Kilolar Firarda 😎

Dün pek yazamadım canım biraz yoğunluğum vardı
Perşembeyi çok iyi geçirmişsin ayy bakalım kafamdaki rakam gidecek mi senden beni etiketlemeyi unutma
Ben çok iyi bi sonuç geleceğini düşünmüyorum ya pazartesiyle aynıydım dünşimdi kalkıp biraz tepinip tartılayım çok acıktım

66.65 le cikmistim hala yakalayamadim ama eski duzende rejim yapamiyorum biraz rahat takılıyorum biraz dişimi siksam 1 kac haftaya olacak ama olmuyor bir turlu.
Boşver canım çok sıkma kendini ben de bundan sonra öyle yapacağım şurada 2-3 kilo için kendimizi kasmaya ne gerek var yavaş olsun kalıcı olsun 2 kilo kalmış izin kilosuna çok iyi canım pek bir fark yok
Ben çok iyi bi sonuç geleceğini düşünmüyorum ya pazartesiyle aynıydım dünşimdi kalkıp biraz tepinip tartılayım çok acıktım
Tamam bebiş ben burada bekliyor olacağım seni

hadi inşallah canım

acaba yılbaşına kadar hedefime ulaşır mıyım gibi ütopik düşünceler sardı şu anda beni

Aayy bu sabah yulaf tost hayaliyle kalkmışım şöyle güzel eksi görebilsem de daha da bi keyifle yesem
Benim kahvaltı hayalimi bir bilsen bugün müthiş karbonlu bir kahvaltı beni bekliyor iki geceden beri bekliyorum Sen yine yulaflı tost yiyeceksin sağlıklı ve lezzetli bir seçenek inşallah keyifle yiyeceksin kuzum
Geçen hafta 78,3
Bu hafta 77,5
Fark - 800
Yüzde %1,021

Cherry Mom @Breeze96

Haftaya hedef 76.5
Tebrikler canım çok iyi

Benim kahvaltı hayalimi bir bilsen bugün müthiş karbonlu bir kahvaltı beni bekliyor iki geceden beri bekliyorum Sen yine yulaflı tost yiyeceksin sağlıklı ve lezzetli bir seçenek inşallah keyifle yiyeceksin kuzum
Eeeee bugğn benim de ödül günüm ayol anneme fırın sütlaç yaptırdım

Aynen ustune koymayalim da hem koruma temposunda gidiyor boyle iyi oluyor agir rejim yapmayinca tarti deli deli oynamiyor cok yersen e fazla veremiyorsun obur turlu kendimizi sikip sikip bi kerede birakinca +2 3 geliyordum o sorunu yasamiyorum en azindan su an hem koruma hem kalanlari verme hizinda ilerliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…