Kilolar ...

sürekli kızartma çıkmıyor, ama bazı yemeklerin yağı da haddinden fazla olabiliyor. Çok haklısınız abur cubur konusunda kesinlikle dikkatli olmalıyım. :)

kuzucum ben de öğrenciyim. 2.snıfım.geçen sene ben de çok kiloluydum.bu sene eylülden beri diyet yapıyorum.kesintilere uğradı arada tabi ama şu an 10 kilo vermiş durumdayım.yani istersen olur.ben akşam yemeklerinde sadece çorba içtim mesela.kahvaltımı normal domates salatalık peynir ve çavdar ekmeği ile yaptım.bunun yanında spor yaptım tabi hala yapıyorum.azmettim ve şu an 55 kiloyum ok şükür.o yemeklerden yemek zorunda değilsin ki.çorba hem daha ekonomik hem daha sağlıklı hem de bence daha lezzetli hergün başka çorba iç mesela:) bi kilo domates bana 1 hafta gidiyor.abur cubur hiç yemedim sadece o kesintiye uğradı dediğim zamanlarda yedim yani diyetin ekonomime de faydası oldu :) .iki günde 2 kilo aldığımı bilirim ama onu 2 günde attım da vücudumdan...herşey senin elinde. başarılar :) ha bi de bi tavsiye, canın abur cubur çektiğinde patlamış mısır ye çok çok az yağ ve sıfır tuzla.ben başlarda hep öyle yaptım.bol bol yeşil çay iç.biberiye çayı iç.ama sallama çay değil, aktardan al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…