kilo vermeye çalışırken almak

ufogorenmasumlaz

Guru
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
9
1
288
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben 163 boyundayım ve 63,8 kg ile perşembe günü diyete başladım bu akşam ne göreyim 64,7 çok moralim bozuldu kurtulmak istiyorum artık bu kilolardan neden böyle oldu ben veremeyecek miyim bu kiloları bu akşam makarna ve bir kurabiye yedim ondan mı boyle oldu acaba offff .. başına böyle bir şey gelen oldu mu aranızda

Merhaba arkadaşlar ben 163 boyundayım ve 63,8 kg ile perşembe günü diyete başladım bu akşam ne göreyim 64,7 çok moralim bozuldu kurtulmak istiyorum artık bu kilolardan neden böyle oldu ben veremeyecek miyim bu kiloları bu akşam makarna ve bir kurabiye yedim ondan mı boyle oldu acaba offff .. başına böyle bir şey gelen oldu mu aranızda

Merhaba.
Yediğin içtiğin şeylerin ağırlığından fazla çıkmıssındır büyük ithimalle. Sabah aç karna tartılmanı tavsiye ederim.

Yemek yemeden tartilman gerekiyor. Ve bayanların özel hallerinden dolayı kilo alınimi şişme olabilir. Ve spor yapıyorsan. Kasların sistigi için kilo almış olmazsın daha ağır durursun. Ve hiç yemek yememezlik yapma. Yani günde öğün atlama.Yoksa depo yaparsın yediklerini. Kilo vermek yerine alabilirsin. Metebolizman yavaşladığı için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X