yas kaç ve kılon nedır canım
Başlıkta okunduğu gibi benim derdim kilo
Herşeyden vazgeçmek zorunda kaldığım bu şeyden ne kadar uğraşsamda kurtulamadım her seferinde diyetten vazgeçmek zorunda kaldım , mesela şuan konuştuğum bi çocuk daha hiç buluşmadık var buluşmak istiyor sırf kilolarım yüzünden çocukla buluşamıyorum birdaha görüşmez dalga geçer diye çok korkuyorum Allahıma binlerce kez şükürler olsun hastalığım yok ama bu kilolardan kurtulamıyorum , ve en kötüsü çocuktan hoşlanmaya başladım ne yapacağım bilmiyorum
boy ve kilo kac ?
Aynı dert bende de var çocuklukta hastalık yüzünden aldığım kiloları şimdi başka bir hastalık yüzünden çok zor veriyorum.Ama veriyorum sonuçta.25 kilo verdim bir 20 kiloda hopp hayallerime kavuşacağım.Spora da yazıldım belki bu hedefime ulaşmama 1 yıl falan var ama 1 yıl sonra yaşacağım mutluluğu düşündükçe motive oluyorum.Özgüven eksikliğini anlıyorum ama '' veremiyorum'' diye bir şey yok cidden insan yeter ki bir kere canı gönülden istesin.Bahanelerden uzak tut kendini, hedefe yönel.
yas kaç ve kılon nedır canım
Kilo vermek istersen verirsin. Verilmeyen kilo diye bir şey yok. Önce hırmon testlerini yaptır, bir sorun yoksa diyete ve spora başla. Azmedersen olur.
O kadar denedim ki yapamıyorum doktora gitmeyide düşündüm midem doymuyor sanki inatla yemek istiyor benden beynim falan , kişisel olarakta yorgun düşüyorum artık(
peki diyeti neden bıraktın , bir diyetisyen yardımı aldınmı , ayrıca spor yapmadan ne kadar diyet uygulasanda pek bir faydasını gormezsin , bu seferde vucudunun salaslıgından sikayetci olursun .83 kiloyum , ve en kötüsüde , 1.54 boyundayım
Demek ki canı gönülden istememişsin.Gerçek anlamda diyete başlamadan önce herkesin başlayıp bıraktığı diyetler olmuştur bu çok normal ama doktor kontrolü önemli.Mutlaka bir diyetisyene basvurmanı öneririm.Böyle işler bizim tek başımıza yapabileceğimiz şeyler değil.Doktorda her kilo kontrolünden önce geçmiş haftalardan daha başarılı olmak, kendini kanıtlamak istiyorsun bu da hırsını iyi yönde etkiliyor.
E hormonlarda bişey yoksa verilir o kilolar cicim. Boğazını tutmayı öğrenmen lazım. Diyet yapma ama ekmeği kes, porsiyonlarını küçült, gece yemek yeme. Her gün yürüyüş yap. İmkansız diye bir şey yok.Allaha şükür hormon testinden bişey çıkmadı diyetisyenede gittim olmuyor , ben ne yapacağımbilmiyorum
peki diyeti neden bıraktın , bir diyetisyen yardımı aldınmı , ayrıca spor yapmadan ne kadar diyet uygulasanda pek bir faydasını gormezsin , bu seferde vucudunun salaslıgından sikayetci olursun .
biraz azimlensen eminim basarirsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?