Ayyyy sorma ekmek kırıntıları bisküvi parçaları yıldım toplamaktan süpürmekten. Biraz akılları başın gelse bu dert de bitecek de.yaza 2 yasında falan yarım gün kreşe vermeyı dusunuyorum. Tek başıma dışarı cıkaramıyorum yazın nasıl kapatcam eve.en azndan yarım gün gider enerjilerini atar gelirler. haftasonu da hele hele 2 gün kaçamak oldu mu cok az gidiyor. Bende gecen hafta sonu kacamak yapmadım farkı gördüm.ben de yapmayacağım artık.yaz yaklaştı suan da tam ara beden oldugumuz ıcın bısey de alamıyorum.dışarıya gıycek kıyafetm hc yok artık. Eşofmanlarım bile cok bol iç çamasr bile :) adan zye hepsi değişecek sanırım. Ben evlenırkende 73-74 kiloydum.o yuzden üstüme olan hcbrsey yok su an zayfladgm için. Yaz da geliyor hemen şu ara bedenden kurtulup alışveriş yapmak istiyorum. Sen buyuk ıhtımal cmt günü 66yı görürsün. Eger vaktm olrsa bn de tartılayım ınsallah cmt günü sevinçle yazarz buraya.Iyi cmt.gunu evin tertemiz olacak ne guzel.ben de ilaclama firmasi bulmaliyim.cocuklar yedikleri herseyi yerlere dokuyorlar.yetisemiyorum artik temizligine.yazin bizde karinca cok oluyor.busekilde yazin her yeri bocek basar.bakalim ilac firmasiyla konusacagim ise yarar mi diye.insallah yine oyle olur once incelme sonra kilo verme.hamilelikten once giydigim kotum bol gelmeye basladi.29 beden de oluyor artik.sadece cok az beli sıkıyor.1-2 kilo sonra rahat bir sekilde olur artik.ve 38 beden olacagim sanirim 1-2 kilo sonra.bunlar insana moral oluyor zaten.ve sundan emin oldum artik.ben pzt.sali cars.gunleri haftasonu kacamagini dengeliyorum.persembe sabahi 100-200 gr.olarak yeniden eksiye dusmeye basliyorum.persembe cuma veriyorum sonra tekrar haftasonu oluyor.beni 3-4 haftadir bu durum yavaslatti.bu haftasonu dikkat etsem demek ki ne guzel gider kilolar.