Ben de 158 160 boylarındayım geçen sene doğum yaptım doğumdan sonra çok zayıfladım önceki kilomunda altına indim ama yavaş yavaş saldım yemek yemeyi çok seviyorum normalde 55 58 arasıyım ama sanırım 66 ya dayandım sabah ben de tartılırım daha motive olamadım emzirmeye de devam ediyorum slimpack sipariş ettimMerhaba güzel hanımlar ben 64 kg 1.58 hedef 50 kg gelin beraber verelim kilolarımızı yaza kadar büyük değişim bizi bekliyor
Tamam hemen başlayalım bende emziriyrm 2 haftadr az yemege bşldm sütümde azalma yok yaza kadar anca veririz işte kocalarımızı kıskandıralımBen
Ben de 158 160 boylarındayım geçen sene doğum yaptım doğumdan sonra çok zayıfladım önceki kilomunda altına indim ama yavaş yavaş saldım yemek yemeyi çok seviyorum normalde 55 58 arasıyım ama sanırım 66 ya dayandım sabah ben de tartılırım daha motive olamadım emzirmeye de devam ediyorum slimpack sipariş ettim
Geziniyorum öyle diyet gruplarını bi yere de dahil olamadım bi başlasam çok disiplinli yapıyorum diyeti zaten hayatım alıp vermekle geçti ama 50 55 arasında. Hiç bu kiloya gelmemiştim
Tamam ben pazartesiye kadar ısınmaya başlayım hafif diyetle sonrasında 2 3 gün şok diyetle bi detox yapıp sonra klasik diyete geçerim slimpack i emzirenler kullanıyor diyorlar da tam araştırmadım onu ileri bi tarihe atabilirimTamam hemen başlayalım bende emziriyrm 2 haftadr az yemege bşldm sütümde azalma yok yaza kadar anca veririz işte kocalarımızı kıskandıralım
Canım öğün yerine içiliyor süte katılıp protein tozu gibi öğün yerine geçen mama içinde vitaminler var eskiden kullanıp 10 kilo vermiştim kaslardan kaybetmeden yağ verdiriyorTamam bende yapıyrm bişiler bakalım kim kac kg vericek ben tartıldım şiödi tam 64.00 cıktım gram gram veriyorum ama olsun daha iyi haftasonu bende primc lapası yapıcam bakalım bu arada simpack nedir
Milkshek gibi gördüm tamam hadi bklım verelim kilolarıCanım öğün yerine içiliyor süte katılıp protein tozu gibi öğün yerine geçen mama içinde vitaminler var eskiden kullanıp 10 kilo vermiştim kaslardan kaybetmeden yağ verdiriyor
Tamam burda motive edelim birbirimizi neler yaptıgımzı söyleyelim sen kac kgsin acabaBenimde kilo vermem lazim beraber yapalım ben 5 kilo vermek istiyorum ve onu korumak istiyorum
Uyumadın mi sen deTamam burda motive edelim birbirimizi neler yaptıgımzı söyleyelim sen kac kgsin acaba
Emzirincde öyle oluyor bebişim gec ytyrUyumadın mi sen de
Benim de uykum yok
Şimdi emzikli anne diyetlerine bakıp kendime diyet listesi hazırlayacağım ilk haftalar çok air gidemem diye düşünüyorum elim ayağım titriyor çünkü yediğim halde
Süoer işts böyle neler kac kg boy hedefin neişte benim verdiğim karara konu açmışsınızyaza çok fit giricem çok kararlıyım istikrarlı olucam bu defa başarıcam sağlık sorunlarımda ortadan kalkıcak hem
Ben 70 kiloyum 65 olsam yeter banaTamam burda motive edelim birbirimizi neler yaptıgımzı söyleyelim sen kac kgsin acaba
Başlıyoruz ozman buraya yazıp motive olucaz benmdw hedefim 50 ben pirinç lapası yapıyrm bugun ve yarınboy 1.58 kilo 62
hedef 50 kilo
Bende saglıklı besleniyorum zaten ama kilo vermem durdu iki gün deneyim dedimbenim bazı hastalıklarım olduğu için sağlıklı beslenme olarak gidicem bikaç kez öyle alengirli şeyler :) denedim kötü oldum
Benim kilom benim boyum benim hedwfim bu kadar olur bende suan diyetteyimMerhaba güzel hanımlar ben 64 kg 1.58 hedef 50 kg gelin beraber verelim kilolarımızı yaza kadar büyük değişim bizi bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?