- Konu Sahibi Liona Esposito
-
ONA BENZERBu bahsettigin bitki cayimi
canım ınternette fantastik 4 lü yazıyor bumu acebaONA BENZER
boşanmak için neden zayıflamayı bekliyorsunuz? (bu arada "mide botoksu" denilen bir serüvene başladım. 2 hafta oldu. diyet ver sporla yürütüyorum şu an. ilgili başlık altında yazıyorum. belki işinize yarar)
Eşinizin acaba Vin Diesel gibi bir vücudu mu var da size bu şekilde davranıyor?
kızlar eşimin son zamanlardaki davranışlarını anlatmaya kalksam sabah olur. şuan öyle yorgun öyle kırgınım ki kısa keseceğim, hem de sizden tavsiye alacağım.
9 aylık bebeğim var kilolarımı veremedim. eşim son zamanlarda artık işi hakaret boyutuna vardırdı. "hayvan gibi göbeğin var, kı*ın patlayacak gibi." vs. demeler. sürekli bakışlarındaki beğenmezlik, tiksinmeli bakışlar, küçümsemeler, hakaretler. gerçi her halim her adımım adama batar oldu ya hayırlısı.
dün teyzesine davetliydik, yerde oturuyorum, teyzesinin de 6.sınıfa giden bi oğlu var. balonla oynuyordu balon bana geldi, ben de oturduğum yerde balona vurdum çocuğa gönderdim, çocuk bana tekrar attı, derken biz paslaşmaya başladık.
odada teyzesi, eşim, çocuk ve ben varız. eşim dur demeye başladı, teyzesi "bırak oynasınlar ne güzel işte her insanın içinde bir çocuk vardır" diyor, eşim hala pis pis bakarak dur diyor. neyse arabada giderken söyledi neden dur dediğini. balona vururken her tarafım sallanıyomuş, ayı gibiymişim, kollarım bilmem nasılmış, iğrenç görünüyormuşum.
daha başka kavga sebepleri de var öyle saçma ki ne benim yazmama değer ne de sizin okumanıza değer onları anlatmıycam.
işte böyle derdim. ben kilo vermek istiyorum ama eşim istiyor diye değil. gerçekten. uzun zamandır istiyorum. bi kıyafet beğenince bile "zayıflayınca alıcam" diye diye uzun zamandır kendime bişey de almıyorum. ikinci sebebi de tabiki gururumdan dolayı, bu lafları duymamak için.
eşimle zaten konuşmuyorum, uzunca bi süre de mecburiyet dışında muhatap olmayı düşünmüyorum. içimden de gelmiyor zaten. başka sorunlar da var belki başka konu açar anlatırım burda konu dağılmasın.
eşime olan düşüncelerinizi zaten yazacaksınız, sizden ricam yorumunuza ek olarak zayıflama tavsiyelerinde bulunun. özellikle de emziren anneler. çok çabuk acıkıyorum ve açken başım dönüyor kesinlikle aç kalamıyorum. öyle akşam şu saatten sonra yemek yemeyim olayını asla yapamıyorum, çünkü dermanım kalmıyor acıkınca. ve şekerli kahve bağımlısıyım. çözümlerinizi, önerilerinizi bekliyorum.
Aynen o.canım ınternette fantastik 4 lü yazıyor bumu aceba
mune ben bu gruplara daha önce üye olmuştum uyamadığım için atıldımEşiniz hakkında yazıp onun bozduğu moralinizi daha da bozmak istemiyorum, siz sağlığınızla ilgilenin, eşinizi yok sayın, açlığa dayanamayıp fenalaşmanız bir sağlık sorunu olabilir, insülin direncinize baktırın, gerekli sağlık taramalarınız yapılınca doktorunuz duruma göre yemeniz veya yememeniz gerekenlerin listesini verecektir zaten ama bunların dışında yemek tabaklarınızın boyutunu küçültün, beynimizde açlık-tokluk merkezleri var, açken de tokken de beyin bazı hormonlar salgılar, tüm organlar beyne bağlıdır, işitsel duyularımız, görsel duyularımız, göz algıladığını beyne iletir ve beyin sinyal üretir, büyük bir tabağa konmuş bir kaşık yemek beyne doymayacağı sinyalini yollar ama tabak boyutunu küçültürsek beyin doyacağını düşünür, bir nevi yanıltmaca:)
Gün içinde mutlaka bol su tüketin ve maydanoz, maydanoz mucizevi bir bitkidir, hergün en azından 15-20 sap maydanozun üzerine limon sıkıp yemelisiniz, açlığa tahammülünüz yok madem az az ama sık aralıklarla olan bir beslenme düzeni kurun kendinize, 3 ana, 3 ara öğün uygulayın, ekmeği sabah kahvaltılarında 1-2 dilimi geçmeyecek şekilde beyaz ekmek olmamak şartıyla yiyebilirsiniz ama diğer öğünler ekmek yemeyin ve kesinlikle spor yapın, küçük bebeğiniz var, gün içinde spor salonuna veya açık havada 1 saatlik yürüyüşlere imkan olmayabilir bu yüzden, evde düzenli spor yapabilirsiniz, size link vereceğim oradaki gruplardan birine katılırsanız disiplinli bir şekilde spor yapmayı bırakmazsınız, zira insan evde kendini mecbur hissetmeyince bugün yaparım yarın yaparım deyip erteleyebiliyor ama bir gruba dahil olunca zorunlu hissediyor.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/spor-ile-saglikli-yasam.178/
Bu da mı olmadı diyelim, o vakit her gün açın müziği en az 30 dakika oynayın :)
aktarlarda bulabılıyormuyuz canım bunu bırde nasıl kullanıyoruz rica etsem yazarmısınAynen o.
Aktarlarda var evet. Zaten icinden kullanma kılavuzu var. Ona göre kullanabilirsinizaktarlarda bulabılıyormuyuz canım bunu bırde nasıl kullanıyoruz rica etsem yazarmısın
karatay diyeti nasıl oluyor?Karatay diyeti yapabilirsiniz.Kesinlikle acıkmazsınız. Doyana kadar yiyorsunuz ve yedikleriniz size bol süt yapar..
Ben bu diyetle 30 kilo civarı verdim ve kaç yıl oldu hala koruyorum..
Ama eşiniz umutsuz vaka ve ayrıca çok terbiyesiz. .
Bu adam tam bir felaket ayrılmayı düşünmez misiniz?
Şekerli kahve derken nescafe mi? Hele o nescafe selülit yapar direkt kesin. Şekersiz, sütlü Türk kahvesi öneririm. Ben bayılırım. Türk kahvesinden sıkılınca onu tercih ederim. Atıştırma gereği duyduğunuzda kuru incir, kuru kayısı, kuruyemiş, meyve, yoğurt yeyin. Günde iki öğün tencere yemeğini ihmal etmeyin. Ekmek yerine salata tüketin bol bol. Su zaten en az 2 litre. Bunlar sizi diyetisyene gidene kadar idare eder.
kılo verdırıyor mu canım bende tüp bebek tedvısı gördüm 4 kez yazın yenı tedavıye baslıycagım biraz kılo vermem lazım ekmegı felan kestım evde ıp atlıyorum havalardan dolayı yürüse cıkamıyorumAktarlarda var evet. Zaten icinden kullanma kılavuzu var. Ona göre kullanabilirsiniz
Beni sorarsanız artık ben Prof. olduğum için 2 posa içiyorum günde birde kiraz sapı.
Bende aynı şeyleri denedim sonra bu çayı farkettim. Ben garanti veriyorumkılo verdırıyor mu canım bende tüp bebek tedvısı gördüm 4 kez yazın yenı tedavıye baslıycagım biraz kılo vermem lazım ekmegı felan kestım evde ıp atlıyorum havalardan dolayı yürüse cıkamıyorum
tesekkur ederım canım bende hemen alıp ıcmeye baslıycagım sen kaç kılo verdın aceba kaç ayda bırde zararı yok demı bu cayı ıcerken yanınd bıseylerde yaptın mı kıraz sapını ne zaman ıctınızBende aynı şeyleri denedim sonra bu çayı farkettim. Ben garanti veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?