• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilolar ve eş

matraks-6686

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
8
2
1
35
arkadaşlar merhaba bu eş derdi bende de fazlasıyla var biraz uzun olacak ama sizinle dertleşmeye çok ihtiyacım var hatta o kadar ki ölmek istiyorum artık. Nereden başlasam bilmiyorum ben 2.5 yıllık evliyim evlenirken 62 kiloydum boyum 152 ama şu bir türlü gitmek bilmeyen yağların sanırım tamamı bende ben bekarken de takıyordum kafaya zaten ama evlenince dahada arttı eşim bana sürekli ooo göbeğin kocaman olmuş ne yedin sen söyle böyle diyor ama ben 60 kiloyum şuan işte önümden yemeklerimi alıyor ben depresyona girince de diyete başlıyorum bu defada tatlı dondurma çerez çikolata kola gibi dolduruyor evi ben küçük bir porsiyon yemek alıyorum bitiriyorum bu defa bana zorla yemek yediriyor anlayacağınız bana kafayı yedirmeye çalışıyor haftada 3 gün spora gidiyorum hışım çıkıyor eve geliyorum ki hiç olmayacak şeyler almış yine sürekli tartışıyoruz bu konu yüzünden nefis yani dayanamıyorum bende neyse dün estetik için doktora gittik oda demesin mi çocuk yapın önce diye delireceğim ama ben çocuk istemiyorum eşimde çokta meraklısı değil zaten ikizler burcu ve sürekli çelişiyor bir istiyor bir istemiyor onun bu tavrı yüzünden ben artık hiç istemiyorum ama oda yüz buldu doktordan neyse çıkışta alışverişe gittik malum bayram eve gelene kadar ağladım üzerime ne giysem olmuyor çıldırdım almak istemiyorum dedim bu beni mağazaya götürdü ben kabinde bir şeyler denerken o satış sorumlusuyla konuşuyor ama ben duyuyorum bayan diyor ki sinirli galiba diyor eşimde evet biraz kilolu ya üzerine bir şey bulamıyor diyor bayanda ayyy yazıkkkk dedi ben tabi tutamıyorum kendimi ağlıyorum eşime çaktırmadan canım çok sıkıldı dayanamıyorum artık acınacak halde miyim ağlamaktan helak oldum ve çok utanıyorum ölmek istiyorum hayat neden bu kadar saçma ben çok fedakarlık yaptım her isteğini fazlasıyla yerine getirdim aslında yazacak o kadar şey var ki

çok abartılı bir kilonuz yok öncelikle bunu söyleyim.
eşiniz hassas noktanızı öğrenmiş sizi bununla vuruyor aklınca.
ama neden sizinle savaş halinde. utanmadan mağaza görevlisiyle eşini çekiştiriyor. bariz terbiyesiz ve hadsiz bir adam. ben böyle kocayı oracık da rezil eder çıkar giderdim. ayaklarıma kapanması gerekirdi affetmem için. insanların dış görünüşüyle dalga geçeni hiç sevmem, bir de eş olunca iyice tiksindim yani.

Eşinize çok sinirlendim. Ne haddine satış sorumlusuyla öyle konuşmak :KK67:
Kendinize ve hayata bu kadar küsmeyin. Biliyorum çok mutsuzsunuz şuan ama en azandan daha başka aşılmaz sağlık sorunlarınız olsa ne yapardınız diye düşünün. Diyetisyene gitmeyi denediniz mi?
Eşinize de son olarak diyecek bir şeyim yok affetirsin kendisini kolaysa :KK20:

hadi herşey tamam da
satış görevlisiyle eşinizin muhabbeti nedir yahu?
o kadın hangi hadle eşinize "sinirli biraz" diyor ve eşiniz hangi denyolukla kadına sizi ilgilendirmez diyeceğine o cümleleri kuruyor???
siz nasıl ağlamaya devam ettiniz de dışarı çıkıp ikisine birden sizin ne haddinize diyemediniz?
kiloyu falan boşverin, eşinizin bu hallerine iyi bir ders verin bence

arkadaşlar merhaba bu eş derdi bende de fazlasıyla var biraz uzun olacak ama sizinle dertleşmeye çok ihtiyacım var hatta o kadar ki ölmek istiyorum artık. Nereden başlasam bilmiyorum ben 2.5 yıllık evliyim evlenirken 62 kiloydum boyum 152 ama şu bir türlü gitmek bilmeyen yağların sanırım tamamı bende ben bekarken de takıyordum kafaya zaten ama evlenince dahada arttı eşim bana sürekli ooo göbeğin kocaman olmuş ne yedin sen söyle böyle diyor ama ben 60 kiloyum şuan işte önümden yemeklerimi alıyor ben depresyona girince de diyete başlıyorum bu defada tatlı dondurma çerez çikolata kola gibi dolduruyor evi ben küçük bir porsiyon yemek alıyorum bitiriyorum bu defa bana zorla yemek yediriyor anlayacağınız bana kafayı yedirmeye çalışıyor haftada 3 gün spora gidiyorum hışım çıkıyor eve geliyorum ki hiç olmayacak şeyler almış yine sürekli tartışıyoruz bu konu yüzünden nefis yani dayanamıyorum bende neyse dün estetik için doktora gittik oda demesin mi çocuk yapın önce diye delireceğim ama ben çocuk istemiyorum eşimde çokta meraklısı değil zaten ikizler burcu ve sürekli çelişiyor bir istiyor bir istemiyor onun bu tavrı yüzünden ben artık hiç istemiyorum ama oda yüz buldu doktordan neyse çıkışta alışverişe gittik malum bayram eve gelene kadar ağladım üzerime ne giysem olmuyor çıldırdım almak istemiyorum dedim bu beni mağazaya götürdü ben kabinde bir şeyler denerken o satış sorumlusuyla konuşuyor ama ben duyuyorum bayan diyor ki sinirli galiba diyor eşimde evet biraz kilolu ya üzerine bir şey bulamıyor diyor bayanda ayyy yazıkkkk dedi ben tabi tutamıyorum kendimi ağlıyorum eşime çaktırmadan canım çok sıkıldı dayanamıyorum artık acınacak halde miyim ağlamaktan helak oldum ve çok utanıyorum ölmek istiyorum hayat neden bu kadar saçma ben çok fedakarlık yaptım her isteğini fazlasıyla yerine getirdim aslında yazacak o kadar şey var ki
Bu nasil bir mantik ya 60 kilo neki abartmis resmen duymamayi ogrenmelisin diyet yapicaksanda gormiycek duymiycaksin kendini sevmelisin dunyada tek ben guzelim diye davranana kadar devam onu duydukca zayif duseceksin sana yazik olur benimde basimda boyle bir baba var artik kulaklarimi tikadim duymuyorum

Eşinize acayip sinir oldum şu anda. El alemin kadınıyla eşi hakkında nasıl konuşur öyle ya. Ben olsam o mağazada onu bırakır çeker giderdim.
Siz de nefsinize hakim olun o eve alsa bile yemeyin. Biliyorum çok zor ama yapın lütfen. Benim eşimde de kilo takıntısı var ben de hep dikkat ediyorum. Şimdi hamileyim saldım ama doğumdan sonra vermem lazım hemen. Sonuçta önce kendiniz için sonra da eşiniz için dikkat edin.

Çok abartılı bir kilonuz yok. İsterse kola çerez dondurma doldursun evi siz görmeyin. Diyetisyene gidiyor musunuz? Tavrınızı koruyun, mücadeleye devam edin. Biraz kilo verdiğinizde de soğuk davranın bayağı süründürün. Ama böyle giderse iş boşanmaya kadar bile gider, boşanacaksanız da zayıflayın öyle boşanın. Hele ayıya gel hele ya.

Kilolar verilir de, eşinizin yaptığına ne demeli bilemedim.

Yerinizde olsam kabinden çıkınca hem eşime hem satış görevlisine haddini bildirirdim.

Kilo konusundaki takintinizi esinize cok hissertirmissiniz, o da sizi burdan vuruyor malesef.
Sizin kilonuzdaki pek cok bayan kendini balik etli olarak kabul ediyor. Siz önce bunu asin sonra diyetisyen vs ile gorusun.

Ne demek magaza çalışanıyla sizi cekistirmek!!! Siz neden bu kadar ezdiriyorsunuz ki bu konuda kendinizi? Siz kendinizi ezerseniz eşiniz daha da fazla yapar zayif noktanızı bulmuş. İnsan dusmanina yapmaz. Boyunuz kaç bilmiyorum ama aşırı bir kilonuz da yok ayrica. Ben de son zamanlarda genisledim gebelikten dolayi buna rağmen benim esim de oo suran büyümüş şuran da cikmis der aklınca şaka yapıyor. Ben de sen önce koca göbeğine bak sonra sira bana gelir diyorum kapatıyorum çenesini. Allah aşkına barışık olun vücudunuzla. Böyle yaparsanız kilo vermeniz de kolaylasacak çünkü kilo konusunda çoğu şey psikolojiyle alakalı. Zamanında 14 kilo vermis biri olarak söylüyorum bunu

Eşinize uyuz oldum.

Bazı erkekler böyledir; kadının özgüvenini zayiflatmaya pek meraklidirlar. Kadın ezik ve çirkin hissedince mutlu olurlar.

"Bak kilolarına ragmen seninle evliyim" diyor size yani. Minnet duyun istiyor. Hödük.

Bosanalim, git zayif birini bul diyin

En çok da şeye sinir oluyorum. Sanki kendileri biscolata erkeği gibiler de Maşallah yüz desen 10 numara
kaş göz boy pos kaslar baklavalar yerinde de kadınları beğenmiyorlar. Öyle olsalar bak bende yemiyorum spora gidiyorum sen de öyle ol dese yine neyse dicem.
Ha kaldı ki sizin öyle üstünüze kıyafet bulamama gibi bir kilonuz zaten yok. Artık obezite hastası
insanlara bile uygun kıyafetler üretiliyor. Aslında zayıflayıp bu kocayı boşamak lazım da neyse çok sinir oldum
gerçekten.

Nasıl patavatsız bir koca o öyle. Kilo verilir de eşinin karakteri ne olacak ?
Terbiyesiz onun üstüne vazife mi satış sorumlusuyla kilo muhabbeti yapıyor.

Ya sen kiloluyum diye niye ağlıyorsun ki, eşin oturup ben bayağa safım diye ağlasın. Nedir o satış görevlisiyle o muhabbet?

İnsulin direnciniz olabilir. Şekeri hayatınızdan tamamen çıkarın mutlaka kilo verirsiniz. Tiroid'e baktırın bu arada.

Hayır, kiloluyum ölmek istiyorum da nasıl bir yaklaşım...sanki 200 kg ve yatakta dönemiyorsun

10 kilo dediğin 2 ayda verilir. Kendin için ver, sonra sana bunu yapan adamın beynini yee. Kelsin, göbeklisin, kıllısın, hiç mi kusuru yok bu adamın?

Back
X