• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilolar ve eş

Sen kilolu degilsin ama esin terbiyesiz. Degil 60 kilo 90 kilo da olsan satis temsilcisiyle seni rencide ederek konusamaz, aglayacagina ikisini de rezil etseydin keske

kilonuz fazla deil ama eş çok büyük bi faktör ben de evlenirken 60 kiloydum şimdi 75 herkes artık alay ediyo eşim hiç birşey demiyo ama ben ne zaman diyete baslasam karsımda oturup bi ekmek yiyor e haliyle zayıflamak da zor oluyor

Kabinde ağlamak yerine iki çift laf edip onu rezil edebilirdin
İstersen 100 kg ol
Beğenmeyen çeker gider dersin ..

Kendine güvenmelisin senin sorunun bu ..

Erkekler gozleriyle severler... sen istediğin fedakarligi iyiligi yap önemli olan görsellik ve yatak degismiyo zihniyetleri hep ayni maleseffff ve o kilo skntsi bendede var mücadeleye devam :)

Bencede oyle aşırı fazla kilolarin yok, benim boyum 1.50 ve 69 lardayim.. 6 ay spor salonuna gitim de 75 den 69 indim bide.. Ah keske 60 sa ine bilsem diyorum.. 60 kilomdada hamile kalmistim ve 2 cocugum var... Biri ilk okula baslicak digeri 3 yasinda. Seneye anaokuluna verirsem gine tekrar insallah spor salonuna giderim.. Hedef 60 gormek :KK48:

Canim benim kendini bosuna uzme .. sorun senin kilolarin degil esinin patavatsiz ve tutarsiz olusu kendine guven ve once kendini sev inan daha mutlu olursun .. biraz özguven yahuuu .. oyle esi salla gitsinn:halay:

Bunlar hicte dert edilesi seyler degil gercekten. Dunyada oyle dertler varki. Emin olun onlari duysanz benimkide dertmiymis dersinz...Ister kilolu olursunuz ister zayif bu kimseyi ilgilendirmez. Kendinizle barisik olun. Ve size kilolu diyenlere;Etliyim,Butluyum,Mutluyum deyin ben oyle yapiyorum siz kafaniza taktiginz kadar var edeceksinz onlari bosverdiginz anda yok olacaklar. Hayat bazen bosvermeyi gerektirir:KK48::KK25:

Konu sahibi arkadaşım gerçekten kilo vermek istiyorsan aksam 5 ten sonra hic birsey yememelisin meyve bile. Bak ben iki yilda iki sezeryan doğum yaptim. Bebeğim 7 aylik ve 58 kiloya düştüm. 74 den hemde. Spora bile başlamadim daha hatta eşimde yanimda yok yani kafaya da takmiyorum ama irademe sahip oluyorum. Bol yoğurt ye kendin mayala mutlaka. Ben kavanozlara mayalayip gece bir kavanoz yiyorum hem göbek eriyor hem metepolizma çalışıyor. Benim sana tavsiyelerim bunlar ve benimde hedefimde 51 var. Ağlamak çözüm değil. Karar ver uygula.

Hirs edersen kisa surede verebilirsin
Bak damak tadi bagimlilik yapiyor nasil ki nikotin aldikca vucut daha da ister ayni yemek yemekde oyle yedikce yiyesin gelir..lutgen bogazindan feragat et artik hedef kilona ulas esini kaybedersin allah korusun .bak o da sikayetciymis

esınız bı salak satıs gorevlısı ondan daha salak
asla abartılı kılonuz yok oncelıkle

esınızın yaptıgı bı kere cok ayıp
sızde sorun yok yanı
esınız bırdaha gobegın buyuk derse onunden yemegını alırsa sende onun bı kusurunu soyleyıp ben buna laf edıyormuyum actırma benım agzımı kendıne bak önce de
sankı kendısı artist senı begenmıyor
ne dıye evlenmıs ya ozaman

boyle erkek mı olur
terbıyesız adam
en buyuk kusurun eşin ;)

O satış sorumlusunu bir güzel paralar bir de şikayet ederdim herhalde siz eşinizin çocuğu musunuz gitmiş eşinizle sizin durum analizinizi yapiyor! Eşiniz ayrı olay madem memnun değil niye evlendi? Kilonuz da gayet normal ayrıca anlamadım duyan obezite sanır.

Ay bu erkekler hep aynı benim esimde daha biz sevgiliyken bana göbekli demişti ki ben o zaman 57 kiloydum boyum da 1.62:) o hırsla bi zayifladim uzerinden nerdeyse 8 yıl geçti 48 kiloda kaldım alamiyorum şimdi de:) gecen hafta sirf bu yüzden diyetisyene gittim kilo alamiyorum diye:)) şimdi kendi koca göbekli oldu ben söylüyorum şimdi de ona aynı sözleri hatırlatıyorum hatta sen bana böyle demistin diye çok bozuluyor ama caktirmamaya calisiyo:)

iyide tatlim cokkkkkkk abaryili bir kilon yokki bence bir es esine boyle yapmamalı bsk bende ayni kiloya sahiptim plates yapiyorum ve suanda istedigim vicutta sayilirim ve sadrce 2 hafta oldu bosver eşini keyfine bak.

8 kilocuk nedir ki benim 15 kilo fazlam var 1 aylık evliyim nişanlı iken 17 kilo verdim ama kendim için gelinlik giymek için ama bir gün olsun kilolu olduğumu bunun bende zaaf olduğunu eşime göstermedim eşiniz hassas noktanız olduğu için sizinle bu kadar uğraşıyor . 2 yıldır tanısiyoruz eşimle daha bana kilo ile ilgili bir söz soylemedi çünkü kilo benim ve bu kiloyu ben taşıyorum. Vermek istersem de kendim için sağlığım için vericem . Bir de nasıl olmaz kıyafetler artık her beden kıyafetler var sizde kendinize göre kıyafetler bulun . Eşinizle de çıkmayin alışverişe. Size tavsiyem eşinizi duymazdan gelin ve kilo lafı ederse benim kilom benim bedenim ben kendim için kilo vericem deyip gecistirin güçlü olun.

Eşiniz biraz düstürsüz de ... Siz fazla mı takıntılısınız acaba... Benımde fazla kilom var ama..Üstüme bişey olmadı dıye uzulmuyorum saglıklık olduktan sonra sıkıntı yok yanı..

sizin özgüvensiz haliniz sebebiyle eşiniz böyle davranıyor. önce kendinizi beğenin sevin. her kadın güzeldir. saçınızla ilgilenin, makyaj yapın 38 bedenin içine giremediniz diye bu bir yıkım olmamalı.

arkadaşlar merhaba bu eş derdi bende de fazlasıyla var biraz uzun olacak ama sizinle dertleşmeye çok ihtiyacım var hatta o kadar ki ölmek istiyorum artık. Nereden başlasam bilmiyorum ben 2.5 yıllık evliyim evlenirken 62 kiloydum boyum 152 ama şu bir türlü gitmek bilmeyen yağların sanırım tamamı bende ben bekarken de takıyordum kafaya zaten ama evlenince dahada arttı eşim bana sürekli ooo göbeğin kocaman olmuş ne yedin sen söyle böyle diyor ama ben 60 kiloyum şuan işte önümden yemeklerimi alıyor ben depresyona girince de diyete başlıyorum bu defada tatlı dondurma çerez çikolata kola gibi dolduruyor evi ben küçük bir porsiyon yemek alıyorum bitiriyorum bu defa bana zorla yemek yediriyor anlayacağınız bana kafayı yedirmeye çalışıyor haftada 3 gün spora gidiyorum hışım çıkıyor eve geliyorum ki hiç olmayacak şeyler almış yine sürekli tartışıyoruz bu konu yüzünden nefis yani dayanamıyorum bende neyse dün estetik için doktora gittik oda demesin mi çocuk yapın önce diye delireceğim ama ben çocuk istemiyorum eşimde çokta meraklısı değil zaten ikizler burcu ve sürekli çelişiyor bir istiyor bir istemiyor onun bu tavrı yüzünden ben artık hiç istemiyorum ama oda yüz buldu doktordan neyse çıkışta alışverişe gittik malum bayram eve gelene kadar ağladım üzerime ne giysem olmuyor çıldırdım almak istemiyorum dedim bu beni mağazaya götürdü ben kabinde bir şeyler denerken o satış sorumlusuyla konuşuyor ama ben duyuyorum bayan diyor ki sinirli galiba diyor eşimde evet biraz kilolu ya üzerine bir şey bulamıyor diyor bayanda ayyy yazıkkkk dedi ben tabi tutamıyorum kendimi ağlıyorum eşime çaktırmadan canım çok sıkıldı dayanamıyorum artık acınacak halde miyim ağlamaktan helak oldum ve çok utanıyorum ölmek istiyorum hayat neden bu kadar saçma ben çok fedakarlık yaptım her isteğini fazlasıyla yerine getirdim aslında yazacak o kadar şey var ki
valla baskasi icin olmeyi dileme
zaten sen caba gosteriyosun
ayy senin yerinde olsam guzel bi zayiflardim sonra bosardim ( bekara bosamak kolay gelir derler ) yani bosama ama guzel dersini ver bence
esiniz tam bi karaktersiz bence

Ölmek istiyorum tribinden çıkın öle amann amann aşırı fazla kilonuz yok boy biraz kısa olduğu için göze batıyodur vucudunuzu tanıyın ona göre bişeyler bakın veya diktirin aynı para neredeyse eşinizlede alışverişe çıkmayın. siz öz güvenli olun önce kendinizi aç bırakmayın az ve sık yiyin spora devam edin kendinizle barışık olun eşinizin satış elemanıyla bu şekilde konuşmasına bende sinir oldum :sinirli:böle bişey başıma gelse ikisinide gebertirdim oracıkta

Kilo verip kocani boşa!
aynı fikirdeyim M matraks-6686
eşin mahvetmiş senin psikolojini.
neden ağlıyorsun anlamadım ki.
altı üstü kaç kilo senin derdin.
gören 150 kilosun sanır.
cidden kiloların konusunda değil eşin konusunda endişelenmeni tavsiye ederim.
bir mesajını gördüm neredeyse heryerine estetik yaptırmayı düşünmüşssün canım ya.
olmamaz böyle bişey.
ne hale getirmiş seni.
özgüven diye bişey kalmamış sende.

Back
X