Harikasiniz.Can'ım salma kendini.eşin için değil kendini iyi hissetmek için zayıfla.Benim bebeğim 9 aylık olucak hamileliğimden önceki kilomdan 2 kilo daha azım şu an.2,5 ayda 8 kilo verdim.Bayanların gittiği spor salonuna yazıldım bebeğimin uyku saatine denk getiriyorum sporumu yapıyorum.Bsl tarçın kürüne de başladım emzirmeye sakıncası da yok.Her gören hiç doğum yapmış gibi değilsin diyor.kendimi çok iyi hissediyorum bunu eşim için değil kendim için yaptım.Sen de yapabilirsin sadece azmet...
Aynen öyle tüm gün evde oturmaktan yiyeceklere sarıyorum sürekli ağzım dolu ama bu duruma nasıl dur derim bilmiyorumEşin ilgisizliğinden oluyor. O sana moral vermeli, konuşmalı. O Zaman sen de toparlarsın. Hayatın doyuramadığı yerde insan kendisini yiyecek ile doyurmaya çalışırmış.
Aynen sorunca eşimde seviyorum seni saçmalama diyo hatta böyle yakınmam ona saçma geliyor ona göre hersey normal.aBenimde bebegim 8 aylık canim biraz kilom var bazen esime soruyorum artık beni beğenmiyor musun diye yooo ne alakası var seviyorum diyor ama aynen ikimiz ayrı kanepe de elimizde telefon....rutin yaşantı iste hepimiz oyleyiz...
Sonuçta onların çocuğunu doğurmak için kilo aldık zamanla vereceğiz....
Aynen öyle bu yaşıma kadar hep zayıftım ve hiç diyet yapmadım o yüzden diyet yapmak çok zor geliyor birazda iradesizimBence bunları esıne syle knus ve lendın ıcınbıseyler yap sosyalles zamanında zayıf bı bayan oldugın ıcın kılo vermen zor olms bence
Bence sorun kilolar değil. Hamilelik ve bebekten sonra biz de bir müddet bocaladik. Önceden sevgili gibiydik aynı evin içinde sonra eşim uzaklaştı biraz. Şikayet ettim kavga ettik. En iyi çözüm güzelce anlatmak ne istediğini söylemek ve bazı şeyleri zamana bırakmak.Merhaba ilk defa konu açıyorum açıkçası nasıl başlasam bilemiyorum.6 yıllık evliyim ve 7 aylik bir kızım var.Evlenmeden önce çok zayıf ve bakımlı bir bayandım evlilik sonrası hem dikkatsizligim hemde yaşadığım bazı sorunlardan dolayı her geçen gün kilo aldım 53 kilo olan ben şu anda 70 kiloyum ve bu kilo doğum kilosu değil hamilelik öncesinde de 70 kiloydum sorun şu ki iradesiz biriyim diyet yapamıyorum eşim bu güne kadar hiç sorun etmedi ama artık şakayla karışık zayiflasan mı diyor eve gelincede benimle pek ilgilenmiyor.Tüm gün evde bebeğimle ilgileniyorum akşam eşim gelincede yemek yiyip kızımı uyutuyorum.Tüm vakit bize kalmışken yaptigimiz tek şey ayrı ayrı koltuklarda oturup telefonlarla ilgilenmek önceden ne kadar yorgun olsa yanıma uzanır muhabbet etmese bile sarılıp tv izlerdi şimdi her geçen gün uzaklaşıyor gibiyiz.Aslında bu durumdan yakınmakdan başka birseyde yapmıyorum eşim uzak durdukca bende ondan soğuyorum.Daha önce olduğu gibi ondan ilgi bekliyorum evliligimizdeki o heyecan gitti yabancı iki insan olduk durum düzelir mi bilmiyorum ama düzeltmek için uğraşacak gücüm de yok açıkçası herkesin bebekten sonra bu şekilde mi ilerliyor evliliği merak ediyorum.okuduğunuz icin teşekkür ederim sadece içimi dökmek istedim
Ne güzel umarım benim içinde durum böyle olabilirHarikasiniz.
Ben de bayılıyorum böyle kadınlara.
Haklısınız aslında zayıf tanıyıp seviyorlar benimde canımı sıkan şey tamda bu zayifken sevdi şimdi kiloluyum acaba sevmiyor mu diyorum sorunca saçmalama oluyor hayatımın evlenene kadar olan kısmında hep zayıftım evlilik sonrası ilk defa bu kadar kilo aldim.kiloluyum ama asla pasakli ve bakımsız olmadım sürekli alışverişimi yapıp kendime elimden geldigince bakıyorum ilgisizligine bir neden bulamıyorum ve kilo geliyor aklımaSorunuza bi cevap değil bu Eşinizin ilgisizlik durumu farklı bir sebepten de olabilir
Ben evlendikten ve çocuktan sonra kendini salan ( tabi önceden ince ve bakımlı ise ) kadınları anlamıyorum
Neticede genel bir standart var insanlar evlilik öncesi dönemde o veya bi sebeple ince ve bakımlı olur düğün gelinlik bilmem ne fotoğraflar da harika çıkar sonra birden kilo alan ve pasakli dolaşan insanlara dönüşülur bu herkes için böyle değilse de genel bi eğilim bu yönde
Peki eşleriniz sizin hangi halinizi beğendi eski halinizi tabii
Peki başkalasim geçirince adam yeni halinizi beğenmek zorunda mı tabii ki hayır
Yok doğum yaptım yok ama ben emzirdim bahane çok
Sonra da adamlar bizi beğenmiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?