Sen birden kestin sanırım şekeri.Bende çok içmem,içtiğim zamanda açık içerim zaten.Kimisi teker teker azalt diyor şekeri kimisi birden kes diyor.Hangisi iyi bilemedim ben?
Yeterki şekeri kes canım nasıl olduğu fark etmez :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen birden kestin sanırım şekeri.Bende çok içmem,içtiğim zamanda açık içerim zaten.Kimisi teker teker azalt diyor şekeri kimisi birden kes diyor.Hangisi iyi bilemedim ben?
Hemde bebeğin 8 aylikmis.. Ek gıdaya başlamıştır... Hemen şimdi basliyosun..
Sakın abur cubur yeme... Heleki kola... İcindeki alkol emzirdigin bebegede geçiyor
Bunu sakın unutma... Koladan mideni bulandir bence.. Netten biraz araştırma yapman yeterli
Bende de mide fıtığı ve gastrit var bende çok yediğimde kötü oluyorum ama gene de yiyorum işte.:26::26:
Kaç kiloydun canım sen??? Birde ben beslenme tekniklerini hiç bilmiyorum sen neler yapıyorsun
Hangi bölümde canım o topik.Bende diyet bölümlerine bakıyorum şimdi ama görmedim orayı?
Diyet gruplarında.. Bulabildin mi
100 kgnun ustunde gırdım doguma onu soylıyeyımayyy utandım
valla ne beslenmesı tatlım evımde yenı yemek pısmeye basladı ama ben 4 yıl kadar once ekmegı tamamen cıkardım hayatımdan o yuzden zorlanmadım sanırım sebzeyı cok severım sebze yapıyorum et yemıyorum yedıgım en fazla tavuk cıgerı az yagda bol domates bıberle sotelenmıs yanında salata kkoca bır kase yerım
lste kolayı bıraksam tam super olacak beslenme teknıgı bende zor bıraz cunku ben evlenmeden 1 yıl once 115 kgdum evlenırken 70 ha o kgyu az yıyerek verdım ve hergun yuzerdım aralık ayının basına kadar denıze gırdım ama kasmadım ekmek harıc herseyı yedım az sımdı yıne 70 olsam cıllop gıbı olucamda 13 kg nasıl verılır kı![]()
100 kgnun ustunde gırdım doguma onu soylıyeyımayyy utandım
valla ne beslenmesı tatlım evımde yenı yemek pısmeye basladı ama ben 4 yıl kadar once ekmegı tamamen cıkardım hayatımdan o yuzden zorlanmadım sanırım sebzeyı cok severım sebze yapıyorum et yemıyorum yedıgım en fazla tavuk cıgerı az yagda bol domates bıberle sotelenmıs yanında salata kkoca bır kase yerım
lste kolayı bıraksam tam super olacak beslenme teknıgı bende zor bıraz cunku ben evlenmeden 1 yıl once 115 kgdum evlenırken 70 ha o kgyu az yıyerek verdım ve hergun yuzerdım aralık ayının basına kadar denıze gırdım ama kasmadım ekmek harıc herseyı yedım az sımdı yıne 70 olsam cıllop gıbı olucamda 13 kg nasıl verılır kı![]()
Canım sende gelsene.. Hem bak biz aynı ayın annesiyiz :) ayrıca onca kilo vermişsin tekrar niye veremeyesinki
Herkesten daha güzel zayiflarsin
hangı topık nerde gelıyorum zayıflıycııımmm ulen![]()
Bende sebzeyi sevmiyorum ben devamlı et yiyorum.Sabahları kıyma kavurması akşamları haşlama.ben nasıl kilo vereyim böyle![]()
hangı topık nerde gelıyorum zayıflıycııımmm ulen![]()
Ayyy çok sevindim gel canım diyet bölümünde.. Diyet grupları 80 89 topiği
Zayıflayalım tabi yaa.Alışverişe gidipde eteklerin içine girememekten bıktım valla.
Bende sebzeyi sevmiyorum ben devamlı et yiyorum.Sabahları kıyma kavurması akşamları haşlama.ben nasıl kilo vereyim böyle![]()
Canım bende de bölgesel yağlanma mevcut zaten.Mesela üst bölgemde birşey yok.Bende en büyük dert basen problemim var.Onun için leg magic diye bir alet var onun siparişini vericem bölgesel onu çalışıcam tabi yapabildiğim kadar spor ve şu sıralar karın bölgemde biraz büyümeye başladı onun için mekik mi iyi gelir ki?.Yattığım zamanda yerden kalkamıyorum ki![]()
Leg magic dediğin aletin bir benzeri bende var. Eğer düşündüğüm şeyse. Titreşimle zayıflatma geyiği mi?
Hiç tavsiye etmiyorum. 10 dk dayanabilen baba yiğit tanımıyorum o alete. Acayip kaşındırıyor. Dayanamıyorsun. O yüzden sonuç alamadım ben. Sadece bazen düşük ayarda sırt masajı için kullanıyorum.
Yok canım o değil benim dediğim.Google da yaz bak görürsün ayak hareketleri tarzında bir alet.