Kilo vermeliyım Yardım !...

evet aynen dikkat etmeye calışacam eskiden bana alan elbiselerım şimdı olmuyo cok moral bozucuu

bu aralar oruç tutuyorum tutmadım günler vardı kaza edıyorum aslında oruç tutarken gözüm abur cubur arramiyo neyse bitince dikkat etmeye calışacam herkeze diyetsız sağlıklı kilo vermeler

önerileriniz için teşekkürler artık en son diyetisyene gidicem bunu tek başıma başaramıyorum çünkü

buldum buldum...tatlı kırızım tutunca hemen 2-3 tane kuru kayısı tamam hemen kesiyor. denemeye değer tavsiye ederim hemde sindirime iyi.
nesle nesfite gelince sabah ve akşam yiyorum,öğlen normal yemek.aralarda elme veya eti yulaflı bisküvi 2-3 adet ve yeşil çay.neslenin tadı güzel ben seviyorum. mavi ve beyaz dış kabı bi kaç çeşidi var.sen hangisini seversen hepsinin etkisi aynı.bu arada sporun hoşuma gitiiiii

canım bol su ve lokmalarını küçültüp çok çiğnemek. birazda dikkat edersen verirsin 3 kilo birşey değil. kolay gelsin :)

zayıflama çayı
4-5 adet gül hatmi(afrika ciceği)
1 kahve kaşıgı mate yapragı (3-4 adet)
3 adet ardıç tohumu
2 yemek kaşığı kuşburnu
3 yemek kaşıgı ebegümeci
1 adet zencefil
1 adet tarçın
1 yemek kaşıgı melisa
2 yemek kaşıgı sinameki
3 yemek kaşıgı ıhlamur
2 yemek kaşıgı civan perçemi
2 çay kaşıgı tere tohumu
3 yemek kaşıgı elma kurusu
2 bardak kaynar su

malzemeler karıştırılıp harmanlandıktan sonra havanda dövülerek yada blendurdan geçirilerek toz haline getirilir. Elde edilen tozdan bir sürahiye 2 yemek kaşıgı kadar konulur. üzerine 2 su bardagı kaynar su ilave edilerek 15dk kadar demlenmesi için beklenir afiyetle içilir. ( 3-4 bardak tüketilebilir.)

biraz uzun liste fakat benim kullandıgım bi çay kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…