- 26 Mayıs 2016
- 1.734
- 2.968
- 48
- Konu Sahibi ayniyildizinaltinda
-
Şeker ve unu hiç kullanmıyorum artık. Umarım tuzuda zamanla bırakırım. Şey ben semizotu pek sevmiyorum ama onun yerine önereceginiz başka şeyler var mı ?Öncelikle kepekli galeta çok kalorili demişsiniz kalorileri neyden aldığınız önemli onun fazla bir zararı yok
tam tahıllı ekmek yiyin ve şeker un tuz tüketmeyin fazla şekerli içecekseniz esmer şeker öneririm ,pilates ve dans en büyük yardımcınız olacak ve 6 öğün yiyin 3 örün atıştırma olacak ki metobolizma hep çalışsın gece acıkırsanız da yoğurtlu semiz otu öneriyorum anlattığınız şekilde devam edersiniz 5-6 aya fit bi vucuda yavaş yavaş kavuşursunuz
Kuruyemiş tüketebilirsin öğrencisin sabahlarsın doğal olarak yoğurta sevdiğin bi ot sebze varsa karıştırabilirsin :) makarna yemektende çekindeben zamanında 95 kiloydum 1.80 boya makarnaları yedim yedim düzenli beselenerek 70 kiloya indimŞeker ve unu hiç kullanmıyorum artık. Umarım tuzuda zamanla bırakırım. Şey ben semizotu pek sevmiyorum ama onun yerine önereceginiz başka şeyler var mı ?
Aslında aç kaldıgımı hissetmiyorum ama ara ögünleri uygulamaya calısıcam. Çok teşekkür ederim. İnşallah faydasını görürüm.Ogle menusunde de protein olmasi gerekiyor.en azindan bir et turu muhakkak tuketin. Kendinizi ac birakmayin. Arada birkac ceviz ve findik atistirin. Gune ilik suya sikilmis limon suyuyla baslayin ve gece de ayni sekilde limonlu suyla sonlandirin. Faydasini goreceksiniz insallah.
Evde genellikle kepekli makarna yapıyoruz. Artık canım isterse azcık yerim :) Size de çok teşekkür ederim :)Kuruyemiş tüketebilirsin öğrencisin sabahlarsın doğal olarak yoğurta sevdiğin bi ot sebze varsa karıştırabilirsin :) makarna yemektende çekindeben zamanında 95 kiloydum 1.80 boya makarnaları yedim yedim düzenli beselenerek 70 kiloya indim
ne demek cnım benim umarım başarının devamı gelirEvde genellikle kepekli makarna yapıyoruz. Artık canım isterse azcık yerim :) Size de çok teşekkür ederim :)
Yoğurt ve salatalık cidden kurtarıcım oluyor arada :)Bol hıyarlı cacık yiyin ders çalıştığınızda içinede ceviz atın :)
Aslında aç kalmadıgım için pek sorun olcagını düşünmedim. O zaman sizin dediginiz gibi biraz arttırmaya çalışacagım. Peki öğle yemeği dışında diger iki ögünde yanlış gördüğünüz şeyler var mı ?Kaç kilo vereceğini tahmin edemem ama bu liste çok kötü bir liste, sağlığından eder seni. O yaşlarda bende böyle saçma sapan bir diyet yapmıştım. Sonuç; dökülen saçlar, kırılan tırnaklar ve düzeni şaşan regliler... Bir kere öğle yemeği diye bir şeyin yok. Oysa öğle yemeğin, hatta ara öğünlerin olmalı ki, vücudun direnç göstermesin. Bir diyetisyene gitmeyi düşünmüyor musun? Gitmeyeceksen en azından daha düzenli öğünler içeren bir liste bul kendine.
Ara öğünlerde, 2-3 ceviz+1 bardak süt ya da kepekli iki dilim ekmekle hazırlanmış bol marullu, domatesli, az peynirli sandviç yiyebilirsin. Öğlen ya da akşam yemeklerinin birinde protein, diğerinde zeytinyağlı yemek olsun. Her yemeğe salata, yoğurt eşlik etsin. Meyveyi asla tek başına yeme, tok tutması için birkaç badem, ceviz ya da süt eşliğinde tüket. Aç kalarak zayıflama, cidden vücuduna geri dönüşü olmayan zararlar verebilirsin. Benim normale dönmem yıllar aldı. Saçlarım asla eskisi gibi olmadı mesela.
Merhaba. Ben 19 yaşında üniversite sınavına hazırlanan bir öğrenciyim. Bütün günüm evde geçiyor. 163 boyunda 65 kiloyum kendi çapımda diyete başladım. Buraya yediklerimi yazsam acaba 2 ayda kaç kilo verecegimi tahmin edebilir miyiz ? Tabi herkesin metabolizması farklı ama tahmini bir sonuç istiyorum.
Sabah
2 dilim ekmek+ 1 domates+ 1 salatalık+ 1 kibrit kutusu peynir +3 zeytin + Bazen 1 adet yumurta
Öğlen
Şekersiz türk kahvesi veya yeşilçay
Akşam
Evde o gün ne varsa 1 tabak yiyorum. Ama makarna pilav falan onları yemiyorum. Yanında salata ve 1 kase yogurt yiyorum.
Akşamdan Sonra
2 meyve
3 kepekli galeta(Ama artık kalorisi fazla oldugu için bunu bırakıcam. Form bisküvilerden kullanmayı düşünüyorum.)
Ayrıca egzersiz olarak jillian michaels yapıyorum. Lütfen bunun hakkındaki görüşlerinizi yazar mısınız ? Buna ihtiyacım var en azından motive olmak için.Sınırım 1200 kalori.
Merhaba. Ben 19 yaşında üniversite sınavına hazırlanan bir öğrenciyim. Bütün günüm evde geçiyor. 163 boyunda 65 kiloyum kendi çapımda diyete başladım. Buraya yediklerimi yazsam acaba 2 ayda kaç kilo verecegimi tahmin edebilir miyiz ? Tabi herkesin metabolizması farklı ama tahmini bir sonuç istiyorum.
Sabah
2 dilim ekmek+ 1 domates+ 1 salatalık+ 1 kibrit kutusu peynir +3 zeytin + Bazen 1 adet yumurta
Öğlen
Şekersiz türk kahvesi veya yeşilçay
Akşam
Evde o gün ne varsa 1 tabak yiyorum. Ama makarna pilav falan onları yemiyorum. Yanında salata ve 1 kase yogurt yiyorum.
Akşamdan Sonra
2 meyve
3 kepekli galeta(Ama artık kalorisi fazla oldugu için bunu bırakıcam. Form bisküvilerden kullanmayı düşünüyorum.)
Ayrıca egzersiz olarak jillian michaels yapıyorum. Lütfen bunun hakkındaki görüşlerinizi yazar mısınız ? Buna ihtiyacım var en azından motive olmak için.Sınırım 1200 kalori.
Açlığı hissetmiyor olabilirsin, bu metabolizman bozulmayacak demek değil ki. Burada önemli olan tok hissetmek kadar, vücudunun ihtiyacı olan besinlerden mahrum kalmadan da zayıflamak.Aslında aç kalmadıgım için pek sorun olcagını düşünmedim. O zaman sizin dediginiz gibi biraz arttırmaya çalışacagım. Peki öğle yemeği dışında diger iki ögünde yanlış gördüğünüz şeyler var mı ?
Ama çok geç saatlere kadar ders çalışıyorum ve baya acıktıgım için 2 meyveyi son kısma sakladım. Yoksa açlıktan karnım agrıyor. Yazdıklarınız için çok teşekkür ederim. Gerçekten haklısınız :)Açlığı hissetmiyor olabilirsin, bu metabolizman bozulmayacak demek değil ki. Burada önemli olan tok hissetmek kadar, vücudunun ihtiyacı olan besinlerden mahrum kalmadan da zayıflamak.
Mesela akşam yemeğinden sonraya 2 meyve koymuşsun. Onu bir meyveye düşür. Diğer meyveyi kahvaltı ve öğle yemeği arasına koy birkaç fındık, bademle ye. Akşamki meyveyi de sütle tüket. Diyetisyenler genelde tüm listelere bu ara öğünleri eklerler.
Bu arada müsli sever misin bilmiyorum ama ara öğünler için müthiş bir alternatif. Öyle tepeleme yemiyorsun elbette, 5-6 yemek kaşığı müsli+ 1 bardak süt mesela... Ben öğlen ve akşam yemeği arasındaki ara öğünde genelde müsli yerdim diyet yaparken.
Akşam yemegini 6da yiyorum. Gece de 4e kadar ders calısmak için oturuyorum. Bu yüzden gece biraz meyve yememem benim için sıkıntı oluyor.Ekmegi hayatindan tamamen cikar. Meyveyide aksam değil sabah ye. Kilo vermede önemli rol oynayan leptin hormonunun calismasini yavaslatiyor. Bunun disinda paketlenmis urunleride kullanma form, galeta vs. İcindeki koruyucu maddeler vucuda zararli. Alternatif olarak kavrulmamis kuruyemis yiyebilirsin
Akşam yemegini 6da yiyorum. Gece de 4e kadar ders calısmak için oturuyorum. Bu yüzden gece biraz meyve yememem benim için sıkıntı oluyor.
Teşekkür ederim.Sabah 2 dilim ekmek çok onun yerine bir avuç çiğ çerez ye hem çok tok tutuyor hem de öğrencisin sana çok faydalı .Meyveni gece yeme .Onun dışında güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?