Kilo yüzünden herşeyden vazgeçmek

Tatlım önce kendine değer ver. Sonra de ki ben bu işi yaparım. Sonra zaten kola ictiginde şekerli gelecek. Yemeklerin yağını azaltinca normal miktarda yağı olan yemekler mideni bulandiracak kendini çok iyi hissedeceksin daha sağlıklı daha zinde hissedeceksin cildin guzellesecek sağlıklı beslenmek ooo çok güzel bi alistin mi devamı gelir kendine güven bu işi hallet ben sana güveniyorum bu sorunu çözmek istemesen uzulmesen gelip yazmazdin buraya. :)

Bunların hepsiniyapıyorum nerdeyse , ama dediğiniz gibi çok gönülden isteyeceğim ve kurtulacağım kalori hesaplaması i.çinde telefonuma bi program ekledim deneyeceğim çok teşekkür ederim

Kilo verdikce daha mutlu olacaksin inan. Bak kendine bir beden kucuk kiyafet al ve ilk amacin onun icine guzel bi'sekilde girmek olsun. Sabahlari kahvaltidan once iki bardak su ic mideyi hazirlasin. Leslieyi oneriyorum hep evde cok rahat spor yaptiriyo youtubeda var videolari. Tak kulakligini yap gitsin: )

İnano kadar üzülüyorumki bu konuyu buraya niye açmış diyen olabilir ama dediğin gibi dertleşmek istedim , yarın ilk işim çocukla konuşmak ve kendime liste yapmak olucak :)))

Tamam canım yarın başlıyorum , güzel yorumların ve dileklerin için teşekkür ederiim

Kaloriyi tam olarak nasil hesapliyosun canim? Anlatir misin

Ay zipzip yas sormana okadar alismisim ki yasimi yaziyodum az daha

Saka bi'yana bi'site var oraya uyeyim. Oraya boy pos giriyosun o ideal kilonu gosteriyo. Hedefine ulasman icin gunluk kac kalori alman gerektigini gosteriyo. Gun icinde yedigin zeytin sayisindan tut ictigin cayin sekerine kadar yaziyosun siteye o kac kalorin kalmis gosteriyo. Ona gore istedigimi yiyorum.

yas kaç ve kılon nedır canım
Biri bana yardım edebılırmı?
Bende bı sorunum var paylasmak ıstıyorum sizlerle lakin yeni üye oldum ve nir türlü derdimi yazabılecegim o sayfayı bulamadım yada nereye basmam gerekıyor

Tamam canım yarın başlıyorum , güzel yorumların ve dileklerin için teşekkür ederiim
Hadi bakalim pes etme bugun bogazini tutamazsan yarin bi'daha basla. Cikolata al tum paketi yeme yarisini yarin ye ki bogazini terbiye edebil:) Unutma bu diyet degil olmasi gereken. Kolay gelsin simdiden

Biri bana yardım edebılırmı?
Bende bı sorunum var paylasmak ıstıyorum sizlerle lakin yeni üye oldum ve nir türlü derdimi yazabılecegim o sayfayı bulamadım yada nereye basmam gerekıyor

Derdim var kismina git sag tarafta yeni konu ac var telefonda oyle yani.

Bak bu cevabini yazarken asagida ve yukarda forumlar/hayatin icinden/derdim var yazar derdim vara tikla. En olmadi google "kadinlar kulubu derdim var" yaz orada hemen ustte yeni konu ac yazar.

Hangi site bu

Ben olsam ac gezerim yinede o kiloyu veririm

O kilolarla geZceme ac kalirim yani

50 kiloyla hamile kalip 23 kilo almistim
Tam 1 sene sonra 52 kiloydum
9 sene gecti hala 52-53 kilolardayim

Hırs yapmalasin herseyden once
Gagani tutacaksin

Kilo vermeyi en cpk kendin icin istemelisin...once bir diyetisyene git spor salonuna yazil....sonra gider kilolarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…