- 3 Aralık 2013
- 1.860
- 1.231
- 198
- Konu Sahibi _-CaNiMSiN-_
Canim neden sinirin bozuluyo ne guzel iste hergun azda olsa gidiyo ki azda degil ayda 3 kg yapar buda gayet saglikli zaten
Evet işte 3 kilo ben 5 kilo vermek istiyorum ama yaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim neden sinirin bozuluyo ne guzel iste hergun azda olsa gidiyo ki azda degil ayda 3 kg yapar buda gayet saglikli zaten
Evet işte 3 kilo ben 5 kilo vermek istiyorum ama yaaa![]()
Evet tatlım ya yavaşladi ya...Tabi 5 kilo cok iyi ama 3 kiloda iyi bence sikma canini bide zaten sen onden hizli verilmesi geren yeri verdin galiba yavaslar bundan sonra
Evet tatlım ya yavaşladi ya...
Akşam 100 gr tavuk ızgara
7 yk bulgur pilavı
Şimdi meyve yicem kesin kaloriyi asiyorum neyse astigim meyve :)
Canim sen gunde kac kalori aliyosun ben bi siteye uye oldum bugun haftalik 700 gr vermem icin gunluk 1165 kalori almam gerekiyomus ben tam 1300 le kapatacakrim ki ustune portakal kivi yedim. Aslinda ben haftalik 1000 gr vermeyi girdim once onda 850 kalori cikti bana cok az geldi bende 700gr a indirdim :)
Tamam buldum o siteyi bende günde 1000 kalori alirsam ayda bi 4.5bkilo gibi dedi sonrada 3.55 ne dedin:s
Ya dün misafirim vardi bugunde eşim evdeydi dikkat edemefim gibi ayrica saldim birde toparlanmam lazim sanirim 3 haftadır 72.4 de duruyorum sadece 600 gr verdim neden ya neden gitmiyo yaa çok sıkıldım çok.![]()
Canim biraz rotarli oldu ama 64 kiloyla bugun basliyorum insallah :)
Nerdesin ya morale yarışa motivasyona ihtiyacım var tatlım... hosgeldinsen mas bende iyisin aramizda 8 kilo var ah ah 72.4 cakildim kaldım ya. Bugun pilates gibi birşey yaptim biraz kas çalıştırma işte.
Öğle yemek yemedim ama evde fındık ezmesi yapayım dedim 10 tane fındık yedim birde ezmeyi yapinca 2 yk ondan gitti
Spordan sonra 1 fincan y çay ve 4 tane yulafli bisküvi yedim.
Canim biraz rotarli oldu ama 64 kiloyla bugun basliyorum insallah :)
Kalorileri sayiyorsun dimi yazıp tatlım ayrica geçmiş olsun.Tamam tatlim yarisalim :)) bende 72 yle baslamistim ilk iste 6 kilo gitti bide benim boyum kisa ya.. bende bugun 1 dilim cavdar ekmegi peynir sucuklu yumurta 5 zeytin yedim 2 kupa normal cay ictim ara da yesil cay ictim biraz oncede 1 elma yedim. Bende biraz rahatsizim iilesim insallah yuruyusede baslarim
Kalorileri sayiyorsun dimi yazıp tatlım ayrica geçmiş olsun.