• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilolar ve eş

Eşinle o hadsiz kadına ağzının payını vereceğine sessiz sedasız ağladın mı ? Yani hadi laflarını geri yutturamadın madem hırs yap bunu zayıfla çok uçuk kilon yok bence azıcık azimle olmayacak iş değil sadece kendine acımayı bırak yeter zira acınacak halde değilsin eşinin dengesizliği yıpratmış seni ama zaten biliyormuşsun huyunu çokta sarsmamalı seni dengesizliği valla ben olsam zayıflar sonra da onun kusurlarını aynı onun gibi yüzüne yüzüne vururum

Kilolusunuzda abartı değil ki kilonuz üstünüze bişey bulamıyacak kadar.

Gittiğiniz yerler s/m mi çalışıyo da olmuyo

Eşinde öküzmüş kusura bakma özgüvenini yıkmaya çalışıyo anladığım o
Hem önünden yemeği çekip bin laf edip hem de zorla yedirmek inadına eve bişeyler almak .

O zayıflamanı güzelleşmeni istemiyo çünkü kompleksli biri

İnadına zayıfla ve sen onu beğenme

arkadaşlar merhaba bu eş derdi bende de fazlasıyla var biraz uzun olacak ama sizinle dertleşmeye çok ihtiyacım var hatta o kadar ki ölmek istiyorum artık. Nereden başlasam bilmiyorum ben 2.5 yıllık evliyim evlenirken 62 kiloydum boyum 152 ama şu bir türlü gitmek bilmeyen yağların sanırım tamamı bende ben bekarken de takıyordum kafaya zaten ama evlenince dahada arttı eşim bana sürekli ooo göbeğin kocaman olmuş ne yedin sen söyle böyle diyor ama ben 60 kiloyum şuan işte önümden yemeklerimi alıyor ben depresyona girince de diyete başlıyorum bu defada tatlı dondurma çerez çikolata kola gibi dolduruyor evi ben küçük bir porsiyon yemek alıyorum bitiriyorum bu defa bana zorla yemek yediriyor anlayacağınız bana kafayı yedirmeye çalışıyor haftada 3 gün spora gidiyorum hışım çıkıyor eve geliyorum ki hiç olmayacak şeyler almış yine sürekli tartışıyoruz bu konu yüzünden nefis yani dayanamıyorum bende neyse dün estetik için doktora gittik oda demesin mi çocuk yapın önce diye delireceğim ama ben çocuk istemiyorum eşimde çokta meraklısı değil zaten ikizler burcu ve sürekli çelişiyor bir istiyor bir istemiyor onun bu tavrı yüzünden ben artık hiç istemiyorum ama oda yüz buldu doktordan neyse çıkışta alışverişe gittik malum bayram eve gelene kadar ağladım üzerime ne giysem olmuyor çıldırdım almak istemiyorum dedim bu beni mağazaya götürdü ben kabinde bir şeyler denerken o satış sorumlusuyla konuşuyor ama ben duyuyorum bayan diyor ki sinirli galiba diyor eşimde evet biraz kilolu ya üzerine bir şey bulamıyor diyor bayanda ayyy yazıkkkk dedi ben tabi tutamıyorum kendimi ağlıyorum eşime çaktırmadan canım çok sıkıldı dayanamıyorum artık acınacak halde miyim ağlamaktan helak oldum ve çok utanıyorum ölmek istiyorum hayat neden bu kadar saçma ben çok fedakarlık yaptım her isteğini fazlasıyla yerine getirdim aslında yazacak o kadar şey var ki
5-10 kilo fazlalık için akıl sağlığınızın içine eden kocayı boşayın derim ..ben 163 e 90 kiloyum kocam daha bana bir kere yansıtmış adam değil,beğenmeyen almasın kardeşim bu ne terbiyesizlik..ben kendi sağlığım için zayıflamaya çalışıyorum.

Sizin hassas noktanız olduğunu bildiği için yapıyor bunu eşiniz.Sizde üzülmek yerine hırs yapın inatla yemeyin verin kilonuzu bu sefer siz onu rencide edin milletin içinde o zaman görsün.Kendinizle barışık olun dalga geçer gibi yaptığında siz de onun bişeyiyle dalga geçin bir daha yapamaz.Siz üzülüyorsunuz ve belli ediyorsunuz sanırım evde hep o da özgüveninizi kırıyor sizin.

Bazı erkekler böyle takıntılı malesef. Benim eşim de böyledir. Adam da acayip bir zayiflik takıntısı var. Gerçi kendisi de her gün en az bir saat spor yapan biri. Doğumdan sonra bin kez bana söyledi spor yapalım yürüyüş yapalım vs vs. O zamanlar o haline bile kirilmistim sızınkisi tam öküz. Ben 54 kiloyum 1.70 boyum ve hala eşim bana baliketlisin diyor

Eşine üzüldüm ben ciddi söylüyorum aşırı kompleksli bir kişiliği var ve bu kompleksini size psikolojik baskı yaparak yenmeye çalışıyor aklı sıra...
cevap vermediniz mi hiç benim eşim bana dese beğenmeyen oğluna almasın der veririm cevabını neden güzel canını üzüyorsun ki üzüldüm sana ya

Satış sorumlusuyla sizi çekiştirmesi çok büyük terbiyesizlik.çok sinir oldum valla.eskiden çok zayıftım gayet ince bi belim vardı.ikinci çocuktan sonra göbeğim kaldı baya gitmiyo.eşim bazen korseyi takmadın kaldı taksaydın keşke giderdi filan diyo.ona bile sinir oluyorum.benim kiloma başkasının yanında laf etcek adamı paralarım valla:sinirli:

nur35nur nur35nur cidden mi benimde boyum 1.73 75 kiloyum eşim hergün aşırı zayıfsın diyip ciddi ciddi kafa ütülüyor ahaha :olamaz:
Malesef ciddiyimpizza yiyelim desem yok kilo alırız diyen bir eşim var. Adam inanılmaz takıntılı. Akşam 18.00 den sonra yememeliyiz, her gün spor yapmalıyız, tatlı asla yememeliyiz böyle bir adam valla. Minik kızım var onunla bazen kaçıp gizli pizza yiyoruz

Yuh...
Siz niye katlanıyorsunuz bu adama?
Sizi saymayan, değer vermeyen, kararlarınıza destek çıkmayan?
Sizi çeken ne bu adamda?

Saygısız, düşüncesiz tam bir hödük kocanız var. :sinirli::sinirli:

Bana da eşim sürekli tosun falan diyordu. Kaç kere kavgasını ettik. Eskiden 36-34 beden giyiyordum. Ama eşimle tanıştığımızda kiloluydum. Eski zayıf halimle çekildiğim fotoğrafları görünce güya şakayla karışık "ahh ahh biz o günleri göremedik " diyordu. İster istemez insan bozuluyor. Bir dedi, iki dedi sonunda gaza geldim, boğazımı tuttum. Spora başladım. 1.5 ayda 5 kilo verdim. Ama o gobegiyle kaldı :halay:beni gördükçe tamam çok güzel oldun. Artık zayıflama diyor. Biraz daha kilo vereyim sonra ben ona tosun diyeceğim. Bakalım nasılmış o da hissetsin. Sende öyle yap canım. O cipsleri görünce kafanı çevir. Tuzağa düşme. Unutma onlar kısa mutluluklar. Zaten zayıflamaya başladıktan bir süre sonra miden öyle yiyecekleri kaldıramaz.

Ben tombul bir bayanım kg vermeye çalışıyorum ama eşim bana hiç böyle yaklaşmadı yaklaşsa kafasını kırarım herhalde..
Sizde lütfen biraz dişinizi sıkın maksimum 2 ay içinde çok fit olabilirsiniz.. ben 1 senede belki veririm mesela kendinizi daha kötülerle kıyaslayın iyilerle değil... Böylece daha iyi hissedersiniz kendinizi.. Motivasyonunuzu yüksek tutun inanın 5 -6 kg verseniz yeter...

Kiloyu verirsin o dert degil
Ama bence kocayi da ver
Soyle cocuk esirgeme olur camii avlusu olur vs vs

hadi herşey tamam da
satış görevlisiyle eşinizin muhabbeti nedir yahu?
o kadın hangi hadle eşinize "sinirli biraz" diyor ve eşiniz hangi denyolukla kadına sizi ilgilendirmez diyeceğine o cümleleri kuruyor???
siz nasıl ağlamaya devam ettiniz de dışarı çıkıp ikisine birden sizin ne haddinize diyemediniz?
kiloyu falan boşverin, eşinizin bu hallerine iyi bir ders verin bence
BEN KABİNDE AĞLADIM KENDİSİNE HİSSETTİRMEDİM KENDİMCE AMA AKLIMDAN ÇIKMIYO

Sen ağlıyorsan ben ne yapayım , 1.50 boyum 70 kiloyum . Bi alıp bi veriyorum metabolizmam çok yavaş artı troid ve hipoglisemi rahatsızlığım var ben yemesemde bunlar benı şişiriyor.

Sen ağlıyorsan ben ne yapayım , 1.50 boyum 70 kiloyum . Bi alıp bi veriyorum metabolizmam çok yavaş artı troid ve hipoglisemi rahatsızlığım var ben yemesemde bunlar benı şişiriyor.
BENDE TROİD VE ŞEKER HASTASIYIM HER SABAH KULLANDIĞIM TROİD İLACIM VAR ŞEKER İLAÇLARINI KULLANMIYORUM GERÇEKTEN ARTIK BENDE BU ADAMI İSTEMİYORUM AMA İÇİMDEN BİR SESTE BİRAZ SABIR DİYOR BİZİM SORUNUMUZ SADECE KİLO DA DEĞİL ÇOCUK İSTEMEME İŞİDE VAR İŞİNE GELDİĞİ GİBİ Bİ ÖYLE Bİ BÖYLE SÜREKLİ ÇELİŞİYO İKİZLER BURCU BEN BALIK AMAN NE BİLİM BIKTIM ARTIK OF OF

Kiloyu güzellik degilde saglik icin kafaya takanlardanim.
Obez insanlarin yasadigi zorluklari arastirin.
Kilo vermekde zorlanan bi arkadasim Diyetisyene gitti ve akupunktur yaptiriyor bi arastirin.

Aman hepsi aynı. Kendileri kıçı göbeği salmış, yürüyen battaniye gibi kıllı kıllı ortalıkta dolaşırlar, ama karşılarında çıtı pıtı eş isterler. O size böyle şeyler söyledikçe sizde ona 'ben de adonisli, geniş omuzlu, uzun boylu, kılsız tüysüz, süt gibi biri olmanı istiyorum' diyin. Bakalım ne hissedecek.

Bu arada bence kilonuz sağlık açısından, fazla değil. Ama siz de eğer bu durumdan şikayetçi iseniz size önerim, instgramda bi hesap açın. Orda kilo vermek için takipleşen geniş bi topluluk var. Her öğünlerini kayıt altında tutup, disiplin sağlayabiliyorsunuz. Bunu her yediğini paylaşmak gibi düşünmeyin. Amac yediginizin günlüğünü tutmak. Toplu olarak yapınca da daha disiplinli olabiliyorsunuz. Bi yarış gibi düşünün. Ayrıca sürekli diğer insanların basari öykülerine tanık olarak müthiş motive oluyorsunuz.

arkadaşlar merhaba bu eş derdi bende de fazlasıyla var biraz uzun olacak ama sizinle dertleşmeye çok ihtiyacım var hatta o kadar ki ölmek istiyorum artık. Nereden başlasam bilmiyorum ben 2.5 yıllık evliyim evlenirken 62 kiloydum boyum 152 ama şu bir türlü gitmek bilmeyen yağların sanırım tamamı bende ben bekarken de takıyordum kafaya zaten ama evlenince dahada arttı eşim bana sürekli ooo göbeğin kocaman olmuş ne yedin sen söyle böyle diyor ama ben 60 kiloyum şuan işte önümden yemeklerimi alıyor ben depresyona girince de diyete başlıyorum bu defada tatlı dondurma çerez çikolata kola gibi dolduruyor evi ben küçük bir porsiyon yemek alıyorum bitiriyorum bu defa bana zorla yemek yediriyor anlayacağınız bana kafayı yedirmeye çalışıyor haftada 3 gün spora gidiyorum hışım çıkıyor eve geliyorum ki hiç olmayacak şeyler almış yine sürekli tartışıyoruz bu konu yüzünden nefis yani dayanamıyorum bende neyse dün estetik için doktora gittik oda demesin mi çocuk yapın önce diye delireceğim ama ben çocuk istemiyorum eşimde çokta meraklısı değil zaten ikizler burcu ve sürekli çelişiyor bir istiyor bir istemiyor onun bu tavrı yüzünden ben artık hiç istemiyorum ama oda yüz buldu doktordan neyse çıkışta alışverişe gittik malum bayram eve gelene kadar ağladım üzerime ne giysem olmuyor çıldırdım almak istemiyorum dedim bu beni mağazaya götürdü ben kabinde bir şeyler denerken o satış sorumlusuyla konuşuyor ama ben duyuyorum bayan diyor ki sinirli galiba diyor eşimde evet biraz kilolu ya üzerine bir şey bulamıyor diyor bayanda ayyy yazıkkkk dedi ben tabi tutamıyorum kendimi ağlıyorum eşime çaktırmadan canım çok sıkıldı dayanamıyorum artık acınacak halde miyim ağlamaktan helak oldum ve çok utanıyorum ölmek istiyorum hayat neden bu kadar saçma ben çok fedakarlık yaptım her isteğini fazlasıyla yerine getirdim aslında yazacak o kadar şey var ki
BEN KILOMDAN MEMNUNUM DE BITSİN;)

Back
X