasın peki:?

hoşbulduk canım .biliyormusun az önce tartıldım sabah aç karnına olduğum kilodayım şu an.pirinç lapası işe yarayacak galiba:)))

kesinlikle öyle görünüyor minecim ...hadi hayırlısı....bide şimdi bol bol su içmeye çalış....tam olsun....en az 1.5 -2 kg gidecek gibi:46:

kesinlikle öyle görünüyor minecim ...hadi hayırlısı....bide şimdi bol bol su içmeye çalış....tam olsun....en az 1.5 -2 kg gidecek gibi:46:

canım ben hergün 3litre su en az 3 kupa bitki çayı içiyorum yarım saatte bölgesel spor neler yapıyorum neler yapıştı şu kilolar üstüme ya:((((

Back
X