Kilo vermek istiyorum

cicek_

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
12
0
16
Bursa
Merhaba arkadaşlar. Direk konuya giriyorum. 63 kiloyum ve 50 kiloya inmek istiyorum. Ama bunu beceremiyorum çünkü yeteri kadar iradeye sahip değilim. Lütfen bana yardım edin. Ne yapıp ne yapmamam gerektiği hakkında bilgilendirmenizi bekliyorum. Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar. Direk konuya giriyorum. 63 kiloyum ve 50 kiloya inmek istiyorum. Ama bunu beceremiyorum çünkü yeteri kadar iradeye sahip değilim. Lütfen bana yardım edin. Ne yapıp ne yapmamam gerektiği hakkında bilgilendirmenizi bekliyorum. Teşekkürler.

Bende aynı senin gibiyim. 63 den 50 ye inmek istiyorum ama yapamıyorum :(

Ben de aynı durumda sayılırım.
Şu an 64 kiloyum ve eski halime 55'e inmek istiyorum.

Kilolarımı son 2 yılda aldım, su içsem yarıyor diyemem baya bildiğin iştahla yedim içtim:)

Yaklaşık 10 gündür diyetteyim, ağır bir diyet değil, hatta uyduruk da diyebilirim.
Benim derdim birden bire yapılan değişiklere vücudumun saçma tepkiler vermesi. Bu yüzden direkt olarak net bir diyetle başlamak istemedim. Çünkü bence her diyet herkeste aynı etkiyi göstermez, vücudunu tanımak önemli. Ben Haşimato-Hipotiroid hastasıyım ayrıca insülin direncim düşük. (Bir ara bunun arkasına sığınıp zaten kilo veremiyorum diyordum ama bu sadece kendini kandırmaca..) Bu yüzden biraz buna göre ayarlamam gerekiyor kendimi.

Uyduruk programım:)

Sabahları yağsız süt ile 1 kase nesfit,
Öğlenleri ne yemek varsa birer kaşık (geçen hafta 2 kaşıktı bu hafta 1'e düşürdüm)
Ara öğün 2-3 tane kuru kayısı (insülin direnci için)
Ara öğün ihtiyacım olursa salatalık
Akşamları da ne yemek varsa 2 kaşık (geçen hafta 2 kaşıktı bu hafta 1'e düşürdüm)

(Ne yemek varsa dediğime bakmayın ağırlığı yoğurt ve salataya veriyorum.)

Bu arada yıllardır şeker kullanmıyorum bir de çok su içerim günde 3-4 lt bulur. O yüzden bu kısımda sıkıntım yok.

Ayrıca tabi spor, (önceden yapmıyordum zaten masa başı çalışıyorum tam kilo almalık yani)
Haftanın 4-5 günü akşamları 15-20 dk. kondüsyon bisikleti,10-15 dk egzersiz ve 30-40 dk. Leslie Sansone ile yürüyüşe başladım. Geçen hafta aksatmadım, bu hafta da aksatmayacağım umarım.

Ben de durum budur madem yeni başlıyoruz hepimiz hayırlısıyla kilolara veda edelim... :)

merhaba kızlar :) kilo vermek için spor kesin gerekli. ve bunu mümkünse sabah kahvaltıdan önce erken bi saatte yapın. çünkü vücut en çok o zamanlar kalori yakıyo. 8 gibi çıkın ve 1 saat yürüyüş yapın. elinizden geldiği kadar hareket edin gün içinde. mutlaka günlük 2 fincan yeşil çay için. ve kuru kayısıyı tavsiye ederim bağırsakları gerçek anlamda çalıştırıyo :D ekmeği hayatınızdan çıkarmaya çalışın günlük 1 dilim o da kepek ekmeği olursa iyi olur. kalori sayarak yiyin. ve düzenli uyuyun. günlük 8 saat uyuyarak bile 423 kalori yakıyosunuz. isteyince olur. umarım ben de yapıcam ! :D

Merhaba kızlar, benim tek sıkıntım kalçalarım vücuduma göre kalçalarım biraz büyük ve bu yüzden sokakta yürürken tüm erkeklerin gözleri üzerimde oluyor, ben nasıl bu durumdan kurtulacağım bileniniz var mı?

merhaba kızlar :) kilo vermek için spor kesin gerekli. ve bunu mümkünse sabah kahvaltıdan önce erken bi saatte yapın. çünkü vücut en çok o zamanlar kalori yakıyo. 8 gibi çıkın ve 1 saat yürüyüş yapın. elinizden geldiği kadar hareket edin gün içinde. mutlaka günlük 2 fincan yeşil çay için. ve kuru kayısıyı tavsiye ederim bağırsakları gerçek anlamda çalıştırıyo :D ekmeği hayatınızdan çıkarmaya çalışın günlük 1 dilim o da kepek ekmeği olursa iyi olur. kalori sayarak yiyin. ve düzenli uyuyun. günlük 8 saat uyuyarak bile 423 kalori yakıyosunuz. isteyince olur. umarım ben de yapıcam ! :D

Yapabildin mi bariii :)

Orta şekerden hallice.

Back
X