kilo verme sürecim...

Saol canim ama kalorilerini cok hesaplayamiyorum ne kac gr ne kadari bi porsiyon cok anlayamiyorum ben

Az çok göz kararı tahmin edersin kac gr oldugunu bence birde netten araştır tatlım çıkıyo googledan mesala nohut yemeği kac kalori dedinmi diyetkolik cikiyo orda yk vs cikiyo canim.

Az çok göz kararı tahmin edersin kac gr oldugunu bence birde netten araştır tatlım çıkıyo googledan mesala nohut yemeği kac kalori dedinmi diyetkolik cikiyo orda yk vs cikiyo canim.

Canim daha onceki bahsettigim siteden girdim aksamada 1.5 kase corba ve 1 portakal ekledim 1100 kalori yapiyo umarim seytana uymam :))) 1100 kaloriyle kapatirim 50 tanede mekik cektim :))

Uyma şeytana aman .

Akşam 1 porsiyon ıspanaklı yumurta
2 dilim kepekli ekmek
4 yk keçi yoğurdu

0.5 eti karam gurme
1 portakal

Kahvaltı 1 fincan şekersiz çay
0.4 porsiyon Kaşarlı sucuk
1 siyah zeytin
20 gr fındık ezmesi(kendi ürünüm)
1.5 dilim çavdar ekmeği

2 krep , 1kk peynir, 6 zeytin, 1tatli kasigi tereyag, rezene cayi
ama krepin kalorisini anlamadim uye oldugum sitede bi krem 300 kalori civari baska yerlere baktim 60 kalori civari

Ara ogun turk havesi, 3 tane ceviz
Aksam 1.5 kase corba ve 1 kase yogurt
geriye 17 kalorim kaldi ne yesem acep :))

Son düzenleme:
Benin esimde cigkofte getirmis ondan yedim ya off :(( ama corbamla yogurdumdan kistim biraz neyse ki esimde basliyo artik diyete benim icin daha kolay olur
Ins ya canim kilo bildirim günümüz olacakmi yoksa verdikçe mi yazalım?

Kahvalti 1.5 porsiyon börek peynirli
1 kupa çay şekersiz

Oyy çok yoruldum ev temizliği neyseki yediğim boreklerin çoğu gitmiştir.

Öğle 3yk bulgur pilavı
1 tane salatalık
40 gr domates

Sarımsak çayı mı içtim.
Aksam 1 porsiyon lahana sarması.
4yk keçi yoğurdu
1 dilim çavdar ekmeği

Canim tarti gunumuz olsun ama bence cok sik sik tartilmayalim haftada 1 yada 2 haftada 1 sen ne dusunuyosun
Yaa hafta sonu kacamaksiz olmuyo sanirim toplamda 1400 kalori aldim ama 4 saat disarda dolastik onuda dusunce 1200 kalori yapiyo :))

Ben dayanamıyorum hergün tartiliyorum ya. :)
Ne yapalım senin dediğin doğru aslında ya hangi gun olsun kilo bildirimimiz brnim fikrim cuma olsun. Ayrıca benim motive olmaya ihtiyacım var birbirini motive edelim ya yediklerini yazarsan sevinirim tatlım. Ayrica bu sabah sonunda 200 gr gitmiş 72.2 kiloyum. Birde spor lazım ya ben 16 kilo verince sarktim ya sıkılasmak lazım. Arada evde bazı pilates hareketleri yapıyorum ama.

Kahvaltı 1 fincan çay
1 porsiyon yumurta tava
0.5 salatalik + 60 gr domates
1 dilim köy ekmeği
2 yk labne peynir + 3 zeytin

Ben dayanamıyorum hergün tartiliyorum ya. :)
Ne yapalım senin dediğin doğru aslında ya hangi gun olsun kilo bildirimimiz brnim fikrim cuma olsun. Ayrıca benim motive olmaya ihtiyacım var birbirini motive edelim ya yediklerini yazarsan sevinirim tatlım. Ayrica bu sabah sonunda 200 gr gitmiş 72.2 kiloyum. Birde spor lazım ya ben 16 kilo verince sarktim ya sıkılasmak lazım. Arada evde bazı pilates hareketleri yapıyorum ama.

Kahvaltı 1 fincan çay
1 porsiyon yumurta tava
0.5 salatalik + 60 gr domates
1 dilim köy ekmeği
2 yk labne peynir + 3 zeytin

Canim bence hergun tartilma ben hergun tartilinca motivasyonum cok azaliyo mucize bekliyorum ama haftada 400 gr versem seviniyorum ama yinede sen bilirsin tabi cuma olabilir tabibzaten bende tam cuma gunu baslamistim
Kahvalti yeni yaptim
1 dilim tam tahilli ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
1tk tereyeg
3 zeytin
1 bardak rezene cayi

Ay az bisey yedim gibi gelmisti yazinca ne kadar cogaldi. Bu arada su tuketimin nasil iociyomusun 2-3 litre. Valla spor suan icin bende baslayamadim ama spor sart bigun leslie yapim dedim 20 dk da perte ciktim en iisi yuruyus ben arada hoplayip zipliyom valla sirf spor olsun diye :))

İlk dyete başladığım 2 ay günde diğer sıvılar hariç 3lt su içiyordum ama son 1 aydır aksatmistim fakat 3 gündür tam 3 lt olmasada mutfağa gittikçe aklıma estikçe susamasamda içiyorum. İşe baslamdan ve tatile gitmeden zayiflayip 60 kg düşmem lazım.

Ara 1.5 fincan sarımsak çayı

Öğle parça bitter çikolata
Kepçe mercimek çorbası
1 portakal

Back
X