Kızlar bugün tartıldım ve aman allahım ne göreyim 59 kilo geldım
boyum 1,64 abeyeseki kemiklerim iride toparlak gözükmğyorum. Acilen hatta yılbaşına kadar 3 kilo vermeliyim. Kilo verincede yüzümdeki dolgunluklardan gidiyoNe yapıcam bir yardım edin tavsiyeniz varmı:44::44:
Hmmm :2: İşte ben yüzümden belli etsin istemiyorum
Ekmeği ve hamur işini az yemeye karar vererek başladım işe . Çok az yiyorum ve bazen hiç yemiyorumBirde şişkinliğim olmasa
Hmmm :2: İşte ben yüzümden belli etsin istemiyorum
Ekmeği ve hamur işini az yemeye karar vererek başladım işe . Çok az yiyorum ve bazen hiç yemiyorumBirde şişkinliğim olmasa
bende 160 boyunda 63 kiloyum kilo veremiyorum durdu ne yapıcam ya tavsiye istiyorum kızlar:18:
canım bende 162 kilom 64 idi..10 kilo verdim benimde durdu..gittim kan tahlili yaptırdım..demir eksikliğim olmuş önceden yoktu..demir hapına başladık..3 ay içicem..sonra kontrolae gidicem..dr dediki demir esikliğinde ne yaparsan yap kilo veremzsin dedi..
sana tavsiyem bir kan tahlili yaptır..bakalım neyin var neyin yok..
ben ekmek pek fazla kullanmam ama kurabiye çıkolata vazgeçilmezım e evde cocuk var halıyle eşim dolduruyo getırıyo getıme diyorum gelınce birer tane getır ama yok e bende görunce yıyıyorum tatlıya düşkunum yanı bunlardan vaz geçırmenın yolu yokmu ya bitki kllanabılırdım ama emziriyorum yardım ne oluuuuuuuuuur cici bayanlar
e bendede demir eksıklıgı var kız kardeşimdede ben kilo veremiyorum oda almak istiyo tam aldığında da hemen verıyo nasıl oluyo yanı bununla alakalımı
ben ekmek pek fazla kullanmam ama kurabiye çıkolata vazgeçilmezım e evde cocuk var halıyle eşim dolduruyo getırıyo getıme diyorum gelınce birer tane getır ama yok e bende görunce yıyıyorum tatlıya düşkunum yanı bunlardan vaz geçırmenın yolu yokmu ya bitki kllanabılırdım ama emziriyorum yardım ne oluuuuuuuuuur cici bayanlar
bir çikolata canavarıda benim 1.50 boyundayıım ve 63 kg derhal vermem lazım artık dolabımdaki hiçbirşey bana olmuyor evlenmeden önce 60ı bile görmemiştim ne yapmam lazım bilemiyorum artık hersabah tartıya çıkıyorum psikolojim bozuldu. bana yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?