hpsgeldın mıne abla yarın umarım tatmın edecı bı rakam gorursun :)
hoşbulduk tatlım umarım hep beraber tartılarımızda bizi mutlu eden rakamlar görelim.bu arada sınavlarında başarılar canım:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hpsgeldın mıne abla yarın umarım tatmın edecı bı rakam gorursun :)
selam kızlar.hoşbulduk denizcim.evet aşırı şiş su tutmuş vucudum.1 kilo fazla çıktım tartıda ama takılmıyorum buna bu gün saf protein yapıyorum.kahvaltı da 1 yumurtadan yağsız ,tuzsuz bol baharatlı omlet büyükçe bir parça yağsız beyaz peynir yedim.öğlen de 1 yumurta lı omlet yine ama bu kez peyniride içine koydum üstüne pul biberli yoğurtla yedim.1 duble sade türk kahvesi ,7 otlu çay,kayısılı form çay ve su bol bol tabi...şu an ikinci kahvemi içiyorum.yedi otlu çayımda demleniyorbirazdan o var sırada sevgiler...
750 cl ıyyıymıs tam benlık :) ben gecmıyorumdur kesın.hangı sıyetı kullanıorsun ?
günaydınnn kızlar....bu sabah uyumadım ilk bildirim benden olsun
geçen hafta :61.9 kg
bu hafta : 61.4 kg
giden : 0.5 kg
nerdeyse 1 aydır takıldım -0.5 kg vermeye ama bunada şükürler olsun tabiki.... haftaya daha iyi sonuçlar almak dileğiyle sizlerin süprizlerini bekliyorum![]()
hoşbulduk tatlım umarım hep beraber tartılarımızda bizi mutlu eden rakamlar görelim.bu arada sınavlarında başarılar canım:))
günaydın kızlar .ikinizi de tebrik ederim.bana gelince.geçen hafta 66.200 bu gün 66.800 şişlik devam ama fazlalığın hepside ödem değilmiş sanırım.evden çıkınca düzen bozuluyor işte.bu sabah hiç bir şey istemedi canım peynir yedim sadece biraz şimdi türk kahvesi içiyorum duble ve sade.birazdan 7 otlu çay,kayısılı form çay içerim.
tebrık edıyorummmm seni :)
teşekkürler minecim....+ 600 gr 1-2 güne kalmaz toparlarsın sen, baya sıkı diyet yapıyorsun bana görekesinlikle öyle canım dışarda ne kadar dikkat edersen et evdeki düzen aynı olmuyor....
inşallah canım benim diyet sıkı ama benim metabolizma aşırı yavaş sanırım anlamadım gitti((
şampiyon napıyosun bakim...bu haftada -1.5 la gelme kızıcam artık hıııııı![]()
ehehe sagol denız :) bu arada stajım kabul edılmıs pazartesi baslıorum ,sabah 9 da mesaı baslıormus,ordan 4 e dogru okula gecıcem.aksam 10 gıbı de evdeyım bakalım bu yogunluga haftaya 1.5 kılo verırsem tam 59.9 olur :)bol bol yurucem ,metroyu kullanmak yok artık.bakalm bu cuma neler olcak..
günaydın kızlar :)deniz boşluyorsun topiği nerelerdesinnnn:))))umarım bir problem yoktur.kızlar ben cuma gecesi ablama gittim cumartesi uçtu benim diyet tabi ki .ne buldumsa yedim olmaz böyle bir iştah((ve baskülün hiç şakası yok
((cuma sabah 66.400 ve bu sabah 68 .off offf yine başa döndük iyi mi:)))simdi saf protein alıyorum 2 yumurtalı omlet yaptım şimdi yemek için:)))