- 20 Ocak 2015
- 47
- 8
- 288
- Konu Sahibi ayniyildizinaltinda
-
Önemli olan sadece dengeli beslenmek değil hareket etmek...nerden bilelim ki? Her vücut farklı birde.
Çok teşekkür ederim onları da eklemeye çalışıcam.Liste güzel ama aralarda yeşil çayın yanında ceviz, çiğ badem ya da kuru kaysı da yiyin. Bir anda yüklenmeyin vücudunuza. Yaşınız genç eğer bir rahatsızlığınız yoksa kolay zayıflarsınız.
atar yapmanızı gerektirecek bir durum yok. konu açarsanız herkes yorum yapabilir. bu listeyle de ayda 4 kilo verirsiniz en fazla.Egzersiz yaptıgımı belirttim. Ayrıca tahmini bir sonuç istedim. Bilmiyorsanız yorum yapmayın.
Direkt ' nerden bilelim ki ' tarzı bir şey yazıldığı için öyle cevap verdim. Sonuçta sizin dediğiniz gibi tahmini bir cevap istedim.atar yapmanızı gerektirecek bir durum yok. konu açarsanız herkes yorum yapabilir. bu listeyle de ayda 4 kilo verirsiniz en fazla.
Emin ol gayette iyi biliyorum bu işleri tam okumamış olabilirim ben sadece öğünlerde yediklerinizi yazdığınızı sandığımdan es geçtim.Egzersiz yaptıgımı belirttim. Ayrıca tahmini bir sonuç istedim. Bilmiyorsanız yorum yapmayın.
mesaji okuma şeklinize göre değişir. bana tuhaf gelmedi. sporu arttır bir de.Direkt ' nerden bilelim ki ' tarzı bir şey yazıldığı için öyle cevap verdim. Sonuçta sizin dediğiniz gibi tahmini bir cevap istedim.
Lisanslı sporcuyum babamda aynı şekilde gençliğinde öyleymiş yani yurtdışında bu işlerin eğitimini almış Zaman'ında makarna,pilav sporcunun vazgeçilmezidir bizim branşımızda siklet siklet kilo fazlamız olunca diskalifiye oluruz.kilo fazlamız bile olsa her zaman yeriz yemekten kaçınmayın bunları.ekmeği sabah azaltın 1 dilim yeterli olacaktır yerine yumurta ekleyin.form bisküviler sanıldığı gibi değil düşük kalorili şeyler değil onun yerine meyveye ağırlık verin iki ayda bu şekilde devam edilirse 9-10 kiloya tekabül eder verdiğiniz kilo.dipnot: tatlı krizlerinde egzersiz sonrası veya öncesi şekerli yoğurt Ya da ballıEmin ol gayette iyi biliyorum bu işleri tam okumamış olabilirim ben sadece öğünlerde yediklerinizi yazdığınızı sandığımdan es geçtim.
Evet haklısınız. En azından salata yemeye gayret edicem. Teşekkür ederim öneriniz için.Öğlen böyle boş geçer mi ? Salata veya ızgara et-tavuk eklenebilir.Ekmeğin birini sabah birini öğlen yiyebilirsin.Pakette diyet ekmekler satılıyor.Alıp buzdolabında saklayabilirsin.
Pekala.Emin ol gayette iyi biliyorum bu işleri tam okumamış olabilirim ben sadece öğünlerde yediklerinizi yazdığınızı sandığımdan es geçtim.
Umarım verebilirim yani 2 ayda 5 kilo versem bile sevinirim. Yazdıklarınızı dikkate alıcam. Teşekkür ederim.Lisanslı sporcuyum babamda aynı şekilde gençliğinde öyleymiş yani yurtdışında bu işlerin eğitimini almış Zaman'ında makarna,pilav sporcunun vazgeçilmezidir bizim branşımızda siklet siklet kilo fazlamız olunca diskalifiye oluruz.kilo fazlamız bile olsa her zaman yeriz yemekten kaçınmayın bunları.ekmeği sabah azaltın 1 dilim yeterli olacaktır yerine yumurta ekleyin.form bisküviler sanıldığı gibi değil düşük kalorili şeyler değil onun yerine meyveye ağırlık verin iki ayda bu şekilde devam edilirse 9-10 kiloya tekabül eder verdiğiniz kilo.dipnot: tatlı krizlerinde egzersiz sonrası veya öncesi şekerli yoğurt Ya da ballı
Her gün 2 litre muhakkak içiyorum :)Su su su
TatlıLisanslı sporcuyum babamda aynı şekilde gençliğinde öyleymiş yani yurtdışında bu işlerin eğitimini almış Zaman'ında makarna,pilav sporcunun vazgeçilmezidir bizim branşımızda siklet siklet kilo fazlamız olunca diskalifiye oluruz.kilo fazlamız bile olsa her zaman yeriz yemekten kaçınmayın bunları.ekmeği sabah azaltın 1 dilim yeterli olacaktır yerine yumurta ekleyin.form bisküviler sanıldığı gibi değil düşük kalorili şeyler değil onun yerine meyveye ağırlık verin iki ayda bu şekilde devam edilirse 9-10 kiloya tekabül eder verdiğiniz kilo.
rica ederim her zaman yardımcı olabilirim.Umarım verebilirim yani 2 ayda 5 kilo versem bile sevinirim. Yazdıklarınızı dikkate alıcam. Teşekkür ederim.
Şey gece uzun saatler ders çalıştığım için çabuk acıkıyorum o yüzden böyle sorun oluyor. Sabah aslında baya doyuyorum yani alıştım gibi . Umarım gider. Teşekkür ederim :)Bence dediğin gibi akşam o bisküvi olsun galeta olsun yeme.
2 meyve yeter de artar bile.
Sabah çok aç kalıyor gibisin.
Öğlene bir şey yersen akşam daha kolay geçmez mi?
Kendini çok zorlama ki istikrarlı durabilesin.
İstikrarlı olursan ayda en az 4kg gider gibi düşünüyorum çünkü egzersiz de yapıyormuşsun.
Yaşın küçük bence illa 2 ayda vereceğim diye zorlama. Dikkat et ve akışına bırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?