• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilolar ve eş

Merhabalar konuyu gördüm dayanamadım yazmadan:) bende 7 yıldır evliyim evlendiğimde 65 kiloydum evlendikten hemen sonra kilo aldım ve 88 lere kadar çıktım.en son eşimin takılmalarına dayanamadım vede 87 ile diyete başladım şuan 70 kiloyum ve sonucu söyleyeyim resmen Ç I L D I R D I :KK9: söyle şimdi bana arkadaşım ben bir daha kilo almalımıyım.60 a inmeden bana rahat yok okadar zevk alıyorumki onun bu halinden inanamazsın.bunun tadı hiçbir börekte hiçbir çikolatada yok:KK68: yıllarıma yazık etmişim. herkes ne kadar güzel bir bayan olduğumu söyler.şimdi, bakan bir daha bakıyor:cool: sabret arkadaşım çok değil 2 ay sonra yine o mağazada duruşun ve bakışınla o kocanın ağzının ortasına küregi vuracaksın:KK11:

Bende 65 kiloyum ve ölmek istemiyorum ki birde anneyim!!!! 48kilodan 65 oldum canm ama ölmek istemedim bir diyetisyene gitmelisin ve eşinle bu sıkıntı olan kilonu paylaşma öncelikle kendinle barışık ol kendine saygın olsunki kimse sana kötü davranmasın çok üzüldüm böyle düşünmene :(

Başlığı okuyunca ben
arkadaşlar merhaba bu eş derdi bende de fazlasıyla var biraz uzun olacak ama sizinle dertleşmeye çok ihtiyacım var hatta o kadar ki ölmek istiyorum artık. Nereden başlasam bilmiyorum ben 2.5 yıllık evliyim evlenirken 62 kiloydum boyum 152 ama şu bir türlü gitmek bilmeyen yağların sanırım tamamı bende ben bekarken de takıyordum kafaya zaten ama evlenince dahada arttı eşim bana sürekli ooo göbeğin kocaman olmuş ne yedin sen söyle böyle diyor ama ben 60 kiloyum şuan işte önümden yemeklerimi alıyor ben depresyona girince de diyete başlıyorum bu defada tatlı dondurma çerez çikolata kola gibi dolduruyor evi ben küçük bir porsiyon yemek alıyorum bitiriyorum bu defa bana zorla yemek yediriyor anlayacağınız bana kafayı yedirmeye çalışıyor haftada 3 gün spora gidiyorum hışım çıkıyor eve geliyorum ki hiç olmayacak şeyler almış yine sürekli tartışıyoruz bu konu yüzünden nefis yani dayanamıyorum bende neyse dün estetik için doktora gittik oda demesin mi çocuk yapın önce diye delireceğim ama ben çocuk istemiyorum eşimde çokta meraklısı değil zaten ikizler burcu ve sürekli çelişiyor bir istiyor bir istemiyor onun bu tavrı yüzünden ben artık hiç istemiyorum ama oda yüz buldu doktordan neyse çıkışta alışverişe gittik malum bayram eve gelene kadar ağladım üzerime ne giysem olmuyor çıldırdım almak istemiyorum dedim bu beni mağazaya götürdü ben kabinde bir şeyler denerken o satış sorumlusuyla konuşuyor ama ben duyuyorum bayan diyor ki sinirli galiba diyor eşimde evet biraz kilolu ya üzerine bir şey bulamıyor diyor bayanda ayyy yazıkkkk dedi ben tabi tutamıyorum kendimi ağlıyorum eşime çaktırmadan canım çok sıkıldı dayanamıyorum artık acınacak halde miyim ağlamaktan helak oldum ve çok utanıyorum ölmek istiyorum hayat neden bu kadar saçma ben çok fedakarlık yaptım her isteğini fazlasıyla yerine getirdim aslında yazacak o kadar şey var ki
Başlığı okuyuncaben seni 150 falan bekledim 60 nedir kız

arkadaşlar merhaba bu eş derdi bende de fazlasıyla var biraz uzun olacak ama sizinle dertleşmeye çok ihtiyacım var hatta o kadar ki ölmek istiyorum artık. Nereden başlasam bilmiyorum ben 2.5 yıllık evliyim evlenirken 62 kiloydum boyum 152 ama şu bir türlü gitmek bilmeyen yağların sanırım tamamı bende ben bekarken de takıyordum kafaya zaten ama evlenince dahada arttı eşim bana sürekli ooo göbeğin kocaman olmuş ne yedin sen söyle böyle diyor ama ben 60 kiloyum şuan işte önümden yemeklerimi alıyor ben depresyona girince de diyete başlıyorum bu defada tatlı dondurma çerez çikolata kola gibi dolduruyor evi ben küçük bir porsiyon yemek alıyorum bitiriyorum bu defa bana zorla yemek yediriyor anlayacağınız bana kafayı yedirmeye çalışıyor haftada 3 gün spora gidiyorum hışım çıkıyor eve geliyorum ki hiç olmayacak şeyler almış yine sürekli tartışıyoruz bu konu yüzünden nefis yani dayanamıyorum bende neyse dün estetik için doktora gittik oda demesin mi çocuk yapın önce diye delireceğim ama ben çocuk istemiyorum eşimde çokta meraklısı değil zaten ikizler burcu ve sürekli çelişiyor bir istiyor bir istemiyor onun bu tavrı yüzünden ben artık hiç istemiyorum ama oda yüz buldu doktordan neyse çıkışta alışverişe gittik malum bayram eve gelene kadar ağladım üzerime ne giysem olmuyor çıldırdım almak istemiyorum dedim bu beni mağazaya götürdü ben kabinde bir şeyler denerken o satış sorumlusuyla konuşuyor ama ben duyuyorum bayan diyor ki sinirli galiba diyor eşimde evet biraz kilolu ya üzerine bir şey bulamıyor diyor bayanda ayyy yazıkkkk dedi ben tabi tutamıyorum kendimi ağlıyorum eşime çaktırmadan canım çok sıkıldı dayanamıyorum artık acınacak halde miyim ağlamaktan helak oldum ve çok utanıyorum ölmek istiyorum hayat neden bu kadar saçma ben çok fedakarlık yaptım her isteğini fazlasıyla yerine getirdim aslında yazacak o kadar şey var ki
Ayni boydayiz ama benim kilom 70 hos bilerek almadim bu kilolari ama bekarken senn suanki kilondaydim ama bi bakan bi daha bakiyodu yani bence kendine biraz guven ver kilolu degilsin yani o zaman ben ölüyüm bari :KK45: esinn seni elestirme sevyesine de ayrica sinir oldum heleki o kadinla konusacak varya.... dusunemiyorum birazda sen esini elestr bakalim noluyo

eşin seni saymıyor resmen. kızma ama bu boyle. ne demek satış sorumlusuyla bu şekilde konuşmak... çok kızdım. 152 boyunda 60 kilosan abartılcak bişey yok gerçekten. aynı şekilde 152 boyundayım ve şuan 65 kiloyum. 1 yıllık evliyim ve nişandan beri 78 kiloya kadar çıktım bu boyla. hiç bişey üzerime olmuyo. her mağazadan alışverişten sonra eli boş dönüp ağlıyordum. resimlerde top gibi çıkıyordum. eşimde kilo almaya meyilli. beraber aldık. oda bana takılır göbüş çıkmış vs diye ama alıncak düzeyde değil severek yapar anlarım. abur cubur istediğimde almaz ki evimizde hep olurdu. eşimin bekar evindede olurdu hep yerdik. şuan çekmecemde hala var ve unutuyorum. başka şeylerin altına saklıyorum. yoksa yerim aklımda durucana midemde dursun rahat edeyim :) neyse mart sonu diyetisyene gittik 78 kilo ile başladım spora gitmedim şuan çok şükür 65 kiloya düştüm. hedefim inşallah 55i görmek. hala çoğu istediğim elbiseleri deneğimde hüsran yaşıyorum ama eskisi gibi değilim. spora gitmek çözüm değil. mutlaka diyetisyene gitmelisin. hemen hemen aynı ücretleri ödüyorsun. aburcuburlarıda bırak getirsin. topla bi poşete sakla ve unut. ben diyetteyken haftada 1 gün kendime ödül günü yapıyorum ve ne isterse canım ogun yemem serbest. bunu yakmak için extra sporda yapmıyorum. ve kilo verebiliyorum. kesinlikle diyetisyenle motive olacaksın moralin düzelecek mutlu olacaksın :)

Kilonuz şişmanlık derecesinde değil bence, eşiniz çok ayıp etmiş.
İyi dayanmışsınız ben olsam kabinden çıkıp ikisini de paralardım.

ilk okumaya başladıgımda 80-85 kiloyum falan diyeceksin diye bekledim ,
ve sonunda kocanızın tam bir terbiyesiz olduguna karar verdim , ahlaksız bir adam helede tezgahtarla sizi çekiştirmesi ,
kocanızın kıvanç tatlıtug gibi baklavaları var mı

Utanması gereken sen değilsin canım eşin.Zayıflama yı eşin için değil kendin için istemelisin.Ayarıca eşine neden bukadar yüz veriyorsun ki" beğenmiyorsan git yenisini bul de""Sen pek matahsın kızlar arkanda kuyruk de"sende onu aşağıla zirvelerdeki egosunu bir alaşağı et bence..Ayrıca şişman değilsin balık etli sın.. Balık etinden hoşlanmıyorsa kılçığıyla evlenseymiş..Kimseyle seninle bu şekilde konuşacak kadar samimi olma bu eşin bile olsa..Evlilikleri sevgisizlik değil saygısızlık bitirir..

arkadaşlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim kimseyle konuşamıyordum içime ata ata şişmişim ama sayenizde kendimdeki hataları gördüm ve tavsiyelerinize uymaya başladım dediğiniz gibi oda saçlarına takmış durumda o hissettirmese de ben anladım ve artık bende onun keliyle uğraşıyorum bir şey de diyemiyor bayramdan sonra yeni bir tarz da yapıcam dolabımı tamamen değiştiricem inşallah kesinlikle ben bu 5 kiloyu vericem bunun için diyetisyene gidicem zaten daha spor salonuna üyeliğimde devam ediyor.gelişmeleri yazıcam size

Yahu arkadaşlar , konu sahibinin kilosu 60 size az görünüyor olabilir ancak 152 boya cok fazla o kilo. Vucut kitle endeksi bile böyle soyluyor.

Hesaplama Sonuçları
  1. Vücut Yüzey Alanınız: 1.56 metrekare
  2. Yağsız Vücut Ağırlığınız: 43 kg
  3. İdeal Kilonuz: 45 kg
  4. Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 26 kg / metrekare
  5. Sonuç: İdeal kilonuzun üstündesiniz
    Boyunuza göre vücut ağırlığınızın fazla olduğunu gösterir. Fazla kilolu olma durumu gerekli önlemler alınmadığı takdirde pek çok hastalık için risk faktörü olan obeziteye (şişmanlık) yol açar.
Esinin yaptigi densizlik asla kabul edilir birsey degil ama sagligi icin kilo vermesi gerekiyor.

çok abartılı bir kilonuz yok öncelikle bunu söyleyim.
eşiniz hassas noktanızı öğrenmiş sizi bununla vuruyor aklınca.
ama neden sizinle savaş halinde. utanmadan mağaza görevlisiyle eşini çekiştiriyor. bariz terbiyesiz ve hadsiz bir adam. ben böyle kocayı oracık da rezil eder çıkar giderdim. ayaklarıma kapanması gerekirdi affetmem için. insanların dış görünüşüyle dalga geçeni hiç sevmem, bir de eş olunca iyice tiksindim yani.

Aynen katılıyorum

Back
X