tebrik ederim. ben de tatlıyı ve ekmeği kesebilsem harika olcak :)Sevgili Burcu, ben de çocukluğum ve ilkgençliğim boyunca hep kiloluydum. Liseye geldim, "Bu iş böyle olmayacak" dedim, acayip kilo verdim. Çok dengesiz ve tamamen aç kaldığım bir diyet olduğu için şimdi ne yaptığımı söylemeyeceğim
Zaman geçti, üniversitenin üçüncü senesinde PCOS rahatsızlığım olduğu ortaya çıktı. Bundan tetiklenen insülin direnci yükselmesi sebebiyle yine çoook kilo aldım. İki sene filan ilgilenmedim, 3 ay önce 42 beden pantolonlara giremiyordum. Sonra dedim ki "Ne yapıyorum ben?" Diyetisyene gitmedim ama pirinci, patatesi, şekeri, yağı, tatlı olan her şeyi bir kerede kestim. Bir de spor salonuna yazıldım. Diyetle kilo verebiliyorsun ama sporun etkisi inanılmaz oluyor. Bu süreçte kendime hedef koydum, "İstediğim kadar kilo verirsem at binmeye başlayacağım" dedim. At benim için bir tutku; sen de benim gibi bir hedef koyabilirsin bence kendine
Spora da bir kere alıştın mı kendini çok, çok iyi hissediyorsunYeter ki bir yerinden başla
Not: Şimdi 36 beden giyiyorum. Bir mağazada 36 beden bir pantolon için "Bedeni var mı?" diye sorduğumda 34 soruyorum sanıyorlar. İnanılmaz bir tatmin duygusu yaşıyorum. Darısı başına :)
Çok teşekkürler :)tebrik ederim. ben de tatlıyı ve ekmeği kesebilsem harika olcak :)
Ben de hamileligimde 30 kilo aldim :) bebeginiz dogali ne kadar oldu ? Benim 8 aylik. Daha verirsiniz kiloyu..canım ben 31 yaşındayım hamilelikte 30 kilo aldım.. gerçekten azmettiğim 2 ay oldu ve 10 kilo verdim.. ama devam edemedim hala 20 kilo fazlam var.. istediğinde değil uğraştığında oluyor.. 18 yaşındasın eğer testlerini yaptırır varsa bi sorun çözersen ki bu sorun yeme bozukluğu da olabilir psikolojik de olabilir sağlıklı şekilde verirsin.. acele işlere girme sağlığını bozma.. veremiyorum diye birşey yok vermiyorsun.. çünkü yiyorsun.. çok ve yanlış yiyorsun belli ki.. sağlıklı beslenmeyi öğren ve hayatın boyunca sürdür tek ve kesin çözüm bu.. yapabilirsin..
Ben de hamileligimde 30 kilo aldim :) bebeginiz dogali ne kadar oldu ? Benim 8 aylik. Daha verirsiniz kiloyu..
Sizinkini de Allah bagislasin canim :) kilo vermek insana ozguven veriyor. Ben emzirdigim icin kendiliginden gitti kilolarim cnm 5 falan kaldi.. uzerine dussen verirsin :)kızım 2,5 yaşında daha lohusa sayılırım dimi :) :) :)
ama şöyle ki ben doğumdan çıktığımda 5 kilo daha almıştım.. aşırı ödem oluştu sezeryan sonrası.. ve sadece 40 gün emzirebildim.. ilk 1 sene hiç vermedim.. sonra bi 5 bir de 10 kilo verdim.. hala 20 var.. çok boşladım kafama takmıyordum memnundum sanki ama uğraştığım zamanlarda verdim.. inş. kalan 20 için de başlayacağım çalışmalara :) bebeğinizi allah bağışlasın.. siz de sağlıkla verin kiloları.. sevgiler..
Sizinkini de Allah bagislasin canim :) kilo vermek insana ozguven veriyor. Ben emzirdigim icin kendiliginden gitti kilolarim cnm 5 falan kaldi.. uzerine dussen verirsin :)
Sevgili Burcu, ben de çocukluğum ve ilkgençliğim boyunca hep kiloluydum. Liseye geldim, "Bu iş böyle olmayacak" dedim, acayip kilo verdim. Ço
k dengesiz ve tamamen aç kaldığım bir diyet olduğu için şimdi ne yaptığımı söylemeyeceğim
Zaman geçti, üniversitenin üçüncü senesinde PCOS rahatsızlığım olduğu ortaya çıktı. Bundan tetiklenen insülin direnci yükselmesi sebebiyle yine çoook kilo aldım. İki sene filan ilgilenmedim, 3 ay önce 42 beden pantolonlara giremiyordum. Sonra dedim ki "Ne yapıyorum ben?" Diyetisyene gitmedim ama pirinci, patatesi, şekeri, yağı, tatlı olan her şeyi bir kerede kestim. Bir de spor salonuna yazıldım. Diyetle kilo verebiliyorsun ama sporun etkisi inanılmaz oluyor. Bu süreçte kendime hedef koydum, "İstediğim kadar kilo verirsem at binmeye başlayacağım" dedim. At benim için bir tutku; sen de benim gibi bir hedef koyabilirsin bence kendine
Spora da bir kere alıştın mı kendini çok, çok iyi hissediyorsunYeter ki bir yerinden başla
Not: Şimdi 36 beden giyiyorum. Bir mağazada 36 beden bir pantolon için "Bedeni var mı?" diye sorduğumda 34 soruyorum sanıyorlar. İnanılmaz bir tatmin duygusu yaşıyorum. Darısı başına :)
Kilodan hoşlanan o kadar çok erkek var ki . Kilolarınla seni kabul edercek yani gönlünü sevecek birini bulman ümidiyle .Zayıflayın ama başkası için değil kendiniz için ,,
daha yaşın küçücük, kiloların vücuduna oturmadan onları hemen vermen lazım yoksa ilerki yaşlarda onlarla yaşamak zorunda kalacaksın, hem görüntü hem de sağlık açısından lütfen rica ediyorum çok önemli bu. doktora git tek başına yapabileceğin bir şey değil belli ki.
buluşmayı düşündüğün çocuğa da buluşmadan önce söyle benim kilom bu diye, beğenecekse kabul eder, beğenmemesinden korkuyorsun ya böyle bişey varsa da buluşmadan öğrenmiş olursun en azından üzülmezsin buluşunca.
sadece çocuk için değil kendin için bir adım at lütfen çok üzülüyorum gençlerimizin küçük yaşlarda fazla kilolarla kendi hayatını cehenneme çevirmesine
Kalori hesabı geçen seneden bu yana 23 kilo verdim. .33 yaşındayım hemde..senin yaşında daha hızlı gider kilolar..kulaklık takip yürümeye bayılırım sende dene istersen.
Rica ederim kardeş .Hepimizde az çok kilo sıkıntısı ya var ya da olmuştur .Benim 120 kilo bir arkadaşım var .Akrep burcunun cazibesini almış olsa gerek .Kadın hiç sevgilisiz kalmaz mübarek .İşin o boyutu da çok önemli .Bir erkek için filan diyenler olabilir ama o yön de çok önemli .Herkes sevmek ve sevilmek ister .Tuğba çok kendine güvenen ve neşeli bir kadındır .Sürekli bakımlıdır .Uyumlu giyinir harika takılar takar ve çok neşelidir .Erkek en çok kendine güvenen kadını sever .Bunu unutmayın .Kilo vermek ise hem bedenimizi hem ruhumuzu rahatlatır .Umutsuzluğa kapılmayın .BaşarılarKiloyu en çok kendim için vericem , ama hoşlandığım kişiyide elde edicem bu sefer kilo yüzünden birşeylerden vazgeçmicem yorumunuz için teşekkür ederim sevgilerle..
Ben de aynı dertten muzdaribim. Fakat şunu söylemeliyim ki bir insan kiloluysa öncelikle direk diyet-spora başlamamalı. Öncelikle kilolu olmanın altında yatan nedeni bulmalısın. Örneğin çok yediğim için kiloluyum. Bu yüzden iştah azaltıcı şeyler tüketmeye başladım. Örneğin her gün tarçınlı yeşil çay içebilirsin. Tarçın iştahını keser. Yeşil çay metabolizmanı hızlandırır. Özellikle yeşil çayın etkisi müthiş bir şey. Asyalı insanların her öğün yeşil çay içmeleri sayesinde bu kadar dinç ve genç duruyorlar. Sporu da yapacak alanın olmasa bile Leslie Sansone ile Yürüme Programı var. Evde hiçbir alet gerektirmeden yapabilirsin. Direk spor salonuna yazılman bir şey fayda etmez. Üstelik benim dediğim yöntemle paranda cebinde kalır.
Rica ederim kardeş .Hepimizde az çok kilo sıkıntısı ya var ya da olmuştur .Benim 120 kilo bir arkadaşım var .Akrep burcunun cazibesini almış olsa gerek .Kadın hiç sevgilisiz kalmaz mübarek .İşin o boyutu da çok önemli .Bir erkek için filan diyenler olabilir ama o yön de çok önemli .Herkes sevmek ve sevilmek ister .Tuğba çok kendine güvenen ve neşeli bir kadındır .Sürekli bakımlıdır .Uyumlu giyinir harika takılar takar ve çok neşelidir .Erkek en çok kendine güvenen kadını sever .Bunu unutmayın .Kilo vermek ise hem bedenimizi hem ruhumuzu rahatlatır .Umutsuzluğa kapılmayın .Başarılar
Dipnot :En büyük hayalim tulum giyebilmek çok fit olmak gerekiyor ama başaracağım ve resim koyacağım inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?