• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilolar ve eş

Eşine deki :benim sadece kilo problemim olabilir veririm olur biter, ama senin beyninde problem var ve malesef yeni beyin alınmıyor.

Eşine deki :benim sadece kilo problemim olabilir veririm olur biter, ama senin beyninde problem var ve malesef yeni beyin alınmıyor.

Esiniz icin degilde kendiniz icin zayiflamaya karar verirseniz daha kararli olursunuz.. ayrica cok asiri bir kilonuz yok.. Esinizin yaptiklarina yorum yapmak istemiyorum zira sizi doldurusa getirmek istemem .. spor yapmaniz cok guzel durumdan ziyade cozum uretmek daha mantikli bence ekmegi makarnayi kizartmayi tatliyi kesin bir ay veriyorum size ciddi anlamda kilo verebilirsiniz.. kim ne derse desin kendinizle barisik olun aynaya baktiginizda kendinizi begenin mutlu bir kadin olur gerisi bos esinizlede oturup konusun bak bu benim icin cok buyuk bi sikinti senin icin degil kendim icin yapmak istiyorum bunu kendine gel psikolojimi bozma diyerek sert bi goz dagi verin

Ben o kabınden çıkar şimdilik kocaya okkalı bir bakış attıktan sonra satış görevlisine sen hayırdır ya derdim

Duyma sen onu azmet verirsin çok fazlan yok

Sizde eşinizin zayıf noktasından vurun.
Mesela saçımı dökülüyor. hafif alaycı kel kalıyorsun keltoşum vs deyin
Boyymu kısa ordan vurun:KK53:

Seni kilo için bu kadar strese sokmasına ağlatmasına neden izin veriyorsun? Bide alt tarafı 60 kilo yani.
Ben anlamıyorum eşlerini kiloları boyları posları hakkında konuşturan kadınları.Herkes sınırını bilmeli ya.Evlendin diye senin bedenin hakkında elalemle saçma sapan muhabbetler etme hakkını mı vermiş oldun yani.
Kilo ya bu alırsın da verirsinde
Kaldıki senin yani bu.Hayat hep aynı düzende rutin değilki.Bazı dönemleri yemeye sarmışsındır alırsın bazen fit olacağın tutar verirsin.Eşinde olsa ona ne
Kime ne

Önce zayıflayın, sonra ağzının payını verin.
Ciddi saygısız ve terbiyesiz bir adam ama sanırım bu şekilde konuşuyor diye boşanmazsınız. O yüzden kilo konusuna geçiyorum. Ben bu nefis işte canım çekiyor muhabbetini anlayamıyorum. Anlamayacağım. Bu sigarayı bırakmak gibi, gurur gibi irade gibi bir şey. Sen beyninde kararlı olduktan sonra bir bahane kabul etmez beyin. Ama bahane üretiyorsan gerçekten senin için önemli değildir. Madem çok önemli değil, irade gösterecek kadar önemsemiyorsun, o halde eşinle ona göre konuş. Ben böyleyim işine geliyorsa de sustur. Yok ben de kendi halimden memnun değilim, zayıflamak istiyorum diyorsan, iradeli ol zayıfla ve kocanın sana yaptıklarını sen de ona yap. Sen de dış görünüşten vur, yaptığı hatayı anlasın. Aynı dilden konuş.

Çok abartılı bir kilonuz yok. İsterse kola çerez dondurma doldursun evi siz görmeyin. Diyetisyene gidiyor musunuz? Tavrınızı koruyun, mücadeleye devam edin. Biraz kilo verdiğinizde de soğuk davranın bayağı süründürün. Ama böyle giderse iş boşanmaya kadar bile gider, boşanacaksanız da zayıflayın öyle boşanın. Hele ayıya gel hele ya.
Şist hani artık internette dikkatli konusacaktik :duduk::halay:

Kilonuz çok değil kesinlikle, çok rahat verebilirsiniz ama moral olması lazım bunun için. Eşiniz sizin yanınızda değil karşı tarafınızda duruyor. Savaş halinde gibi. Neyi ispatlamaya çalışıyor neden sizinle alaycı konuşuyor, destek olmuyor? Öncelikle birlikte terapiste gitmelisiniz bence.

BENDE TROİD VE ŞEKER HASTASIYIM HER SABAH KULLANDIĞIM TROİD İLACIM VAR ŞEKER İLAÇLARINI KULLANMIYORUM GERÇEKTEN ARTIK BENDE BU ADAMI İSTEMİYORUM AMA İÇİMDEN BİR SESTE BİRAZ SABIR DİYOR BİZİM SORUNUMUZ SADECE KİLO DA DEĞİL ÇOCUK İSTEMEME İŞİDE VAR İŞİNE GELDİĞİ GİBİ Bİ ÖYLE Bİ BÖYLE SÜREKLİ ÇELİŞİYO İKİZLER BURCU BEN BALIK AMAN NE BİLİM BIKTIM ARTIK OF OF
Aklıma da gelmişti kuytu köşeler de ağlamandan balık burcu olduğun felaket tellalı gibi konuşucam belki ama bu evlilikte yıpranan yorulsn sen olacakmışsın gibi geliyor zira balık burcu ne kadar hassas ve içliyse ikizler burcu da o kadar gamsızdır

BENDE TROİD VE ŞEKER HASTASIYIM HER SABAH KULLANDIĞIM TROİD İLACIM VAR ŞEKER İLAÇLARINI KULLANMIYORUM GERÇEKTEN ARTIK BENDE BU ADAMI İSTEMİYORUM AMA İÇİMDEN BİR SESTE BİRAZ SABIR DİYOR BİZİM SORUNUMUZ SADECE KİLO DA DEĞİL ÇOCUK İSTEMEME İŞİDE VAR İŞİNE GELDİĞİ GİBİ Bİ ÖYLE Bİ BÖYLE SÜREKLİ ÇELİŞİYO İKİZLER BURCU BEN BALIK AMAN NE BİLİM BIKTIM ARTIK OF OF

Ben az yiyip sık yemeye calisiyorum ama hamurisi gordugumdede kendimi fazla tutamiyorum. 100. Zayiflicam deyisin diyor esim bakalim bu sefer olacak mi. Soguk davransan o da bi yere kadar . Kilomla barisigim ben biraz galiba yoksa simdiuye kadar esimin bu kadar baskisina tığ gibi olmam gerekirdi. Bende balık burcuyum canim biraz duygusalmi yaklasiyoruz acaba

Ben az yiyip sık yemeye calisiyorum ama hamurisi gordugumdede kendimi fazla tutamiyorum. 100. Zayiflicam deyisin diyor esim bakalim bu sefer olacak mi. Soguk davransan o da bi yere kadar . Kilomla barisigim ben biraz galiba yoksa simdiuye kadar esimin bu kadar baskisina tığ gibi olmam gerekirdi. Bende balık burcuyum canim biraz duygusalmi yaklasiyoruz acaba
Kabul edelim biz balık kadınları çok fazla yaklaşıyoruz olaylara gerçi ben bu huyumdan sıyrılma çabalarına girdim ama

Valla su esinizin inadina zayiflayin sinir oldum yani.zaten cok da kilonuz yok.bence esinize karsi boyle ezildikce esiniz abartmis.o cok mu kusursuz.size oyle seyler soyledikce siz de onun kusurlarini soyleyin,benim azicik kilom var onu da veririm falan gibi kendinize guvenli konusun.keske o magazada ikisine de haddini bildirseydiniz

Valla su esinizin inadina zayiflayin sinir oldum yani.zaten cok da kilonuz yok.bence esinize karsi boyle ezildikce esiniz abartmis.o cok mu kusursuz.size oyle seyler soyledikce siz de onun kusurlarini soyleyin,benim azicik kilom var onu da veririm falan gibi kendinize guvenli konusun.keske o magazada ikisine de haddini bildirseydiniz

kilonuz aşırı değil ama komplexiniz aşırı olmuş.eşinizle konuşun bu durumun sizi ne kadar rahatsız ettiğinden bahsedin ve kilo verme sürecinde size yardımcı olması gerektiğini söyleyin.destek değil köstek oluyor resmen.ama... şu nefis işte dayanamıyorum konusu bana garip geldi hepimizin nefsi var tutun kendinizi azıcık sizde.

Back
X