Kilo veriyorum:)) mutluyum:)))

ben cok yogunum staj ve okul derken.ama dıyetı aksatmamaya calısıyorum.spor yapmaya vaktım yok ama cuma gunu artık 5ı gorurum dıe umuyorum.sızlerde ıstedgınız sonuca ulasırsnz umarımmmm

az once tartldım 60.3 u gordum,kac aydır bı 5ı goremedm ama.cuma ac karna kesn gorurum dıe dusunuorum ama bellı olmaz bu ısler.bogazı tutmak zor zanaat :D

hoşgeldin busracım....çok sessiz kaldı günlük minede yok ne zamandır:5:kolay gelsin derslerin ve stajın....
sen bu hafta kesin görürsün 5 leri....bu kadar yorgunlukla 58 leri bile görürsün gibime geliyor:46:
ben bugün yarım yamalak pirinç lapası kürü yaptım...artık olduğu kadar....şu 5 leri görelim artık....biraz daha moral olsun istiyorum....
güya nisan 21 hedef 55 ti ama hayal oldu ....bakalım mayıs ta inşallah ....

günaydın kızlar:( iki tane yeni ilaca başladım düzenimi bozdular biraz yazamadım size de:(bu arada kilolarda aldı başını gitti tabi:))dünden itibaren vermeye başladım yine bu gün 67.3 .valla sıkıldım ya mehter takımı gibi ama bir ileri iki geri offf offf:)siz bari veriyorsunuz ne güzel:14::14::14::14::14::14::14:

günaydın kızlar:( iki tane yeni ilaca başladım düzenimi bozdular biraz yazamadım size de:(bu arada kilolarda aldı başını gitti tabi:))dünden itibaren vermeye başladım yine bu gün 67.3 .valla sıkıldım ya mehter takımı gibi ama bir ileri iki geri offf offf:)siz bari veriyorsunuz ne güzel:14::14::14::14::14::14::14:

merhaba minecim....geçmiş olsun canım....bu durumlar diyette olağan şeyler çok takılma bunlara vede bir an önce toparlanıp tam gaz kilo vermeye devam edelim canım....sizsiz günlük çok keyifsiz :31:

kızlar günaydın.sağlığım motivasyonum yerlerde bu ara :(
yeni ilaçlara başladığımı yazmıştım tansiyon da oynamalara sebep oluyor alışmadı bünyem biraz sonra dr gideceğim konuşmaya.
diyete gelince ara ara kaçamaklar olsada asla bırakmadım ne diyeti ne sporu.
ama gel gör ki tüm çabalarım boşa:(((
salı =67.300
çarşamba=66.300
perşembe=66.600
cuma =67.400 dün gece arkadasa gittik biraz patlamış mısır yedim sadece.onun haricinde bu yazdığım günlerde lahana çorbası kürü yapıyordum.bu nasıl bir diyet nasıl metabolizma .kaç aydır veriyorum alıyorum bende anlamadım gitti.ümidim yok şu an hiç.başkası yapsa benim yaptıklarımı haftada iki kilo garanti olur eminim.....diyeti bırakmayacağım ama hiç ümidim yok artık...sevgiyle kalın:)):14::14::14::14::14::14::14::14:

kızlar günaydın.sağlığım motivasyonum yerlerde bu ara :(
yeni ilaçlara başladığımı yazmıştım tansiyon da oynamalara sebep oluyor alışmadı bünyem biraz sonra dr gideceğim konuşmaya.
diyete gelince ara ara kaçamaklar olsada asla bırakmadım ne diyeti ne sporu.
ama gel gör ki tüm çabalarım boşa:(((
salı =67.300
çarşamba=66.300
perşembe=66.600
cuma =67.400 dün gece arkadasa gittik biraz patlamış mısır yedim sadece.onun haricinde bu yazdığım günlerde lahana çorbası kürü yapıyordum.bu nasıl bir diyet nasıl metabolizma .kaç aydır veriyorum alıyorum bende anlamadım gitti.ümidim yok şu an hiç.başkası yapsa benim yaptıklarımı haftada iki kilo garanti olur eminim.....diyeti bırakmayacağım ama hiç ümidim yok artık...sevgiyle kalın:)):14::14::14::14::14::14::14::14:

tekrardan geçmiş olsun minecim....bence bu kadar moralini bozma çünkü böyle yaptıkça insan dahada dibe vuruyor ....önce sağlık
sonra diyet....bir de çok katı diyetler uyguluyorsun yani bana göre biraz daha normal yeme düzeni şklinde denesen nasıl olur diyorum ben....böylece vücutta dinlenir belki normale döner....ne dersin....

bana gelince ben bugün nihayet 50' li rakamları gördüm :nazar::46:

geçen hafta:60.7 kg
bu hafta :59.5 kg
giden :1.2 kg

tebrık edrımm denız yok ya bu hafta kotu oldu benım ıcın salı sabahı gormustum 59.8ı ama sonrasında fena dagıttım .o yuzden hala aynıyım :( ve herkes yeter artık daha fazla zayıflama demelernden yedımde yedım :)ve hıc spor yapmadım eve gelınce dırek uyudum. bu haftada vıze haftam .nısanı atlattıktan sonra mayısta spra yazılıorum.canı gonulden tebrık edıyorum senı.son 3 kılo kaldı artık onuda bır ayda verrrım umrmm.senı tekrar tekrar tebrık edıorummmmm :)

ıkı haftada 700 gr ne dıyet ne spor hersey sıfır dı ama yınede vermıs olmam guzel.sonuca az kaldı.sızler naptınızz yaa.

evet sevgili günlüğüm uzunca bir aradan sonra tekrardan merhaba:16:
nerdeyse 7 aylık bir serüvenin yüzdük yüzdük vede kuyruğuna geldik :32::10::8::9::7::nazar::kkk::72:bu da demek oluyor ki kısa bir zaman sonra başarı öykümü yazıcam inşallah:nazar::46::46::46::46::kkk::72:

Son düzenleme:
Back
X