Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yettim garii beimde konum var son 8 kilo diye senin hedefinede uygun bu aralar biraz bozsamda diyeti yinede tamamen bırakmıyoruzYahu yokmu bir hayirsever bana yardim edecekkk![]()

Merhaba canim ben varım ben de yarın hatta bu aksam yemek yemeyerek başlıyorum sabah tam kilomu bildiririm.Yahu yokmu bir hayirsever bana yardim edecekkk![]()
Tamamdr arkdsm,saolMerhaba canim ben varım ben de yarın hatta bu aksam yemek yemeyerek başlıyorum sabah tam kilomu bildiririm.
Doğumdan sonra 20 kilo verdim 85 ten 65e düştüm
Boyum da 165 olduğu için hâlâ kilolu görünüyorm ben de nefret ediyorum haftaya tatile cikacaz ama kafama koydum ben de ilk hedef 60 i görmek ömrüm diyetle geçti ya
yettim garii beimde konum var son 8 kilo diye senin hedefinede uygun bu aralar biraz bozsamda diyeti yinede tamamen bırakmıyoruz![]()
konunu takibe alıyorum , istersen kendi sayfamda paylaştığım menümü burada paylaşırım sende bizim aramıza gelebilirsinCok skldim bu kilomdan,bnmde ilk hedef 5 kilo ama aslnda ideal kilom 57 .yani 8 vermem lazim
Ama hedefi parcaya ayirdim gozumde buyumesin diye
Yarin basliyoruuiummmmm,bu defa gidicek bu kilolar
Yardimmm edin banaaaaa arkadaslarrr
Sizin gruba bakaym arkadasim,saolkonunu takibe alıyorum , istersen kendi sayfamda paylaştığım menümü burada paylaşırım sende bizim aramıza gelebilirsin![]()