Kilo Vermek için Gereken Azim ve İstek

Cielio

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
4
5
8
Merhabalar, öncelikle buna benzer birçok konu var ama hepsini incelemeye vakit bulamadığım için yeni konu açıyorum, eğer aynısı varsa umarım sorun olmaz :oops: Ben 19 yaşındayım ve şimdiden kilo problemim var. Bir dönem tekrar kilo aldığım için sporla birlikte çok rahat bir şekilde kilo vermiştim, ama aradan zaman geçti ve tekrar fazlasıyla kilo aldım, 15 kilo. Şu an 75 kiloyum. Aslında irademe sahip çıkabiliyorum, yani yemeyeceğim dediğim şeylerden çok sevsem de uzak durabilirim. Ama bu sefer nedense hiç kilo verme azmi yok içimde, o yüzden "yemeyeceğim" diyemiyorum hiçbir şeye. Halbuki çok istiyorum eski halime dönmek. Şu an spora gitme imkanım yok, evde kendim spor yapmayı da denedim ama o azim ve istek olmayınca evde spor olmuyor. Yaza bırakmak da istemiyorum hiç. O yüzden ablalarım anlayacağınız biraz dertliyim bu konuda. Sorun kendimi tutmak olsa çaresini bulurum, ama o istek ve azim olmayınca bir türlü çare bulamadım derdime. Ne yapsam, nasıl düşünsem o istek gelir sizce?

canım o azim ancak kendinden zayıf ve her giydiği yakışan arkadasların olursa gelir :) mesela benım ıkı arkadasım da benden epey kilolu onların yanna gıttıgımde kendımı zayıf hıssedıyorum ancak benden zayıf kısılerın yanna geldgımde göruyorum kendımı :)

canım o azim ancak kendinden zayıf ve her giydiği yakışan arkadasların olursa gelir :) mesela benım ıkı arkadasım da benden epey kilolu onların yanna gıttıgımde kendımı zayıf hıssedıyorum ancak benden zayıf kısılerın yanna geldgımde göruyorum kendımı :)
Tüm arkadaşlarım benden zayıf, onların yanında kendimi kötü hissediyorum ama bir türlü o istek gelmiyor :(

Back
X