- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.616
- 133
- Konu Sahibi matraks-6686
Eşine deki :benim sadece kilo problemim olabilir veririm olur biter, ama senin beyninde problem var ve malesef yeni beyin alınmıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşine deki :benim sadece kilo problemim olabilir veririm olur biter, ama senin beyninde problem var ve malesef yeni beyin alınmıyor.
Şist hani artık internette dikkatli konusacaktikÇok abartılı bir kilonuz yok. İsterse kola çerez dondurma doldursun evi siz görmeyin. Diyetisyene gidiyor musunuz? Tavrınızı koruyun, mücadeleye devam edin. Biraz kilo verdiğinizde de soğuk davranın bayağı süründürün. Ama böyle giderse iş boşanmaya kadar bile gider, boşanacaksanız da zayıflayın öyle boşanın. Hele ayıya gel hele ya.
Şist hani artık internette dikkatli konusacaktik![]()
Aklıma da gelmişti kuytu köşeler de ağlamandan balık burcu olduğun felaket tellalı gibi konuşucam belki ama bu evlilikte yıpranan yorulsn sen olacakmışsın gibi geliyor zira balık burcu ne kadar hassas ve içliyse ikizler burcu da o kadar gamsızdırBENDE TROİD VE ŞEKER HASTASIYIM HER SABAH KULLANDIĞIM TROİD İLACIM VAR ŞEKER İLAÇLARINI KULLANMIYORUM GERÇEKTEN ARTIK BENDE BU ADAMI İSTEMİYORUM AMA İÇİMDEN BİR SESTE BİRAZ SABIR DİYOR BİZİM SORUNUMUZ SADECE KİLO DA DEĞİL ÇOCUK İSTEMEME İŞİDE VAR İŞİNE GELDİĞİ GİBİ Bİ ÖYLE Bİ BÖYLE SÜREKLİ ÇELİŞİYO İKİZLER BURCU BEN BALIK AMAN NE BİLİM BIKTIM ARTIK OF OF
BENDE TROİD VE ŞEKER HASTASIYIM HER SABAH KULLANDIĞIM TROİD İLACIM VAR ŞEKER İLAÇLARINI KULLANMIYORUM GERÇEKTEN ARTIK BENDE BU ADAMI İSTEMİYORUM AMA İÇİMDEN BİR SESTE BİRAZ SABIR DİYOR BİZİM SORUNUMUZ SADECE KİLO DA DEĞİL ÇOCUK İSTEMEME İŞİDE VAR İŞİNE GELDİĞİ GİBİ Bİ ÖYLE Bİ BÖYLE SÜREKLİ ÇELİŞİYO İKİZLER BURCU BEN BALIK AMAN NE BİLİM BIKTIM ARTIK OF OF
Kabul edelim biz balık kadınları çok fazla yaklaşıyoruz olaylara gerçi ben bu huyumdan sıyrılma çabalarına girdim amaBen az yiyip sık yemeye calisiyorum ama hamurisi gordugumdede kendimi fazla tutamiyorum. 100. Zayiflicam deyisin diyor esim bakalim bu sefer olacak mi. Soguk davransan o da bi yere kadar . Kilomla barisigim ben biraz galiba yoksa simdiuye kadar esimin bu kadar baskisina tığ gibi olmam gerekirdi. Bende balık burcuyum canim biraz duygusalmi yaklasiyoruz acaba