kilo verme sürecim...

Bende sahile indim. 15 dk yürüdüm ve orda aletlerle çalıştım 30 dk nede o iste. Dimdide yeşil çay içiyorum yanindada 0.5 gurme eti, birazda yer fıstığı.

başarılarınızın devamın dilerim süpersiniz süt içinde hurmayla ilgili bir yazı okudum sizde yiyorsunuz baktım belki ara öğünlerde hurma yemeyi artırıp bol suda içerek sütünüz daha arta bilir zaten çok yararlı içinde çok vitamin var mutluluk hormonundan tok tutmaya kadar herşeye yarıyor bebişe bol süt olsun inşallah kolay gelsin :16:

başarılarınızın devamın dilerim süpersiniz süt içinde hurmayla ilgili bir yazı okudum sizde yiyorsunuz baktım belki ara öğünlerde hurma yemeyi artırıp bol suda içerek sütünüz daha arta bilir zaten çok yararlı içinde çok vitamin var mutluluk hormonundan tok tutmaya kadar herşeye yarıyor bebişe bol süt olsun inşallah kolay gelsin :16:

Tşkler tatlım. Evet hurma yiyorum zaten canım.

Kahvaltı 1 fincan tarçınlı rezene çayı
2 light etimek
1yk tahin pekmez

Bende sut olsun diye hurma yiyordum yine alim hem sut olur hem tatli krizlerinde yerim.Bugun kahvaltim biraz yogun oldu aksama telafi ederim artik
Bi porsiyon patates salatasi
1 kk peynir
6 zeytin
1 dilim ekmek
1tk tereyag
1ck pekme
4-5 bardak cay
kalori limitimin yarisi doldu :))

Öğle 4 tane hurma
1 bardak greyfurt suyu
Parça bitter çikolata
10 tane yer fıstığı

Greyfurt suyuda yag yakiminda iimis. Bide dikkat ettim hergun bi parca cikolata yiyorsun. Bisey sorcam sen simdi spor yaptigindq yaktigin kaloriyi aldigin kaloriden dusuyomusun yoksa belli bi kalori mi aliyosun sadece sporu hic karistirmadan

Akşam
1 porsiyon çoban salata
1 kabak kızartması
1.5 dilim çavdar ekmeği
8 zeytin + 1.5 yk labne peynir

Kahvaltı 1 fincan çay
0.5 salatalik
1 yk tahin pekmez
2 dilim çavdar ekmeği
2 yk labne peynir
6 zeytin
6yk menemen yumurtalı

Ama sen benim yazdiklarimi okumuyon okuyosan cevap vermiyon bende yazmiyom yediklerimi :))
Tatlım okumam mı okuyorum hatta bazen ne yemiş diye yazmış mı girip bakıyorum. Gayette güzel ve kararında gidiyorsun. Ya benim moralim aşırı bozuk 15 gün oldu 72.2 aşağı inmedim ya :( aglicam sinirden ya yeter. :( dün 800 kal ne kapadim mesala ama yok yok . Bana bi fikir ???

Canim vucudun direniyordur canini sikma ki motivasyonun azalmasin bi sure takilip kalinan donemler oluyo bence sen o donemdesin ve lutfen hergun tartilma. Ayrica sunu dusun yavas yavas gitsin az gitsin inan ki daha saglikli. Bide regl ve kabizlikla tartida ki rakami cok etkiliyo

Son düzenleme:
Canim vucudun direniyordur canini sikma ki motivasyonun azalmasin bi sure takilip kalinan donemler oluyo bence sen o donemdesin ve lutfen hergun tartilma. Ayrica sunu dusun yavas yavas gitsin az gitsin inan ki daha saglikli. Bide regl ve kabizlikla tartida ki rakami cok etkiliyo

Şuanda regl oncesiyim ama onunla alakası yokki çünkü bayağı bi süredir aynı ya ufff çözüm çözüm :(

Aynen tatlım hatta günde değil hftda 3 4 kere içiyorum. İnş regl sonra zayiflamis olurum.

Back
X