canım ben 31 yaşındayım hamilelikte 30 kilo aldım.. gerçekten azmettiğim 2 ay oldu ve 10 kilo verdim.. ama devam edemedim hala 20 kilo fazlam var.. istediğinde değil uğraştığında oluyor.. 18 yaşındasın eğer testlerini yaptırır varsa bi sorun çözersen ki bu sorun yeme bozukluğu da olabilir psikolojik de olabilir sağlıklı şekilde verirsin.. acele işlere girme sağlığını bozma.. veremiyorum diye birşey yok vermiyorsun.. çünkü yiyorsun.. çok ve yanlış yiyorsun belli ki.. sağlıklı beslenmeyi öğren ve hayatın boyunca sürdür tek ve kesin çözüm bu.. yapabilirsin..
Tatlim aynı sorun bende de vardı eğer doymuyorsan bir iç hastalıkları doktoruna görün eğer insülin direncin varsa bazı hucrelerine besin ulaşmadigi için sürekli aç hissediyorsun. Konuştuğun kişiye bu durumdan bahset. Lütfen üzülme sonuçta kanser değilsin bunun bir çaresi var.
E hormonlarda bişey yoksa verilir o kilolar cicim. Boğazını tutmayı öğrenmen lazım. Diyet yapma ama ekmeği kes, porsiyonlarını küçült, gece yemek yeme. Her gün yürüyüş yap. İmkansız diye bir şey yok.
Söylendiğinde o kadar kolayki benim gibi iradesiz birine helede( Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim
canım sen de o hırsı göremedim ben , buraya konu acarakta zayıflayamazsın , hepimizin kuracagı cümle aynı ,sen kafanda bitirmelisn .Bi ara gittim doktora onuda doyamadığım için bıraktım kilo kadar illet birşey yok ,kolay görünsede çok zor sporada başlaamıştım hatta biara 3-4 kilo verdim onu görünce bıraktım sanki yetcekmişcesine
gerçekten istesen verirsin emin ol.önce karar vereceksin.bende senin yaşlarındayken 75 kiloydum.boyumda 1.80.çok iri duruyordum.deniyordum olmuyordu vazgeçiyordum.bi gün tam bi karar verdim.diyete başlamak için pazartesiyi beklemedim :) tam 9 ay boyunca diyet yaptım.61 kiloya düştüm.şuan yaşım 27 hala aynı kilodayım.karar verirsen başarırsınNeden olmuyor neden yapamıyorum bilmiyorum
canım sen de o hırsı göremedim ben , buraya konu acarakta zayıflayamazsın , hepimizin kuracagı cümle aynı ,sen kafanda bitirmelisn .
canım hayatım boyunca zayıftım, 60 olduğumda obez olduğumu düşünüyordum, sonra 30 kilo aldım..
nasıl verileceği bi yana ben nasıl alındığını çok iyi biliyorum..
bu yüzden yapma diyorum sana bi abla olarak..
yeme düzenini kur.. allah korusun şeker hastası olsan o düzeni mecbur 1 günde kurduruyor hayat (ablamdan biliyorum).. o zamanı beklememeli.. önlem al.. metabolizmanın tavan olduğu bu yaşlarda daha kolay.. kolay gelsin sana..
Gittim ama sonradan bıraktım ve yemek yemeye devam ettimiradesiz insanın tekiyim sonraada bişeyler istiyorum hakkım olmadan en çok üzülldüğüm şeylerden biride insanları tipine göre yargılıyorlar çok üzülüyorum buna
Benimde 15 kilo fazlam var tedavi bitsin (dis gebelik geçiriyorum) verecek inşallah ama egzersiz lerin inanılmaz etkisi oluyor ben her zaman yapardım kilometre fazla olsada etimolojik çok sikidir bence seni kilo vermeye en çok motive edecek şey buluştuğunda o kişinin bunu ima etmesi olacak he uxulmeni istemem elbette ama seni kilolarından kurtaracaksa sanki göz yumulur :)
gerçekten istesen verirsin emin ol.önce karar vereceksin.bende senin yaşlarındayken 75 kiloydum.boyumda 1.80.çok iri duruyordum.deniyordum olmuyordu vazgeçiyordum.bi gün tam bi karar verdim.diyete başlamak için pazartesiyi beklemedim :) tam 9 ay boyunca diyet yaptım.61 kiloya düştüm.şuan yaşım 27 hala aynı kilodayım.karar verirsen başarırsın
Kendine boş yere hakaret etme her insan zayıf anında kendini yemeye vermek ister ama önemli olan bu yola baş koymak.Başaran insanların süper güçleri falan mı var ? Yeniden doktora gitmeni tavsiye ediyorum sana gör bak en azından bir 10 kilo verdiğinde zaten kendine güvenin gelecek sen bırakmak istemeyeceksin.Dünya maalesef böyle ama unutma en önemli şey sağlık.Kendi sağlığın için yapmak iste bu erkekler seni beğensin diye değil.
beni yanlıs anlama ,seni üzmek istemedim ama sen kendine ne kadar deger verirsen mukafatını alırsın , biz kadınlar güclüyüzdür istedigimizi er yada gec yapar basarırız , sen de kendine kendin için bir söz vermelisin :)Ben içimi rahatlatmak için buraya açtım bu konuyu birileriyle içimden geldiği gibi bişeler paylaşmak için buraya konu açarak zayıflamıcamı biliyodum .. Yinede yorumlarınız için teşekkür ederim..
Canim bu ayrı bi test hormon testini yapıp bırakıyorlar genelde bu dediğim test tek bir sonucu olan bir test sayet bu da yoksa 2 3 saatte bir ye mesela kahvaltı 3 saat sonra yağsız yoğurt 2 saat sonra elma. Bol bol su fazla su icmemek de insana aciktigini hissettirir. Konuştuğun çocuğa da şöyle diyeceksin. Bir şey söyleyeceğim. Benim böyle bir kilo problemim var istersen konuşmayalım. Yoksa sen bunu gizledikce baglandikca sonuçta daha çok acı cekecek sin. Kendini üzme bu mesele matematik meselesi çok yiyorsan başka hiçbir yolu da yoksa 2 3 saat spor yapacaksın ben de diyet teyim benim de sorunlarım var bir sürü de sevgilim oldu kimisi sen bilirsin benim için önemli değil dedi kimi gün gün hadi diyetin nasıl gidiyor çok aç kalma çokta yeme falan filan da dediler. Yani insanın tek özelliği fiziksel özelliği değil. Her insanın da tek onemseme gi şey bu değil. Bu bir hastalık. Baktın ki konuşmak istemiyor. Bırak gitsin hayatını düzene sok denizde daha bir sürü balık var :)
beni yanlıs anlama ,seni üzmek istemedim ama sen kendine ne kadar deger verirsen mukafatını alırsın , biz kadınlar güclüyüzdür istedigimizi er yada gec yapar basarırız , sen de kendine kendin için bir söz vermelisin :)
Gercekten icten istesen bogazini tutabilirsin. Ama diyet olarak yaparsan uzun omurlu olmaz cunku verecegin uc bes kilo degil.
Misal *kola iciyo musun?
*fast food tuketiyo musun?
*Gece yemek yiyo musun?
Bunlarin birini bile yapiyosan sıkıntı.
Bunlari kesip bol su icip, porsiyonlarini kucultsen laylaylom verirsin. Kalori hesabi yapsan? Ben en rahat oyle kilo veriyorum.
Gercekten icten istesen bogazini tutabilirsin. Ama diyet olarak yaparsan uzun omurlu olmaz cunku verecegin uc bes kilo degil.
Misal *kola iciyo musun?
*fast food tuketiyo musun?
*Gece yemek yiyo musun?
Bunlarin birini bile yapiyosan sıkıntı.
Bunlari kesip bol su icip, porsiyonlarini kucultsen laylaylom verirsin. Kalori hesabi yapsan? Ben en rahat oyle kilo veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?