- 8 Ocak 2016
- 4.404
- 4.263
- 133
- Konu Sahibi gunessaime87
-
Hamileliğinizde kaç kilo aldınız peki?Canım sen de bendensin bende de insülin direnci var, kilom üst tarafta ve zor kilo veriyorum. Evlenmeden önce 104 kiloyu gördüm 22 kilo verdim dukan diyetiyle. Kitabını al oku, kesinlikle aç kalmıyosun, proteinle beslendiğin ve zararlı karbonhidratları hiç almadığın için şekerin yükselmiyo haliyle şekerin düşmüyo ve gerçekten inanılmaz kilo veriyosun. Ben sonrasında epey saldım kendimi bir düşük bir hamilelik geçirdim kilo aldım tekrar ama benden kaynaklı bırakmazsan ve bozmazsan inan kilo verirsin. Kitabı var internetten kulaktan dolma başlama sakın güzelce kitabını oku bu süreçte kendini motive et ilk hafta 3 kilo veriyosun ve inanılmaz motivasyonun başlıyo. Son olarak da kilolar hamile kalmana engel değil ben hamile kaldığımda tam 100 kiloydum doktorum daha kilolu hamile kalanlar var diyo.
Lütfen üslubunuza dikkat edin. .daha fazla size k.rı gibi dırdır yapmıyım..adamdan cok siz hakediyorsunuz şuan
offf, bacım yaaLütfen üslubunuza dikkat edin. .daha fazla size k.rı gibi dırdır yapmıyım..
ironiden falan anlamamda, oyle derler ya, tam yazmadım hatta.Okuyucunda birden
Tamam iyi akşamlar. ..offf, bacım yaaneden gerildin,seviyoruz seni
1 ayda 9 kilo verdim olmazmı iştahım eksildi daha rahat diyetimi uyguladım destekli bi cihaza da başladım bölgesel zayıflama için geçen ay ı çok güzel kapattım :) devam ediyorum 1 kaç aya istediğim kiloya ulaşıcam inşallah :)
tamam tamam, sizide seviyoruzKadına hakaret amaçlı kullanılan bir cümleyi hayatınızdan çıkarmayı tavsiye ediyorum. İyi geceler...
Harikasın1 ayda 9 kilo verdim olmazmı iştahım eksildi daha rahat diyetimi uyguladım destekli bi cihaza da başladım bölgesel zayıflama için geçen ay ı çok güzel kapattım :) devam ediyorum 1 kaç aya istediğim kiloya ulaşıcam inşallah :)
2 Şubatta doğum yaptım tartılmamıştım sanırsam 16-17 kilo aldım ama 5 kilom kaldı hamilelik öncesine göreHamileliğinizde kaç kilo aldınız peki?
Çokkk teşekkür ederim şuan ki durum toplam 14 kilo 2 ayda Doktorum Mehmet Bey'in desteğini de es geçmemek lazım daha onum de 15 kilom var ve yaz geliyor inşallah herkese nasip olur.Aferim kız sanaaaa çok sevindim valla böyle azmedersen manken gibi olup kocayi da bosarsin
Şaka bir yana gerçekten tebrik ederim.
Teşekkür ederim doktorlarımın ve çevremin desteğini çok gördüm bu süreçte çok mutluyum toplam 14 kilo oldu :)Harikasın
İnsan yeterki istesin basaramayacagi hiç bir şey yok
Çok Teşekkür ederim :) Bölgesel Zayıflama İçin Mehmet Akgün Diyetisyenim Özkaya Tıp Merkezinde Ümit Hanım a gidiyorumSüpersiniz. Kime gidiyorsunuz acaba?
Toplamda 14 kilo oldu ve çok mutluyum inş herşey daha da düzelicek :)
Ameliyat fikrinden vazgeçmene çok sevindim
Başardım işte, 9 kilo az mı =))
Çok çok çok sevindim, sıkıntılı bir Cuma günü yüzüme bir gülümseme geldi birden, Rabbimde seni gülümsetsin
Bu azimle devam et, çok daha iyi olacaksın, ben inanıyorum
Bu arada kendimden de utanıyorum, ben hala 76 yım, diyetimin 2. etabına bir türlü başlayamadım =(((
Gerek kalmadı canım bölgesel zayıflama +diyet :)Mide balonu .. çok basit bir operasyon. Ameliyat falan değil. Bir araştır
Bölgesel Zayıflamaya gidiyorum bir de diyet tabii çok güzel gelişmeler oldu :)Bol bol yürü bir de eve epiliktik bisiklet al televizyonun karşısına koyup hem çevir hem izle.Çok fazla tatlı hamurişi yemediğin gazlı içecek şekerli gıdalar tüketmediğin sürece diyet uygulama.Normal beslendiğin öğün atlamadığın sürece kilolarını verirsin yeter ki beslenme düzenin olsun ve en önemlisi hareket.
Ameliyata gerek kalmadı canım teşekkürler bölgesel zayıflama ve diyetle herşey yolunda :)Hiç kilo sorunum almadı ama en yakın arkadasimda vardı. Ameliyat oldu ve 50 kilo verdi bu şekilde şuan sağlığı çok iyi. Korkularınızı bırakın bir kenara ameliyatta birşey yok uuyorsunuz uyaniyorsunuz herşey bitmiş. Azimli olun bunu es çocuk birileri için değil kendiniz için yapın.
Ameliyata gerek kalmadı canım teşekkürler bölgesel zayıflama ve diyetle herşey yolunda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?