- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #4.781
On gün için çok iyi sonuç canımcım artı 100 ü artıdan saymak olmaz zaten bu hafta sabit kaldın ve dediğin gibi ciddi yedin bazı günler ama dengelemesini de bildinGünaydın kızlar 4 gün bayağı yedim o yüzdenama 10 günün sonucu -1.4 kg oldu @Goklerce
Geçen cuma 61.3 kg bugün 61.4 kg fark +100 grhzlsel @Pnrrr-20 @kardelelen321
Eki Görüntüle 2925109
Ben çok iyi bi sonuç geleceğini düşünmüyorum ya pazartesiyle aynıydım dünDün pek yazamadım canım biraz yoğunluğum vardı
Perşembeyi çok iyi geçirmişsin ayy bakalım kafamdaki rakam gidecek mi senden beni etiketlemeyi unutma
Boşver canım çok sıkma kendini ben de bundan sonra öyle yapacağım şurada 2-3 kilo için kendimizi kasmaya ne gerek var yavaş olsun kalıcı olsun 2 kilo kalmış izin kilosuna çok iyi canım pek bir fark yok66.65 le cikmistim hala yakalayamadim ama eski duzende rejim yapamiyorum biraz rahat takılıyorum biraz dişimi siksam 1 kac haftaya olacak ama olmuyor bir turlu.
Tamam bebiş ben burada bekliyor olacağım seniBen çok iyi bi sonuç geleceğini düşünmüyorum ya pazartesiyle aynıydım dünşimdi kalkıp biraz tepinip tartılayım çok acıktım
Tebrik ederim canım güzel gitmiş bu haftaGecen haftaki kilom: 74,9
Bugun:74,4
Fark:500gr
Yuzde: 0,66
Haftaya hedef: 73,5
Senin faciadan sonra onlar artı gelmiyor göze demiKızlarrr alıntılarım gitti herkesi tebrik ederim güzel eksilerimiz varartı gelenler de artı geldim demesinler minnacık artı onlar
Aayy bu sabah yulaf tost hayaliyle kalkmışım şöyle güzel eksi görebilsem de daha da bi keyifle yesemTamam bebiş ben burada bekliyor olacağım seni
Hahahaha aynenSenin faciadan sonra onlar artı gelmiyor göze demi
hadi inşallah canımAma sıvıdan sonra da çok güzel beslendin ikisi bir arada çok iyi bir etki gösterdi 6ları yarıladın direk haftaya da bu motivasyonla devam
Bu hafta çok dikkat et de 8leri gör kuzumTebrikler canım ben inanıyorum haftaya o 8 geliyor
Benim kahvaltı hayalimi bir bilsen bugün müthiş karbonlu bir kahvaltı beni bekliyor iki geceden beri bekliyorumAayy bu sabah yulaf tost hayaliyle kalkmışım şöyle güzel eksi görebilsem de daha da bi keyifle yesem
Tebrikler canım çok iyi
Hedefin kaç canım hemen hesaplayalımhadi inşallah canım
acaba yılbaşına kadar hedefime ulaşır mıyım gibi ütopik düşünceler sardı şu anda beni
Sağol kuzmTebrikler canım çok iyi
Hafta sonu kaçamaklarına dikkat edersen verirsin bence canımSağol kuzm
Diyetisyen günüme göre sabitim şuan
İnşaAllah salıya kadar - 1 1.5 verebilirim
Eeeee bugğn benim de ödül günüm ayol anneme fırın sütlaç yaptırdımBenim kahvaltı hayalimi bir bilsen bugün müthiş karbonlu bir kahvaltı beni bekliyor iki geceden beri bekliyorumSen yine yulaflı tost yiyeceksin sağlıklı ve lezzetli bir seçenek inşallah keyifle yiyeceksin kuzum
Afiyet olsun şimdiden canım bak benim de canım çekti yarın yiyeyim ben de çok severimEeeee bugğn benim de ödül günüm ayol anneme fırın sütlaç yaptırdım
Ye yeAfiyet olsun şimdiden canım bak benim de canım çekti yarın yiyeyim ben de çok severim
Aynen ustune koymayalim da hem koruma temposunda gidiyor boyle iyi oluyor agir rejim yapmayinca tarti deli deli oynamiyor cok yersen e fazla veremiyorsun obur turlu kendimizi sikip sikip bi kerede birakinca +2 3 geliyordum o sorunu yasamiyorum en azindan su an hem koruma hem kalanlari verme hizinda ilerliyorumBoşver canım çok sıkma kendini ben de bundan sonra öyle yapacağım şurada 2-3 kilo için kendimizi kasmaya ne gerek var yavaş olsun kalıcı olsun 2 kilo kalmış izin kilosuna çok iyi canım pek bir fark yok
Tamam bebiş ben burada bekliyor olacağım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?