kilo verme ve formda kalma gunlugum...

Spora basladim artik..haftada 3 gun plates arti yürüyüş yapiyorumm..
Bugun 58.5 tim sabah cok şükür indim o kilodan..
Sabah bir ader yagda yumurta iki dilim bugday ekmegi...iko zeytin bir kasik bal..
Domates salatalık yedim...
Oglen bir kase corba yemeyi planliyorum..

Oglende bir kase corba ve bir dilim ekmek yedim...
Arada az sekerli kahve ve bir parca cikolata yedim...
Aksam sebze yemegi yiyicem inss

Gunaydinn gunlukcum...
Bir aradan sonra yine burdayim...
Diyetime tam gaz devam ediyorum..hersey kontrol altinda....
Sabah
Menemen ve bir buçuk dilim bugdat ekmegi yedim...
Oglen hindi salamli sandavic getirdim...
Pazar günü kilo bildirimi yapıcam...
Bugun pilatesede gidicem offf yogun bir gün beni bekliyor...

60 larin ustune ciktigimda bir korku basladi bende..acaba dedim bu sekilde gidip 40-44 beden mi olucam .o dip boyasi gelmis sacini topuz yapip bol eşofman giyen elinde cep telefonu zayif kizlari kiskanan o kizlardan mi olucam.hayir bu kabus gibiydi.sonra karar verdim hayir dedim hayir dur demem lazim...
Once abur cuburu kestim...50 li rakamlara dustum.derin bir nefes aldim..simdi saglikli besleniyorum ve spora gidiyorum...miskin miskin evde hafta sonları uyuyacagima sabah erken kalkip pilatesimi yapip güne baslamak cok keyifli..o spor sonrasi duş insani nasil rahatlatiyor...
Aslinda hic zor degil..kilolu olmak kader değil kesinlikle..

Lisenin en guzel kizlarindandi.biz hagif tombikligimizle cipslere yumulurken derslerimdeki basarisizligimizin acısını çikolatadan cikarirken o herzaman bakımlı guzel sevimli ve cok caliskandi.bütün erkekler onun pesindeydi..hocalarin bile dikkatini cekiyordu güzelliği ve basarisi..
Cok iyi bir okul kazandı ve iyi yerlere geldi..
Bir gun facebookta gördüm.Inanamadim o resimlere .okadar cok kilo almisti ki.eski guzelliginden eser yoktu..
Bir gun bir yerde yemek yerken karsilastik cok degismisti..neden yapmisti bunu kendine...kimse uyarmadi mi cevresinde...gerci uyaranlari arkadasliktan cikarip digerleriyle yoluna devam etmiste olabilir...

Ara ara gunlugumde diyet yemekleri paylasicam...
Bugunku yemegim zeytinyağlı kabak...
Malzemeler
Orta boy kuru sogan
3-4 kabak
Bir kasik salca veya bir domates
1 kasik zeytinyagi
Tuz
Karabiber
Bir tutam kori baharati...
Soganlari yemeklik dograyip yagda kavuruyoruz.salcayi ekliyoruz.kavuruyoruz bir güzel..sonra kabaklarimizi ekliyoruz.(kabaklar soyulup yikanip dograniyor).
Butun malzemeyi 5 dakika kavuruyoruz.
Bsharatlarida ekliyoruz.en son sicak suyu ekleyip kaynayana kadar yuksek ateste kaynadiktan sonra düşük ateste pisiroyoruz..sonra yogurtla servis ediyoruz..
Afiyet olsun..
Kalorisi cok düşük bir okadar leziz bir yemek.aksam yemegi alternatifi olabilir...

Gunaydin gunlukcumm
Sabah bir dilim ekmek ve peynir domates salatalik yedimm...
Oglen sandavic yicemmm....pazar kilo bildirimi yaparımm

Dun bir delilik yaptim..onca diyet spor kendimi yoruyorum.evde annemin yaptigi keke dayanamadim bit lokma attim ağzıma cok pismanim...emegime acimadan onu yedim.zaten cok bunalmiyayim diye bir parca çikolata hakkim var her gun.bunu nasil yaptim aklim almiyor.sabah tartilmadim uzuntuden

Uzun bir aradan sonra Merhaba gunlugum..
Bugun 58.4 reglim...biraz sis cikmisimdir.yine diyet bozuldu tabi borek manti ne bulduysam yedim..dun iyi gecti ve bugun
Sabah iki dilim bugday ekmegi ve menemen 3 zeytin yedim..
Birazdan kahvemi icicem...oglen corba icicem aksamda kabak yemegim var..

Gunaydinn gunlukcumm...
Bugun 57.9 um sabah tartildim...
Programim yogun bugun umarim kacirmam .
Sabah corba ve bir dilim ekmek yedim...bir cay kasigi bal
Oglen ne yiyecem bilmiyorum...
birazdan spora gidicem...gelince duş ve gezmeye cikicam sonrasında umarim kacirnam..

Dun diyeti azcik bozdum tatli yedim onun disinda ogunlerim normaldi...
Bugun 57.9 um yine cok şükür...
Oglen sandavic yicem..birazdanda kahve ve ufacik parca cikolata...gune enerjik baslamak icin..
Sabahta corba ictim..

Veee bu sabah 57.2yim....
Sabah bir light kalper peynir iki zeytin bir kase corba bir dilim kepek ekmegi bir cay kasigi bal yedimmm..
Oglen disarda olucam yemek icin ..umarim kacirmam ...izgara tavuk yemegi planlıyorum. .

E dun kacirdim tabi bugun 57.9um..olsun moral bozmak yik...
Sabah bir bucuk dilim bugday ekmegi
3 zeytin bir light kalper peynir domates ve bir dilim dana jambon yedim....
Bugun evdw olucam sanirim diyetime sadik kalicagimi umuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…