kilo verme sürecim...

Merhaba, kolay gelsin.
81 le basladin ve suan 75 kilosun :34:
cok guzel bir ilerleme bu bence, altin kural bundan sonra pes etmememk :21:

Sabah erkenden oğlumu dr götürdük. Bi idrar tahlili icin bizi 3 saat bekletti birini verdik diğerine yetmedi onuda pazartesine artık.
Bu yüzden kahvalti yapamadım evden çıkmadan 4 tane hurma ve 1 bardak kayısı komposto içtim. Daha sonra orda beklerken acıktım ve buyuk boy üzümlü kurabiye yedim. :(

Akşam: 1 porsiyon mihlama
0.75 porsiyon brokoli salata
1 dilim köy ekmeği
2 bardqk kayısı komposto

Sabah: 1 fincan rezene çayı
Yumurta haşlama
4 tane sosis
1 dilim köy ekmeği
30 gr domates 0.5 k biber

Ara öğün: 1 kepekli grisini
0.75 bardak greyfury suyu
3 tane hurma

Bu sabah moralim bozuldu regl olucam diye heralde kac gundur 75 kiloydum bu sabah 75.5 geldim umarim ondandir.:(

Eveettt arkadaşlar bu sabah 74.5 kilo geldim şükürler olsun Allah ima ya :) çoook mutluyum. Tamam zamaninda eskilerden 13 kilo vermiş biriyim ama bu sefer zor dedim ya sanki 88 olunca birde versem bile aceleciydim, çevremde bazi insanlar bana doğum kilosu zor verilir vs dedi , dedide dedi yani ama çok şükür şimdi hamile kaldığım kilodanda zayifliyorum...
Kahvalti : 1 bardak şekersiz kayısı kompostosu
1.5 pordiyon dereli yumurta omlet
3 zeytin
1 dilim köy ekmeği

Ayrıca bu aralar elme sirke+bal kürü içiyorum sarımsaklı çaya ara verdim. Sadece akşamları bir defa içiyorum.

Bu sabah 74.2 kilo geldim ya bir hafta olmadan nerdeyse 1kilo verdim 60 li rakamlari yani 69 görmeme 4 kilocuk kaldı çoook mutluyum :) :) :)
Kahvaltı : 1 fincan ıhlamur
Kepekli Sucuklu tost 1 tane
2 zeytin
30 gr domates + 0.25 y biber

Bu aralar Oğlumla süt ürünleri yemiyoruz oğlumda protein alerjisi olabilirmiş ona bakıyoruz, bakalim sonuç ne olacak kızarıklıklar azaldi gibi ama...

Akşam: 1 tane Kıymalı pide (kendi ürünüm)
1 bardak ayran
0.5 porsiyon Kıvırcık salatası

Şimdide küçük kek ve çay

süper ilerliyorsunuz maşallah.arada topiğinize girip sizi takip ediyorum.marttaki hedefiniz kaçtı unuttum.

Ara öğün: 0.5 armut

Öğle : 2.5 tane kepekli grisini
4 tane hurma
1 fincan tarçınlı rezene çayı

süper ilerliyorsunuz maşallah.arada topiğinize girip sizi takip ediyorum.marttaki hedefiniz kaçtı unuttum.
Tşk ederim . Sizde katılın buyrun . 1000 kalorinin altinda almamak icin o nisana sarkti malesef ama ilk hedefim 65 daha sonra 60 yada 58 işte bakalım.

Aksam: 1 porsiyon zeytinyağlı bamya
1 tane taze soğan
1 dilim çavdar

Ara öğün 0.10 lt çay
Minik parça ıslak kek
1 tane yulafli bisküvi

Sirkeli kürümu de içtim.

Back
X