Kilo veriyoruzzz ✨

Lady Guinevere

ne bilim ya…
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
11.932
10.497
218
29
Bugün anlaştığım bir diyetisyenle hem emzirme döneminde süt kalitemi arttıracak hem de doğum kilolarımdan kurtulacağım bir diyet listesi yaptık. 3 ay boyunca diyetisyenle ilerleyeceğim.

Liste haftalık olarak yenilenecek.. Burayı da motivasyon olsun diye dolduracağım (inşallah) Birlikte ilerlemek isteyenler çıkın çıkın gelin 😂😂

Ek olarak her gün en az 30 dk yürüyüş yapıyorum. Bir spor salonu arayısındayım aynı zamanda eğer güzel bir salon bulabilirsem ona da başlayacağım.

güncel kilom 78.. inmek istediğim kilo 60 👍🏻✨

Öğün porsiyonlarımı da görsel olarak atacağım.

Bugün anlaştığım bir diyetisyenle hem emzirme döneminde süt kalitemi arttıracak hem de doğum kilolarımdan kurtulacağım bir diyet listesi yaptık. 3 ay boyunca diyetisyenle ilerleyeceğim.

Liste haftalık olarak yenilenecek.. Burayı da motivasyon olsun diye dolduracağım (inşallah) Birlikte ilerlemek isteyenler çıkın çıkın gelin 😂😂

Ek olarak her gün en az 30 dk yürüyüş yapıyorum. Bir spor salonu arayısındayım aynı zamanda eğer güzel bir salon bulabilirsem ona da başlayacağım.

güncel kilom 78.. inmek istediğim kilo 60 👍🏻✨

Öğün porsiyonlarımı da görsel olarak atacağım.
doğurunca ben de istiyorum inanılmaz kilo alıyorum kendimi resmen aç bırakır oldum ama fayda etmiyor su içsem yarıyor kıvamına geldim😂😂 başarılar canım inşallah hedefine ulaşır bana da umut olursun❣️🦋🥲

günaydııınn..

31.08.2025 / Diyetin 1.günü

sabah 7’de uyandık. Uyanır uyanmaz 2 bardak su içtim dinlene dinlene.. 2 kuru kayısı yedim. Su içmeye devam.

Gece bebeğim için yoğurt mayalamıştım tutmamış 🥲 Üzgünüm biraz 😟

31.08.2025 / 1.gün

sabah kahvaltımı 10.da yaptım.
4yk menemen,
bir dilim tam buğday ekmeği
1 dilim beyaz peynir
bir dilim kaşar peynir
5 zeytin
söğüş salata
dereotu, maydanoz, semizotu
2 tam ceviz
bir fincan çay

Eklentiler

• IMG_4461.webp
    IMG_4461.webp
    58 KB · Görüntüleme: 25
31.08.2025 / 1. Gün

Öğle öğününü 14.30da yedim.

3 dilim karpuz
bir dilim peynir
2 tam ceviz.

Fotoğrafını çekmeyi unuttum cünkü acele yedim biraz.. Ailemin yanına ziyerete gidiyoruz simdi pazartesiye kadar kalacağız..

Bebeğin ek gıdası, benim diyetim derken manav gibi doldurduk arabayı 🥲

31.07.2025 / 1.Gün

ara öğün olarak saat 16.00’da 3 kare dilim bitter çikolata yedim.

aksam yemeğinde
4 köfte
bol limonlu ve zeytinyağlı salata

sabah güzel gidiyordu ama su an aç hissediyorum 😟😟😂

31.07.2025 / 1.gün

Gece öğünü saat 9da yedim.

3 yk yoğurt
2 tane kuru kayısı..

Bebiş saat 8.30da uyudu. Simdi ben de uyuyorum.
Annemlerin yasadığı yer serin hatta neredeyse soğuk 🥰🥰 Rahat bir uyku çekeriz simdi oğluşla..

İlk gün deneyimim;
Sabah öğününe kadar, hatta sabah öğününden sonra 2-3 saat kadar her sey güzeldi. Açlık hissetmedim, canım bir sey çekmedi. Ama saat öğlen 1’den sonra açlık hissi oldu. Ara öğünler de, ana öğünler de bu hissi bastırmadı 🥲 Aksam yemeği açlığı bastırdı ama gözüm çok yemediklerimde kaldı. Masada diğerleri kuzu fakan yedi. Bir de ekmek kızartmışlar mangalda.. offf içim gitti. Yemedim ama. Zamanla midem bu düzene alışacak. İlk bir hafta belki zorlanırım. Ki çok da zorlanmadım. Sadece canım sürekli bir seyler istiyor 😂

Yarın aynı tempoda devam insallah 🥰

İyi geceler🤍

01.08.2025 / 2.gün

Saat 6’da uyandık. 2 tane kuru kayısı yedim ve su içiyorum.

Bebişin bakımlarını yaptım ve uyudu tekrar. en az bir yarım saat uyur. Ben de o ara biraz uyuyacağım 🥲

01.08.2025 / 2.gün

Sabah dünkü kahvaltının aynısı vardı menüde ama annemin evinde ne yesillik ne de domastes salatalık vardı 🫤 onlar eksik olarak yaptım kahvaltıyı. stresliyim.. elli kere de sordum eksik var mı diye.. öf öff öffffğğğ

bugün bebişe yeni yoğurt mayalayacağım. labne ve lor peyniri de yapıcam. Dua edin tutsun 🥲

Kiz lady annene mi tasindin gene 🤣🤣🤣 benim de kilo vermem lazim ama asla duzgun yemek yapamiyorum 😩😩 en pratik butun aileye uyacak ne varsa o oluyo

Kiz lady annene mi tasindin gene 🤣🤣🤣 benim de kilo vermem lazim ama asla duzgun yemek yapamiyorum 😩😩 en pratik butun aileye uyacak ne varsa o oluyo
yok ya.. memlekete yakın bir sehre tasındık. simdi cocugu her görmek istediklerinde ayaklarına çağırıyorlar 🙄🙄

askim ben de ondan cekiniyordu. yetiştiremem diye ama gayet de kolay bir menü yaptı. hazırlaması zor değil ve esimin de yiyebileceği yemekler 🥲😂

01.08.2025 / 2.gün

öğle öğününde sadece karpuz yedim. 🥲 sinirlerim bozuk biraz öfffff

ara öğünde,

bir activia yoğurt
1 incir yedim..

aksam 18.00-19.00 arası aksam yemeği var ve kurubaklagil yemeği yemem lazım. hiç sevmem 😩

01.08.2025 / 2.gün

aksam yemeğinde

8 yk kuru fasülye
bol limonlu salata

salatayı fazla tuttum.. Allah kabul etsin kfkfk

Eklentiler

• IMG_4465.webp
    IMG_4465.webp
    71,6 KB · Görüntüleme: 9
02.08.2015 / 3. gün

Sabah uyanır uyanmaz su ve 2 kuru kayısı yedim.

Çocukla birlikte biraz yürüyüş yapalım dedim sonrasında. 3 km yürüdük. geri dönerken full yokuştu. Tansiyonum düştü, gözlerim karardı.. 🥲 Bebiş de kucağımda bayılacağım sandım. Hemen oturdum yol kenarına babamı aradım gel bizi al diye 🥲🥲 Eve de son 200-300 metre kalmıştı 😂

Simdi kahvaltımı yapicam.

1 fincan çay
2 dilim tam buğday ekmeği
Söğüş salata
Mevsim yesillikleri
4 közlenmiş biber
Bir avuç kuru dut
2 adet tam ceviz
2 dilim peynir
5 tane zeytin..

Salatayı yine bol tuttum öff benene 😂

02.08.2015 / 3. gün

Sabah uyanır uyanmaz su ve 2 kuru kayısı yedim.

Çocukla birlikte biraz yürüyüş yapalım dedim sonrasında. 3 km yürüdük. geri dönerken full yokuştu. Tansiyonum düştü, gözlerim karardı.. 🥲 Bebiş de kucağımda bayılacağım sandım. Hemen oturdum yol kenarına babamı aradım gel bizi al diye 🥲🥲 Eve de son 200-300 metre kalmıştı 😂

Simdi kahvaltımı yapicam.

1 fincan çay
2 dilim tam buğday ekmeği
Söğüş salata
Mevsim yesillikleri
4 közlenmiş biber
Bir avuç kuru dut
2 adet tam ceviz
2 dilim peynir
5 tane zeytin..

Salatayı yine bol tuttum öff benene 😂

Eklentiler

• IMG_4467.webp
    IMG_4467.webp
    72,3 KB · Görüntüleme: 5
02.08.2025 /3.gün

Öğle öğünü yulaflı dutlu smoothie.. Hiç beğenmedim.. İşin kötü yanı yarın da öğle öğününde bu var 😩

Yapılışı;
3 yk yulaf
2 yk chia tohumu
2 yk kuru dut
1 tatlı kaşığı bal
1 su bardağı süt

Eklentiler

• IMG_4469.webp
    IMG_4469.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 1
Back
X