kilolarım mı daha büyük bi dert eşim mi?

Zayif olursun sopa gibisin derler. Kilolu olursun yine begenmezler. Ama kendileri binbir pislik yaparlar gülerler sadece. Bende 100 kgyum. Hamilelikte epey kg aldim. Evlendigim kg dan 30 kg +dayım. Ama bana ayı diyemez. Ben bu kglari aldiysam onunla olan sikintilarimdan kendimi yemege vererek aldim. O istedigi zaman arkadaslariyla gezmelere giderken benim arkadasim duvarlar ve buzdolabiydi. Ben anksiyeteyle depresyonla savasirken HÂLA bile beni suçluyorsa bana o hakaretleri edemez. Cok istiyosa gider bu kadin kilolu diye boşar beni.

Kg vermek icin diyetisyene git, kan degerlerine baktir. Spor salonuna imkanin varsa git. Bende bu imkanlar yok ve kendi basima yapamiyorumda

Karıştırdınız sanırım konu sahibesi ben değilim...

Beğenmiyorsan kapı orada de. Otur konuş kırıldıgını anlt dicem ama eminim anlamıycaktır.KiLO VERİCEM VE KİLO VERİNCE İLK İŞİM NE OLUCAK BİLİYOMUSUN?SENİ BOŞAMAK DE KAHKAHAYI BAS SİNİR OLDUM NE ZANNEDİYO BUNLAR KENDİNİ YA.Ona çocuk verdin baba sevgisini tattı sayende

Once siz önemlisiniz. Bosverin eşinizi falan. Siz aynada gördüğünuz halinizden memnun musunuz? Inanin bir kere sağlıklı beslenmeye baslamak ama kararli bir sekilde;bütün kapıları açar size. Şu anda bir kuyunun içinde yardim bekliyorsunuz. Annelik,huysuz bebek,emzirmek çok zor. Ikinci oglum meme delisi.1 yaşında oyle boyle emmiyor beni. Ayni sizin gibiydim ayni.. Gece yarilari yemeler,ekmeksiz nefes alamazdim sanki ayrica ek gidaya başlamışsinizdir zaten. Bu isinizi kolaylastirir. Tabi simdi boyle bir adam ozel diyetisyen parasi verir mi orasida var. Diyetisyene giderseniz,para verdiginiz icin bozamiyorsunuz ,bende oyle olmustu en azindan. sonucta her hafta para veriyorum kafasina girmistim. kendi kendize motive olamazsiniz çünkü bastan sartlarinizi soylemissiniz. Ben diyetisyene 1 ay gittim, 7 kilo verdim. Cok katıydı benim diyetisyenim ustelik. Aksam 9 dan sonra sadece su icebiliyordum. sudan midem bulanmıştı artik. cok su icmeniz lazim. 3 litre 4 litre. beyaz ekmegi birakmalisiniz.kisacasi pakete giren hicbirseyi yememelisiniz.Hic yapamiyorsaniz devlet hastanelerindeki diyetisyenlere gidin. Ben iki cocukla gunlerce 4 km,5 km yurudum. biri arabada,biri ana kucağındaydi. havalar soguk,Sarip sarmalayin cocugu.hizli,durmadan,tempolu yürüyün. Cikamadiginiz gunler,youtubeda "leslile 3 mile" yazin evde yuruyun. Kendiniz icin. Sizin icin. 1 kilo 2 kilo derken baslarsiniz. Ozguveniniz yukselir. Sesiniz daha cok çikar. Ona inat degil kendiniz icin yapın bunu. Yarin baslayin mesela. bugun gece yemeyin,yogurt yiyin,salatalik yiyin. Eşinize gelince ,nefes tüketmeye bile değmez.. Üzüldüm sizin icin.

sevgili konu sahibi:
ne yazık ki günümüzdeki en önemli sorunlardan biri bu.görüntü,görüntü.....
satırları hızla okurken ve içim çok acırken aklımdan tek bir şey geçti.
gerçek aşk.....
ve bunu hatırlayınca da tabiki sabahttin ali'nin değirmen hikayesi.
eşin olacak o ayı yavrusuna bu hikayeyi okut.
tam malmış .
oysa ki gerçek aşk şekle zamana mekana etraftaki hiç bir güzelliğe yenilmez. ama nerde.........

mune ben bu gruplara daha önce üye olmuştum uyamadığım için atıldım

karatay diyeti nasıl oluyor?

yok dibek, türk, osmanlı kahvesi tarzı kahvelerden içiyorum

Aktarlarda var evet. Zaten icinden kullanma kılavuzu var. Ona göre kullanabilirsiniz
Beni sorarsanız artık ben Prof. olduğum için 2 posa içiyorum günde birde kiraz sapı.
kılo verdırıyor mu canım bende tüp bebek tedvısı gördüm 4 kez yazın yenı tedavıye baslıycagım biraz kılo vermem lazım ekmegı felan kestım evde ıp atlıyorum havalardan dolayı yürüse cıkamıyorum

Bende aynı şeyleri denedim sonra bu çayı farkettim. Ben garanti veriyorum

Böyle boz ayılara neden çocuk verip baba yapıyorsunuz ki bunları !!! Bırakın doğal alanlarında kendı türleriyle çiftleşip üresinler !! Madem zayıf kadın istıyormus o zaman çocuk sahibi olmayacak. Kadınlar robot değil kuralım hamıle kalsın kuralım cocuk doğursun kuralım eski kılosuna dönsün yok öyle bir dünya. Senın yerınde olsam zayıflar bende onu ezerim begenmem ve sürekli aşağılarım. Onun bu sözleri seni kırbaçlasın aklına geldıkce hırslan ve haddını bıldır ona .

Dukan birasını yapın için, yapılısını anlatırım olmadı. Ben de emziriyorum ve detoks cayı içiyorum. Cok güzel yag yakıyor. Ekmeği vw şekeri kesmelisiniz ben de tam kesemedim. Stres, sinir daha cok yedirir. Spor yapamıyorsanız bile dans ederek kilo ver videolarını izleyin. Bol su için cok farkedecek, hırs yapın.

Eşinize gelince; çok şey var da ortam müsait değil ban yerim. Senin verdiğin yağlarda boğulsun, pislik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…