Kilolar Firarda 😎

Bir çiçek ve şunu diyen bir yazı 'HAYIRLI SABAHLAR Sevgiler Omran Aboall' görseli olabilir

hayırlı cumalar gençlerrr:)

Dün pek yazamadım canım biraz yoğunluğum vardı🤗
Perşembeyi çok iyi geçirmişsin ayy bakalım kafamdaki rakam gidecek mi senden beni etiketlemeyi unutma😍😍
Ben çok iyi bi sonuç geleceğini düşünmüyorum ya pazartesiyle aynıydım dün😏😏şimdi kalkıp biraz tepinip tartılayım çok acıktım🤣

66.65 le cikmistim hala yakalayamadim ama eski duzende rejim yapamiyorum biraz rahat takılıyorum biraz dişimi siksam 1 kac haftaya olacak ama olmuyor bir turlu.
Boşver canım çok sıkma kendini ben de bundan sonra öyle yapacağım şurada 2-3 kilo için kendimizi kasmaya ne gerek var yavaş olsun kalıcı olsun 2 kilo kalmış izin kilosuna çok iyi canım pek bir fark yok🥰
Ben çok iyi bi sonuç geleceğini düşünmüyorum ya pazartesiyle aynıydım dün😏😏şimdi kalkıp biraz tepinip tartılayım çok acıktım🤣
Tamam bebiş ben burada bekliyor olacağım seni🤭🤭

Ama sıvıdan sonra da çok güzel beslendin ikisi bir arada çok iyi bir etki gösterdi 6ları yarıladın direk haftaya da bu motivasyonla devam🤩🤩

Bu hafta çok dikkat et de 8leri gör kuzum🤭 Tebrikler canım ben inanıyorum haftaya o 8 geliyor🤩🤩
hadi inşallah canım :KK49: :KK60:

acaba yılbaşına kadar hedefime ulaşır mıyım gibi ütopik düşünceler sardı şu anda beni :D

Aayy bu sabah yulaf tost hayaliyle kalkmışım şöyle güzel eksi görebilsem de daha da bi keyifle yesem🤣
Benim kahvaltı hayalimi bir bilsen bugün müthiş karbonlu bir kahvaltı beni bekliyor iki geceden beri bekliyorum🤣🤣 Sen yine yulaflı tost yiyeceksin sağlıklı ve lezzetli bir seçenek inşallah keyifle yiyeceksin kuzum😍😍
Geçen hafta 78,3
Bu hafta 77,5
Fark - 800
Yüzde %1,021

Cherry Mom Cherry Mom @Breeze96

Haftaya hedef 76.5
Tebrikler canım çok iyi😍

Benim kahvaltı hayalimi bir bilsen bugün müthiş karbonlu bir kahvaltı beni bekliyor iki geceden beri bekliyorum🤣🤣 Sen yine yulaflı tost yiyeceksin sağlıklı ve lezzetli bir seçenek inşallah keyifle yiyeceksin kuzum😍😍
Eeeee bugğn benim de ödül günüm ayol anneme fırın sütlaç yaptırdım😍😍

Boşver canım çok sıkma kendini ben de bundan sonra öyle yapacağım şurada 2-3 kilo için kendimizi kasmaya ne gerek var yavaş olsun kalıcı olsun 2 kilo kalmış izin kilosuna çok iyi canım pek bir fark yok🥰

Tamam bebiş ben burada bekliyor olacağım seni🤭🤭
Aynen ustune koymayalim da hem koruma temposunda gidiyor boyle iyi oluyor agir rejim yapmayinca tarti deli deli oynamiyor cok yersen e fazla veremiyorsun obur turlu kendimizi sikip sikip bi kerede birakinca +2 3 geliyordum o sorunu yasamiyorum en azindan su an hem koruma hem kalanlari verme hizinda ilerliyorum

Back
X