- 18 Ekim 2014
- 445
- 329
- 23
- Konu Sahibi ayniyildizinaltinda
-
Ne kadar sürede ve kaç kilo verdiniz ? Bu arada tebrik ederim kilo vermek zor iş.ben spora gıdıyorum ekstradan dıyestısyene gıttım yumurtayı proteın ağırlıklı beslenmen ıcın hergun bı r tane haşlama yemelısın ve ben bıde nesfıt yıyorum o cok ısıme yaradı bıde ara ogunlerde form bıskuvılerı varonlardan yıyorum salata hergun mutlaka ye zaten hamur ısı vs yememen lazım vben muthıs kılo verdım ve verıyorum
Bence tam tersi dengeli beslenmek daha önemli,istersen günde 2 saat koş ,hamburger patates kola yediğin zaman hiçbir anlamı kalmıyorÖnemli olan sadece dengeli beslenmek değil hareket etmek...nerden bilelim ki? Her vücut farklı birde.
Merhaba. Ben 19 yaşında üniversite sınavına hazırlanan bir öğrenciyim. Bütün günüm evde geçiyor. 163 boyunda 65 kiloyum kendi çapımda diyete başladım. Buraya yediklerimi yazsam acaba 2 ayda kaç kilo verecegimi tahmin edebilir miyiz ? Tabi herkesin metabolizması farklı ama tahmini bir sonuç istiyorum.
Sabah
2 dilim ekmek+ 1 domates+ 1 salatalık+ 1 kibrit kutusu peynir +3 zeytin + Bazen 1 adet yumurta
Öğlen
Şekersiz türk kahvesi veya yeşilçay
Akşam
Evde o gün ne varsa 1 tabak yiyorum. Ama makarna pilav falan onları yemiyorum. Yanında salata ve 1 kase yogurt yiyorum.
Akşamdan Sonra
2 meyve
3 kepekli galeta(Ama artık kalorisi fazla oldugu için bunu bırakıcam. Form bisküvilerden kullanmayı düşünüyorum.)
Ayrıca egzersiz olarak jillian michaels yapıyorum. Lütfen bunun hakkındaki görüşlerinizi yazar mısınız ? Buna ihtiyacım var en azından motive olmak için.Sınırım 1200 kalori.
Ben form bıskuvılerını yıyorum ve cokta ıyı kılo verdım tabıkı sporlaAksam meyve tüketmemelisin. Form bisküvi leri felanda hikaye hepsi kalori bombasi
Önemli olan sadece dengeli beslenmek değil dedim.Önemsiz demedim.Bence tam tersi dengeli beslenmek daha önemli,istersen günde 2 saat koş ,hamburger patates kola yediğin zaman hiçbir anlamı kalmıyor
Ben sabah kahvaltımı baya geç yapıyorum yani 1 gibi. O yüzden ögleyi öyle geçiriyorum.Sizce napmalıyım ? Hani saatler yakın diye.Yoksa sabah 10da falan yesem tabiki öyle yerim. Akşamda 5-6 gibi yiyorum değişiyor.Öğlen menüsü çok zayıf kahve ya da çayla öğün mü olur? Tatlıyı yağlıyı hamuru kes bal tarçın kürü yap ya spor ya 1 saat yürüyüş 2 ayda 6-7 kilo garanti.Eğer hiçbir şey yemezsen hastalanırsın normal yemeğe başladığın an daha çok kilo alırsın.Kas değil yağ vermen gerek.Ekmek sabah 2 dilim olacak.Öğlen beyaz peynirli kepek ekmeğinde tost ve ayran sınırsız domates olabilir mesela.Mutlaka 3 ceviz olmalı.Bir tek akşam yemeğini sevdim(beslenme programı hazırlayan biri olarak yazıyorum bunları)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?