Kilo vermeliyım Yardım !...

mlkyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
917
51
123
Gaziantep
Kızlar bugün tartıldım ve aman allahım ne göreyim 59 kilo geldım
boyum 1,64 abeyeseki kemiklerim iride toparlak gözükmğyorum. Acilen hatta yılbaşına kadar 3 kilo vermeliyim. Kilo verincede yüzümdeki dolgunluklardan gidiyo Ne yapıcam bir yardım edin tavsiyeniz varmı:44::44:

canım çok sıkı diyete gerek yok ama ille de vericem diyosan yeşil çay iç biraz mekik ve bel çevirme hareketleri yap. yanaklarından gitmesini istemiyosan çok sıkı bir diyet yapmamalısın, spora ağırlık vermelisin. ve geceleri ılık tarçınlı süt iç metabolizmayı hızlandırıyor. Meyve ve sebzeye de ağırlık verirsen halledersin diye düşünüyorum :) kolay gelsin...

kilon çok fazla değil bence ama 1 tavsiyem olabilir ben denedim 5 günde 3 kilo verdim nesle nesfit 14 gün programı çok fazla spor da istemiyor 10-15 dk yürü yeter ben yüzümden belli olsun istedim yüzümden bellli etti biraz haberin olsun...

Hmmm :2: İşte ben yüzümden belli etsin istemiyorum

Ekmeği ve hamur işini az yemeye karar vererek başladım işe . Çok az yiyorum ve bazen hiç yemiyorum Birde şişkinliğim olmasa

Ekmeği ve hamur işini az yemeye karar vererek başladım işe . Çok az yiyorum ve bazen hiç yemiyorum Birde şişkinliğim olmasa

ekmeği ve hamur işini kesmek çok iyi bende öylr yaptım hatta eve hiç ekmek almıyorum eşimde zorunlu diyette bu yüzden
ben kiloyu yüzüden ve göbeğimden alırım verdiğim zaman yüzüm henen belli eder.göbek etmez ama...
hiç yememek çözüm değil bence bünye güçsüz düşüyor ve bir anda çok yemek yemek istiyor insan bu daha kötü.
şişliğin için sana kuru malatya kayısısı tavsiye edebilirim

şişkinliğin için rezene çayını tavsiye ederim..mide ve bağırsak sindirim sistemini iyi yatıştırıyor

Teşekkür ederim kızlar karısık bitki çayı içiyorum kayısıyıda çok kişi tavsiye etti alayımda onuda yerim 1 kaç gündür dikkat edıyorum ya rahatladım gibi kesin 1 kilo gitti benden

bende 160 boyunda 63 kiloyum kilo veremiyorum durdu ne yapıcam ya tavsiye istiyorum kızlar:18:

canım bende 162 kilom 64 idi..10 kilo verdim benimde durdu..gittim kan tahlili yaptırdım..demir eksikliğim olmuş önceden yoktu..demir hapına başladık..3 ay içicem..sonra kontrolae gidicem..dr dediki demir esikliğinde ne yaparsan yap kilo veremzsin dedi..
sana tavsiyem bir kan tahlili yaptır..bakalım neyin var neyin yok..

ya tam benlık bır topık ne zaman diyete başlasam başini getırıyorum sonu gelmiyo akşam olunca diyetım bitıyo sadece sicak su içiyorum sık sık wc ye cıkıyorum ama tek başına fayda etmiyo boyum 1.58 kilom 65 aslında hayatımda hiç diyet yapmadım ben evlenmeden önce 50 yada 53 olurdum böyle gider gelırdı hayatta 55 görmezdim

ben ekmek pek fazla kullanmam ama kurabiye çıkolata vazgeçilmezım e evde cocuk var halıyle eşim dolduruyo getırıyo getıme diyorum gelınce birer tane getır ama yok e bende görunce yıyıyorum tatlıya düşkunum yanı bunlardan vaz geçırmenın yolu yokmu ya bitki kllanabılırdım ama emziriyorum yardım ne oluuuuuuuuuur cici bayanlar

e bendede demir eksıklıgı var kız kardeşimdede ben kilo veremiyorum oda almak istiyo tam aldığında da hemen verıyo nasıl oluyo yanı bununla alakalımı

işte bir çikolata canavarı daha aynen bende tatlı helede çikolata dendimi hiç dayanamam evde olduğunu bilmem yeterli onu bitirene kadar uğraşırım.ama bu aralar dikkat ediyorum spor yapıyorum sabah kahvaltıda nesle nesfit yiyorum 5 günde 3 kilo gitti ama durdu şimdi 1 haftadır tık yok bakalım diyete ve spora devam...

evet canım malesef tatlı vazgeçilmezim çokta hareketlıyım ama olmuyo nesle nesfit hakkında bilgi verirmısı hangı sıklıkla yıyıyorsun tadı nasıl detaylı anlatsan sevınırım şimdiden teşekurler bu arada spor olarak dans ediyorum hemde gamgam sty şarlısıyla süper

e bendede demir eksıklıgı var kız kardeşimdede ben kilo veremiyorum oda almak istiyo tam aldığında da hemen verıyo nasıl oluyo yanı bununla alakalımı

kızkardeşindeki durumu bilemem..ben sadece dr bana sölediğini paylaştım sizinle..kardeşin de dr görünsün belki onda farklı bir durum olabilir..

bu konudan bende çok dertliyim. Bitanecik gofret yiyeyim başka yemicem diyorum ama her dolabı açışımda yada çikolatarın bisküvilerin durduğu o çekmeceyi açınca elim keklere çikolatalara gidiyo bende karşı koyamıyorum. ve onlara saldırmamak için evde bulundurmamak lazım ama bizim evde bu imkansız :)

bir çikolata canavarıda benim 1.50 boyundayıım ve 63 kg derhal vermem lazım artık dolabımdaki hiçbirşey bana olmuyor evlenmeden önce 60ı bile görmemiştim ne yapmam lazım bilemiyorum artık hersabah tartıya çıkıyorum psikolojim bozuldu. bana yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Canım her gün tartıya çıkma. Bu da vermeni etkilermiş. Ben her hafta çıkıyordum ama diyetisyene gittiğimde sen bunu 15 güne çıkart . Moral bozukluğu da vermeni etkiler dedi.

tartıya çık ma her sabah daha kotu olıyor insan aç karnına sıcağa yakın su icmeye calış bide yemek yemeden once su iç bu senı tok tutar cıkolataya gelınce malesef aynı durumdayız ama artık dikkat etmeye calısacam sana söyledığım yöntemlerı yaparak yemek yedıkten sonrada 3 4 saat arayla beslenmeye çalış inşallah işe yarar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…