• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo vermek icin iradeli bir arkadas ariyorum .boyum 1.66 kilom 66 .simdilik hedefim 60

Alya elif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
702
783
33
39
Motive olmaya ve diyetimi bozmadan devam etmem lazim,biktim bu kilolardan,dogumdan sonra veremedm,oglum 2 yasina geldi.
Sonnda bu kilolari kabullenmekten korkuyorummm

Artik biktim gercekten bu kilo muhabbetinden,2 yildir kirtulamadim su 6-8 kilodan.
Versrmde kurtulsam.
Motive olmaya ihtiyacim var,ayrica tatli krizine dayanamiyorum.sabah basliyorum.birden dayanamayip koca bir cikolatayi yemis buluyorum kendimi :(

6-8 kilo hatta keske 10 versem ama simdilik 60 i gormeye raziyim.
Birbirimizi motive edecek bir arkadasa ihtiyacim var .

Yahu yokmu bir hayirsever bana yardim edecekkk :kızgın::oops::KK31:
Merhaba canim ben varım ben de yarın hatta bu aksam yemek yemeyerek başlıyorum sabah tam kilomu bildiririm.
Doğumdan sonra 20 kilo verdim 85 ten 65e düştüm
Boyum da 165 olduğu için hâlâ kilolu görünüyorm ben de nefret ediyorum haftaya tatile cikacaz ama kafama koydum ben de ilk hedef 60 i görmek ömrüm diyetle geçti ya

Merhaba canim ben varım ben de yarın hatta bu aksam yemek yemeyerek başlıyorum sabah tam kilomu bildiririm.
Doğumdan sonra 20 kilo verdim 85 ten 65e düştüm
Boyum da 165 olduğu için hâlâ kilolu görünüyorm ben de nefret ediyorum haftaya tatile cikacaz ama kafama koydum ben de ilk hedef 60 i görmek ömrüm diyetle geçti ya
Tamamdr arkdsm,saol
Bnmde boy kilo hemen hemen ayni
Tebrik ederim 20 kg. Vermek cok buyuk basari,sen korkma 5 kg nedirki senn icin 20 vermis insansn
Darisi bana.bnmde en gec 20 eylulde bu 5 kg dan kurtulmus olmam lazimm
Yarin baslaylim yedklerimizi paylasmaya

yettim garii beimde konum var son 8 kilo diye senin hedefinede uygun bu aralar biraz bozsamda diyeti yinede tamamen bırakmıyoruz:halay:

Cok skldim bu kilomdan,bnmde ilk hedef 5 kilo ama aslnda ideal kilom 57 .yani 8 vermem lazim
Ama hedefi parcaya ayirdim gozumde buyumesin diye
Yarin basliyoruuiummmmm,bu defa gidicek bu kilolar
Yardimmm edin banaaaaa arkadaslarrr

Cok skldim bu kilomdan,bnmde ilk hedef 5 kilo ama aslnda ideal kilom 57 .yani 8 vermem lazim
Ama hedefi parcaya ayirdim gozumde buyumesin diye
Yarin basliyoruuiummmmm,bu defa gidicek bu kilolar
Yardimmm edin banaaaaa arkadaslarrr
konunu takibe alıyorum , istersen kendi sayfamda paylaştığım menümü burada paylaşırım sende bizim aramıza gelebilirsin :KK50:

Back
X