• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilolar ve eş

arkadaşlar merhaba bu eş derdi bende de fazlasıyla var biraz uzun olacak ama sizinle dertleşmeye çok ihtiyacım var hatta o kadar ki ölmek istiyorum artık. Nereden başlasam bilmiyorum ben 2.5 yıllık evliyim evlenirken 62 kiloydum boyum 152 ama şu bir türlü gitmek bilmeyen yağların sanırım tamamı bende ben bekarken de takıyordum kafaya zaten ama evlenince dahada arttı eşim bana sürekli ooo göbeğin kocaman olmuş ne yedin sen söyle böyle diyor ama ben 60 kiloyum şuan işte önümden yemeklerimi alıyor ben depresyona girince de diyete başlıyorum bu defada tatlı dondurma çerez çikolata kola gibi dolduruyor evi ben küçük bir porsiyon yemek alıyorum bitiriyorum bu defa bana zorla yemek yediriyor anlayacağınız bana kafayı yedirmeye çalışıyor haftada 3 gün spora gidiyorum hışım çıkıyor eve geliyorum ki hiç olmayacak şeyler almış yine sürekli tartışıyoruz bu konu yüzünden nefis yani dayanamıyorum bende neyse dün estetik için doktora gittik oda demesin mi çocuk yapın önce diye delireceğim ama ben çocuk istemiyorum eşimde çokta meraklısı değil zaten ikizler burcu ve sürekli çelişiyor bir istiyor bir istemiyor onun bu tavrı yüzünden ben artık hiç istemiyorum ama oda yüz buldu doktordan neyse çıkışta alışverişe gittik malum bayram eve gelene kadar ağladım üzerime ne giysem olmuyor çıldırdım almak istemiyorum dedim bu beni mağazaya götürdü ben kabinde bir şeyler denerken o satış sorumlusuyla konuşuyor ama ben duyuyorum bayan diyor ki sinirli galiba diyor eşimde evet biraz kilolu ya üzerine bir şey bulamıyor diyor bayanda ayyy yazıkkkk dedi ben tabi tutamıyorum kendimi ağlıyorum eşime çaktırmadan canım çok sıkıldı dayanamıyorum artık acınacak halde miyim ağlamaktan helak oldum ve çok utanıyorum ölmek istiyorum hayat neden bu kadar saçma ben çok fedakarlık yaptım her isteğini fazlasıyla yerine getirdim aslında yazacak o kadar şey var ki

Parcala şu adami

Boyunuz benimkiyle aynı sayılır ben de 153 yıllar önce 64 65 kiloydum bu forumda Diyet topiclerine dadandım Cuma takımları var hemenn gir hicc beklemeden acele. Oraya takıldım şu an 46 47 kilo arası değişiyor kilom. İstersen yapamayacağın şey yok. Moral bozmak kilo vermene engel. Kimsenin lafına aldırış etme odaklan. Önce hic diyete başlamadan günlük yediklerini yaz sonra gözüne takılan kalori aldıran yiyecekleri yavaş yavaş çıkar sağlıklı besinler neler onları öğren ve yarışma grubuna katıl orda motive ederler ve zorlarlar seni.

Kilo vermen için vereceğine inanman gerekir bi de tabiki azim. O cipsleri ıvır zıvırları gördükçe aklınıza kocanızın dediği lafları getirin. Ben de küçükken kiloluydum 25 kilo verdim dedem bana bi gün "daha nerene yiyceksin" dedi o gün feci ağladım o günden sonra canım ne Zaman yemek yemek istese aklıma dedemin sözü geliyordu önce hırs yapın sonra gitsin kilolar:-)

İnsan önce kendini sevmeli.
Bana göre de fazla bir kilon yok. Ama biraz sabırla verebilirsin fazla düşündüğün kilonu. Eşine gelecek olursak kusura bakma ama karakteri pek oturmamış. Ne haddine satış elemanı bayanla senin hakkında konuşuyor ve bayan ne hakla sana ayy yazık diyebiliyor? Ve bunlar olurken sen neden eziklenip ağlamaya başlıyorsun?

Barış kendinle. Kendini sev. Önemse. Herkesten herşeyden önemli olan sensin. Bunu unutma.

arkadaşlar merhaba bu eş derdi bende de fazlasıyla var biraz uzun olacak ama sizinle dertleşmeye çok ihtiyacım var hatta o kadar ki ölmek istiyorum artık. Nereden başlasam bilmiyorum ben 2.5 yıllık evliyim evlenirken 62 kiloydum boyum 152 ama şu bir türlü gitmek bilmeyen yağların sanırım tamamı bende ben bekarken de takıyordum kafaya zaten ama evlenince dahada arttı eşim bana sürekli ooo göbeğin kocaman olmuş ne yedin sen söyle böyle diyor ama ben 60 kiloyum şuan işte önümden yemeklerimi alıyor ben depresyona girince de diyete başlıyorum bu defada tatlı dondurma çerez çikolata kola gibi dolduruyor evi ben küçük bir porsiyon yemek alıyorum bitiriyorum bu defa bana zorla yemek yediriyor anlayacağınız bana kafayı yedirmeye çalışıyor haftada 3 gün spora gidiyorum hışım çıkıyor eve geliyorum ki hiç olmayacak şeyler almış yine sürekli tartışıyoruz bu konu yüzünden nefis yani dayanamıyorum bende neyse dün estetik için doktora gittik oda demesin mi çocuk yapın önce diye delireceğim ama ben çocuk istemiyorum eşimde çokta meraklısı değil zaten ikizler burcu ve sürekli çelişiyor bir istiyor bir istemiyor onun bu tavrı yüzünden ben artık hiç istemiyorum ama oda yüz buldu doktordan neyse çıkışta alışverişe gittik malum bayram eve gelene kadar ağladım üzerime ne giysem olmuyor çıldırdım almak istemiyorum dedim bu beni mağazaya götürdü ben kabinde bir şeyler denerken o satış sorumlusuyla konuşuyor ama ben duyuyorum bayan diyor ki sinirli galiba diyor eşimde evet biraz kilolu ya üzerine bir şey bulamıyor diyor bayanda ayyy yazıkkkk dedi ben tabi tutamıyorum kendimi ağlıyorum eşime çaktırmadan canım çok sıkıldı dayanamıyorum artık acınacak halde miyim ağlamaktan helak oldum ve çok utanıyorum ölmek istiyorum hayat neden bu kadar saçma ben çok fedakarlık yaptım her isteğini fazlasıyla yerine getirdim aslında yazacak o kadar şey var ki
her türlü evlillte kavgaya varım ama bu saygısızlık ne dmeek göbegine bak bu sekılde mi yardımcı olunur valla iyi bi küsmeyi hak etti neye önem veriyosa sende ordan vur annesine mi ablasına mı bayramda gitme mesela sen göbeklilerle dolasmasın de ona yanlız bi bayrm gecirtte anlasın

Kilonuz fazla olmamasina rağmen Boyunuz nedeniyle kilonuz fazla imiş gibi görünüyor. 5 kilo verseniz fıstık olursunuz tüm kıyafetler de olur dirayetli olun Eşinizin oyunlarına gelmeyin verin kiloları

]

60 kilo çok değil ki Allah razı olsun eşim kilomu hic yüzüme vurması neden kilo aldığını ve veremediğimi biliyor sonuçta eşiniz bilerek yapıyor bence istese büyük beden mağazalar var 40 beden ve üstü satan mağazalar oralara götürebilirdi
Canım bende diyetteyim 2 aydır eşim acayip cola cips vs alır eve tam 2.5 aydır dün içtim bir bardak colayi lütfen sabret ve kilo ver 5 kilo yeterli olacaktır

terbiyesiz adam. eşi olduğunuzu unutup düşmanı gibi davranmaya başlamış.
pes etmeyin,zayıflayın (hoş bence abartı bir kilonuz yok) , mis gibi olun sonra da siz onun yüzüne bakmayın. süründürün.
ay kendisi de Brad Pitt sanki.
beyaz atletiyle çayını eline almış kıro kıro dolanıyordur evin içinde koca göbeğiyle şimdi Allah bilir.:KK53:
bu mesele boşanmaya kadar gider,ben olsam şimdiye kadar kıyameti koparmıştım zaten de..

Çocuk falan yapmayın önce güzelce zayıflayın 55 kiloya inin gram yağ fazlanız olmasın bakalım hala devam ediyor ise böyle bir adamla bir ömür geçmez

Arkadaslar ideal kilo denen birsey var. 1.52 boya göre 48-50 bile sınırda kilo. Esiniz çok saygısızlık yapmış ama kendiniz için zayiflamalisiniz. Hem sağlık hem güzellik hem estetik için kendinize bir iyilik yapın zayiflayin

Herseyi bir kenara birakin ,bir psikologa gidin ,esiniz sizin ozguvenizi yikmis ,
Resmen oyuncak olmussunuz elinde ,kac yasindasiniz bilmiyorum ama bu boyle gitmez ,
Ayrica boyunuza gore cok bir fazlaniz yok ,
Ustunuze bisi olmayacak bir durum da yok,
Sporla sikilasir sekillenirsiniz ,
Bende 156 boy 55 kiloyum 38 bedenim ama sportif bir tipim ,her magazadan kiyafet alabiliyorum
Esiniz evlenirken farketmemis mi ?
Siz yeter demeyi ogrenin esinize ,
Insanlik hali kilo alabilirsiniz ,verebilirsiniz
Kardesimin edi 175 boyunda bir hanim yemekten 110 kilo oldu ,hamile kalmak icin verdi ,70 kilo oldu ,olabilecek durumlar

M matraks-6686 siz diyet yapmaya çalışırken eşinizin evi abur cuburla doldurması bir de yemeniz için israr etmesi bana hiç masum gelmedi.
Üstüne üstlük birde kilonuzdan memnun değil.
Destek olacağı yerde köstek oluyor
Siz kendiniz için kilo vermek istiyorsanız verin.
Eşinizin diğer konulardaki tavrını bilmiyorum.
Kendisini daha iyi tanıyın. Ona göre bebek sahibi olmayı düşünün

kabinde ağlayacağına neden çıkıp satış görevlisiyle eşini bozmadın, hayret bişey ya, kalkmış tanımadığı bir insanla senin dedikodunu yapıyor, yazık ne ya, pes
bence sen çok geri basmışsın hep, sen rejim yaparken inatla dondurma mı alıyo, gözünün önünde çöpe atçaksın mesela
derdi ne anlamadım zayıflamanı istiyo mu istemiyo mu

Kilon cok fazla. Ya Allah askina o kolayi, abur cuburu yemek şu halinden, şu yasadiklarindan daha mi onemli? Bu nasil bir nefs? Gidin diyetisyene, gidin spora. Hayir illa yiyeceksenizde çökmeyin üstüne, bir parcacik alın. 152 boya 62 kilo cok. Saglik sorunlarida yasarsinizilerde

eşinizin boy kilo kaç çokta hadsizmiş yaniiiii

Eşin öküz o ayrı. Ama sen mutsuzsun da böyle. Bence bir diyetisyene git. Gözünde büyütme kiloları. Testlerini yaptır düzenli sağlıklı beslen gider canım.

Eşine deki :benim sadece kilo problemim olabilir veririm olur biter, ama senin beyninde problem var ve malesef yeni beyin alınmıyor.

Eşine deki :benim sadece kilo problemim olabilir veririm olur biter, ama senin beyninde problem var ve malesef yeni beyin alınmıyor.

Back
X