KİLO VERMEK

ben spora gıdıyorum ekstradan dıyestısyene gıttım yumurtayı proteın ağırlıklı beslenmen ıcın hergun bı r tane haşlama yemelısın ve ben bıde nesfıt yıyorum o cok ısıme yaradı bıde ara ogunlerde form bıskuvılerı varonlardan yıyorum salata hergun mutlaka ye zaten hamur ısı vs yememen lazım vben muthıs kılo verdım ve verıyorum

Ne kadar sürede ve kaç kilo verdiniz ? Bu arada tebrik ederim kilo vermek zor iş.

Canım yeşil cay günde iki su bardağı iç. Bolca su iç. Ara ögun olarak kuruyemiş atılştır. Yogurtta bol ye. Gundr sadece bır dilim tam bugday ekmegı önerıom . Kahvaltıda yeşillik ve haşlanmış yumurtz ihmal etme. Ara ögeleri sakın atlama bu cok önemli. Kahvaltoda bı tatlı kaşıgı dut pekmezi ye. Dert etme verirsin. Ben bi ayda üç kilo verdim.

gece atıştırmak için marulu ince ince dilimleyip üzerine yoğurt ve su ekleyibilirsiniz cacık gibi oluyor. hem de bayağı tok tutuyor.

Fevzi ozgonul- beden akliyla zayifla kitabini edin ve oku lutfen. Yaptigin listenin ne kadar yanlis oldugunu gorursun. Adam mantikli bir sekilde anlatmis ama ozet gecersem;
Kahvaltin eksik! Kesinlikle daha zengin yapmalisin. Ekmek 1 dilim ye

Oglen ve kahvalti arasi minimum 4 saat olmali ve yiyecegin proteinleri bu ogunde yemelisin. Kahve ve yesil cayla gecilmez..salata et vb

Aksam yemegj yine 4 saat arayla olmali ama sindirimi zor olan et vb yenmemeli. Corba, etsiz sebze yemegi falan yenmeli...

Ara ogunleri gereksiz ve metabolizma yavaslatici bulmus...

Sporuda ac karnina degil yemeklerden 1 saat sonra yapin diyor. Sindirim sistemini harekete gecirmek icin gerekli diyor.

Meyve vs yenecekse yemeklerle birlikte ye bitsin diyor. Son olarak tatli yiyeceksen sutlu tatli dondurma falan sec ve 22:00 gibi ye diyor..tabiki degistrebilirsin kendice. Cok kabaca bir ozet bu yani umarim isine yarar

Bu listeyle cok kilo vermeyi bekleme,birincisi aksam meyve yenmez direk seker olarak vücuda depolarsin,ikincisi ara öğünler yok,3 ana öğün metabolizmayi yavaslatir ve vücut o an yedigini depolar öğünlerini 6 ya cikar ve meyveyi gün icinde ye aksam illa acikirsan süt ve ya yoğurt olabilir

Öğle yemeğini yemelisiniz kahveyle geçiştirmek akşam daha çok yemenize sebep olur şimdilerde böyle olsa da bir kaç zaman sonra bu diyet listesi sizi sıkarSabah muhakkak haşlanmış yumurtanızı yemelisiniz öğle sebze,et,tavuk üçlüsünden birini seçip çorbayla beraber tüketebilirsiniz ekmek yemiyorsunuz sabah harici bu güzel aslında hiç ekmek yemeseniz onun yerine süte yulaf ekleyip yeseniz daha güzel ben öyle yapmıştım. Ara öğünlerinize gündüzleri özellikle meyve, süt, ayran, yoğurt, bir kaç ceviz badem kuru kayısı ekleyebilirsiniz. Günlük en az 2-2,5 lt su işinize yarayacaktır ben aşağı yukarı bu şekilde beslenme ile 2 ayda 60 kilodan 55 kiloya düşmüştüm ilk başlarda sonrasında yavaş gitti ama geneli böyleydi sizin metabolizmanıza göre daha az ya da daha çok olabilir

Canım sana da tavsiyem ,7'den sonra meyve bile yeme ,yeşil çay vs. iç sadece.Öğlen yemek ye ,daha önce de başka sayfalarda yazmıştım yemek yemekten korkma .Sana tost,makarna,yağlı kızartmalar vs. ye demiyorum yemek ye ,ev yemeği yani anladın mı?
Salata,yoğurt sebze yemekleri,kırmızı et vs. bunları doya doya ye ve diğer sağlıklı yemekleri .
Sonra 1 saat yürüyüş yap ,hareketli ol ,yoğurt ye bol bol,pul biber kat yemeklere hep,acı kat .
Bunun dışında zaten güzel besleniyorsun,böyle devam edersen ayda 10 kilo bile verebilirsin bence ,kilona da bağlı tabi ,80 lerde falansa mesela 20 kilo bile verebilirsin

Ara öğün yapar ve akşamdan sonra yemezsen başarırsın, 19 yaş metabolizmanın hızlı olduğu yaşlar, 5 öğün şeklinde sporla bir ayda 4-5 kilo verebilirsin. Bu şekilde ki diyetin sağlıksız, versen de hemen geri alırsın

Öğlen menüsü çok zayıf kahve ya da çayla öğün mü olur? Tatlıyı yağlıyı hamuru kes bal tarçın kürü yap ya spor ya 1 saat yürüyüş 2 ayda 6-7 kilo garanti.Eğer hiçbir şey yemezsen hastalanırsın normal yemeğe başladığın an daha çok kilo alırsın.Kas değil yağ vermen gerek.Ekmek sabah 2 dilim olacak.Öğlen beyaz peynirli kepek ekmeğinde tost ve ayran sınırsız domates olabilir mesela.Mutlaka 3 ceviz olmalı.Bir tek akşam yemeğini sevdim(beslenme programı hazırlayan biri olarak yazıyorum bunları)

Ben sabah kahvaltımı baya geç yapıyorum yani 1 gibi. O yüzden ögleyi öyle geçiriyorum.Sizce napmalıyım ? Hani saatler yakın diye.Yoksa sabah 10da falan yesem tabiki öyle yerim. Akşamda 5-6 gibi yiyorum değişiyor.

BEN SANIRIM BİRAZ YANLIŞ ANLATTIM. KAHVALTIYI SAAT 1'DE YAPTIGIM İÇİN. ÖĞLEN BÖYLE GEÇİYOR. AMA ARA ÖĞÜN YEMEM LAZIM HAKLISINIZ.ARADA BADEM VEYA CEVİZ YESEM OLUR MU ?.BİR DE AKŞAM DA 5 6 GİBİ YİYORUM. YANİ PROTEİN VEYA SEBZE SADECE AKŞAM YEMEGİNDE OLUYOR,GEÇ UYANDIĞIM İÇİN.

Bende 1,5 ay önce 97 kiloydum önce diyetisyene gittim abur cubur yemeyi bıraktım günlük yürüyüşe başladım sonra bi arkadaşımın tavsiyesi ile skinnypasta adında bi ürünü denedim bu beni günlük olarak tok tutmaya başladı aşırı bi yeme alışkanlığımdan sonunda kurtuldum sizininde benim gibi fazla yeme gibi sorununuz varsa skinnypastayı bi araştırın derim şuan 86 ya düştüm ve 80 olana kadar devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…