kilo verme sürecim...

Tabi 5 kilo cok iyi ama 3 kiloda iyi bence sikma canini bide zaten sen onden hizli verilmesi geren yeri verdin galiba yavaslar bundan sonra
Evet tatlım ya yavaşladi ya...
Akşam 100 gr tavuk ızgara
7 yk bulgur pilavı

Şimdi meyve yicem kesin kaloriyi asiyorum neyse astigim meyve :)

Evet tatlım ya yavaşladi ya...
Akşam 100 gr tavuk ızgara
7 yk bulgur pilavı

Şimdi meyve yicem kesin kaloriyi asiyorum neyse astigim meyve :)

Canim sen gunde kac kalori aliyosun ben bi siteye uye oldum bugun haftalik 700 gr vermem icin gunluk 1165 kalori almam gerekiyomus ben tam 1300 le kapatacakrim ki ustune portakal kivi yedim. Aslinda ben haftalik 1000 gr vermeyi girdim once onda 850 kalori cikti bana cok az geldi bende 700gr a indirdim :)

Canim sen gunde kac kalori aliyosun ben bi siteye uye oldum bugun haftalik 700 gr vermem icin gunluk 1165 kalori almam gerekiyomus ben tam 1300 le kapatacakrim ki ustune portakal kivi yedim. Aslinda ben haftalik 1000 gr vermeyi girdim once onda 850 kalori cikti bana cok az geldi bende 700gr a indirdim :)

O siteyi banada soylermisin tatlım ya . Benim normalde 1060 kalori almam lazim ve bu kilo verdikçe zaman yaklaştıkça düşüyor bende emzirdigim için 1000 altina dusemiyorum, ayrica 1000 altinda almak iyi değilmiş diye okudum çünkü vücut kilo verme bittikden sonra normal yiyince geri çabuk aliyormus diye.

Kahvaltı 1 bardak kayısı suyu
1 kepekli peynirli tost
30 gr domates + 0.25 k biber
20 gr kayısı reçeli
2 zeytin

Tamam buldum o siteyi bende günde 1000 kalori alirsam ayda bi 4.5bkilo gibi dedi sonrada 3.55 ne dedin:s

Nasıl bakiyorsun bulamadım ben başka siteden yapmıştım.

Öğle 5 yk bulgur pilavı
25 gr domates

Yemrkten önce 40 dk yürüdüm.

Akşam 1 porsiyon lahana sarması
1.5 kase cacık
1 porsiyon haşhaşlı börek

Ara 1.5 portakal

Akşam da yürüdüm 20 dk

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar sarımsak çayı gerçekten çok etkili bırakmıştım akşam trkrar başladım szbah 200 gr daha gitmiş 72.4 kiloydum...

Kahvaltı peynirli yumurta tavada
2 fincan papatya çayı
1 dilim köy ekmeği

Öğle 0.5 porsiyon lahana sarması
1 dilim ekmek

Ara 6 tane yulafli bisküvi
4 tane hoşbes

Akşam 1 porsiyon pırasa tava
4 yk keçi yoğurdu
1 dilim köy ekmeği

Sarımsaklı çay ictim yatıyorum yarın misafirlerim gelecek bi sürü güzel şeyler yaptim.

Ya dün misafirim vardi bugunde eşim evdeydi dikkat edemefim gibi ayrica saldim birde toparlanmam lazim sanirim 3 haftadır 72.4 de duruyorum sadece 600 gr verdim neden ya neden gitmiyo yaa çok sıkıldım çok. :(

Ya dün misafirim vardi bugunde eşim evdeydi dikkat edemefim gibi ayrica saldim birde toparlanmam lazim sanirim 3 haftadır 72.4 de duruyorum sadece 600 gr verdim neden ya neden gitmiyo yaa çok sıkıldım çok. :(

ne guzel vermışsın ama. bende 64 le evlendım 72 hamıle kaldım 90la doğum bırkaç kılo gıtttı anca veremıyorum bı turlu ama bu hafta kesın basladım.bakalım ınş devam ettırebılırım.benım sıpada 6,5 aylık:nazar:

Canim biraz rotarli oldu ama 64 kiloyla bugun basliyorum insallah :)

Nerdesin ya morale yarışa motivasyona ihtiyacım var tatlım... hosgeldin ;) sen mas bende iyisin aramizda 8 kilo var ah ah 72.4 cakildim kaldım ya. Bugun pilates gibi birşey yaptim biraz kas çalıştırma işte.

Öğle yemek yemedim ama evde fındık ezmesi yapayım dedim 10 tane fındık yedim birde ezmeyi yapinca 2 yk ondan gitti :(
Spordan sonra 1 fincan y çay ve 4 tane yulafli bisküvi yedim.

Nerdesin ya morale yarışa motivasyona ihtiyacım var tatlım... hosgeldin ;) sen mas bende iyisin aramizda 8 kilo var ah ah 72.4 cakildim kaldım ya. Bugun pilates gibi birşey yaptim biraz kas çalıştırma işte.

Öğle yemek yemedim ama evde fındık ezmesi yapayım dedim 10 tane fındık yedim birde ezmeyi yapinca 2 yk ondan gitti :(
Spordan sonra 1 fincan y çay ve 4 tane yulafli bisküvi yedim.

Tamam tatlim yarisalim :)) bende 72 yle baslamistim ilk iste 6 kilo gitti bide benim boyum kisa ya.. bende bugun 1 dilim cavdar ekmegi peynir sucuklu yumurta 5 zeytin yedim 2 kupa normal cay ictim ara da yesil cay ictim biraz oncede 1 elma yedim. Bende biraz rahatsizim iilesim insallah yuruyusede baslarim

Canim biraz rotarli oldu ama 64 kiloyla bugun basliyorum insallah :)

Tamam tatlim yarisalim :)) bende 72 yle baslamistim ilk iste 6 kilo gitti bide benim boyum kisa ya.. bende bugun 1 dilim cavdar ekmegi peynir sucuklu yumurta 5 zeytin yedim 2 kupa normal cay ictim ara da yesil cay ictim biraz oncede 1 elma yedim. Bende biraz rahatsizim iilesim insallah yuruyusede baslarim
Kalorileri sayiyorsun dimi yazıp tatlım ayrica geçmiş olsun.

Back
X