Kilo verme sürecimde arkadaşlar arıyorum buyrun gelin Yaza fit girelim

Ben
Merhaba güzel hanımlar ben 64 kg 1.58 hedef 50 kg gelin beraber verelim kilolarımızı yaza kadar büyük değişim bizi bekliyor
Ben de 158 160 boylarındayım geçen sene doğum yaptım doğumdan sonra çok zayıfladım önceki kilomunda altına indim ama yavaş yavaş saldım yemek yemeyi çok seviyorum normalde 55 58 arasıyım ama sanırım 66 ya dayandım sabah ben de tartılırım daha motive olamadım emzirmeye de devam ediyorum slimpack sipariş ettim
Geziniyorum öyle diyet gruplarını bi yere de dahil olamadım bi başlasam çok disiplinli yapıyorum diyeti zaten hayatım alıp vermekle geçti ama 50 55 arasında. Hiç bu kiloya gelmemiştim

Tamam hemen başlayalım bende emziriyrm 2 haftadr az yemege bşldm sütümde azalma yok yaza kadar anca veririz işte kocalarımızı kıskandıralım

Tamam hemen başlayalım bende emziriyrm 2 haftadr az yemege bşldm sütümde azalma yok yaza kadar anca veririz işte kocalarımızı kıskandıralım
Tamam ben pazartesiye kadar ısınmaya başlayım hafif diyetle sonrasında 2 3 gün şok diyetle bi detox yapıp sonra klasik diyete geçerim slimpack i emzirenler kullanıyor diyorlar da tam araştırmadım onu ileri bi tarihe atabilirim

Tamam bende yapıyrm bişiler bakalım kim kac kg vericek ben tartıldım şiödi tam 64.00 cıktım gram gram veriyorum ama olsun daha iyi haftasonu bende primc lapası yapıcam bakalım bu arada simpack nedir

Tamam bende yapıyrm bişiler bakalım kim kac kg vericek ben tartıldım şiödi tam 64.00 cıktım gram gram veriyorum ama olsun daha iyi haftasonu bende primc lapası yapıcam bakalım bu arada simpack nedir
Canım öğün yerine içiliyor süte katılıp protein tozu gibi öğün yerine geçen mama içinde vitaminler var eskiden kullanıp 10 kilo vermiştim kaslardan kaybetmeden yağ verdiriyor

Tamam burda motive edelim birbirimizi neler yaptıgımzı söyleyelim sen kac kgsin acaba
Uyumadın mi sen de
Benim de uykum yok
Şimdi emzikli anne diyetlerine bakıp kendime diyet listesi hazırlayacağım ilk haftalar çok air gidemem diye düşünüyorum elim ayağım titriyor çünkü yediğim halde

Uyumadın mi sen de
Benim de uykum yok
Şimdi emzikli anne diyetlerine bakıp kendime diyet listesi hazırlayacağım ilk haftalar çok air gidemem diye düşünüyorum elim ayağım titriyor çünkü yediğim halde
Emzirincde öyle oluyor bebişim gec ytyr

işte benim verdiğim karara konu açmışsınızyaza çok fit giricem çok kararlıyım istikrarlı olucam bu defa başarıcam sağlık sorunlarımda ortadan kalkıcak hem

işte benim verdiğim karara konu açmışsınızyaza çok fit giricem çok kararlıyım istikrarlı olucam bu defa başarıcam sağlık sorunlarımda ortadan kalkıcak hem
Süoer işts böyle neler kac kg boy hedefin ne

benim bazı hastalıklarım olduğu için sağlıklı beslenme olarak gidicem bikaç kez öyle alengirli şeyler :) denedim kötü oldum

Merhaba ben de aranıza katılmaya geldim. Ben de 64 kg 1.59 boyundayım. Benziyoruz sanırım şuan :)
Ben daha önceden diyetisyene gitmiştim. Bu listeyi uygulamaya başladım. 2 gündür yapıyorum ancak motive olmak için bakınıyorken kilo ve boy çok benzer görünce ben de dahil olmalıyım buraya dedim :) Sadece benim tartım dijital değil. O yüzden yaklaşık olarak söyleyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…