Bebeğimi bırakıp gitmek istemiyorum çünkü aklım onda kalıyor ve yaptığım hicbirseyden zevk alamıyorum.aslında eşinde aynı şeyi bir kaç kere söyledi çalışıyor olsan bırakmak zorunda kalacaktın bırakalım annemë biraz gezelim diyo fakat hep ağlarsa korkusu bakamazlarsa falan diye düşünüyorum.Bırakıp gitmeyi düşünmek bile vicdan azabına neden oluyor bendeBiraz eşinizle paylaşsanız derdinizi? Ve biraz da kendinize, eşinize vakit ayırsanız? Bir iki yere gidebilirsiniz beraber mesela :)
Eşim zaten akşam 19.30 da geliyor o saatten sonra zaten spora gidememÇocugu kocana bırak spora git
Tebrik ederim sizi en büyük isteğim böyle olmakÇok değil kilon aslında ama önceden zayıf olduğun için kendini kötü hissediyorsundur.. 5 ay önce doğum yaptım eve gelip aynaya baktığımda kendimden soğumuştum.. Doğum anına kadar hamileyim diye avunuyorsunda,doğumdan sonra o göbekle başbaşa kalınca insan bi şok oluyor.. Çok kısa sürede eski halime döndüm hatta şuanda -2'deyim.. O kiloyla kalsaydım şuanda ciddi depresyonda olurdum çünkü hayatımda hiç kilolu göbekli olmadım..
Kendin için sık dişini,yap rejimini sporunu dön eski haline.. Sonra kocan düşünsün karım benimle eskisi gibi ilgilenmiyor yoksa beni beğenmiyor mu diye..
Bebeğimi bırakıp gitmek istemiyorum çünkü aklım onda kalıyor ve yaptığım hicbirseyden zevk alamıyorum.aslında eşinde aynı şeyi bir kaç kere söyledi çalışıyor olsan bırakmak zorunda kalacaktın bırakalım annemë biraz gezelim diyo fakat hep ağlarsa korkusu bakamazlarsa falan diye düşünüyorum.Bırakıp gitmeyi düşünmek bile vicdan azabına neden oluyor bende
Bebeğimi bırakıp gitmek istemiyorum çünkü aklım onda kalıyor ve yaptığım hicbirseyden zevk alamıyorum.aslında eşinde aynı şeyi bir kaç kere söyledi çalışıyor olsan bırakmak zorunda kalacaktın bırakalım annemë biraz gezelim diyo fakat hep ağlarsa korkusu bakamazlarsa falan diye düşünüyorum.Bırakıp gitmeyi düşünmek bile vicdan azabına neden oluyor bende
Ee adam ilgisiz değilmiş işte.Çıkalım başbaşa gezelim diyormuş.
7 aylık bebek babaanneye de bırakılır,pusete koyup yanınızda da gezer.
Bence sen farklı role girmişsin,eşinden uzaklaşmışsın.Belki eşin de neden benden uzaklaştı,bütün dünyası bebek oldu diyordur.
Neden bütün gün evdesin ? Kızını al,çık dolaş.Pusetle yürüyüş bile yapabilirsin,hem de zayıflarsın.
Kızını bırakamıyorsan,öğlen uykusu saatinde uyutup bırakırsın.
Gündüz bebeğimle çıkıp dolaşıyorum zaten derdim çıkıp gezip tozmak değil ev içindeki eşimin davranışları akşam eve geldiğinde ki ilgisizligi zaten tüm günü kızıma ugrasarak geçiriyorum ki gündüz uyuyan sakin bir bebek değil inanin bazen tuvalete bile gidemiyorum sürekli yanında olmamı istiyor gormeyince ağlıyor aksami nasıl ediyorum bilmiyorum.aksamda uyutup oturunca biraz ilgi bekliyorumEe adam ilgisiz değilmiş işte.Çıkalım başbaşa gezelim diyormuş.
7 aylık bebek babaanneye de bırakılır,pusete koyup yanınızda da gezer.
Bence sen farklı role girmişsin,eşinden uzaklaşmışsın.Belki eşin de neden benden uzaklaştı,bütün dünyası bebek oldu diyordur.
Neden bütün gün evdesin ? Kızını al,çık dolaş.Pusetle yürüyüş bile yapabilirsin,hem de zayıflarsın.
Kızını bırakamıyorsan,öğlen uykusu saatinde uyutup bırakırsın.
Hiç zor değil.. Öyle olsnlardan neyin eksik ki ? Kimisi şanslı hemen dönüyor eski haline kimisi biraz çaba sarfediyor sadece.. Karar verdikten sonra nasıl değiştiğine sen bile inanamayacaksın.. 20 kilo verdim bunu düşün motive ol :)Eşim zaten akşam 19.30 da geliyor o saatten sonra zaten spora gidemem
Tebrik ederim sizi en büyük isteğim böyle olmak
Aynen öyle tüm gün evde oturmaktan yiyeceklere sarıyorum sürekli ağzım dolu ama bu duruma nasıl dur derim bilmiyorum
Merhaba öncelikle bende sizinle aynı durumdayım Can'ım 6 yıllık evliyim 9 aylık bir bebeğim var benimde doğumum sezeryan oldu ve yaklaşık hamılelikte 25 kilo aldım ve gitmedi şuan 75 kiloyum benimkinde sizinki gibi şakayla yapıştırıyor 9 aylık bebege diyor annenin yuzu benek benek olmuş dogum lekeleri çıktıya geri gitmedide bana diyor göbeğin niye boyle sen niye boyle elbiseler giyiyor bilmem be ne sana tavsiyem takma derim onun umursamazlığı yüzünden boşanma derecesine geldik sorun bizim kilolarda değil onlar degişmiş bence Çunki eşimden biliyorum kendinizi üzmeyin derim dahada. Yıpranırsınız benim gibiMerhaba ilk defa konu açıyorum açıkçası nasıl başlasam bilemiyorum.6 yıllık evliyim ve 7 aylik bir kızım var.Evlenmeden önce çok zayıf ve bakımlı bir bayandım evlilik sonrası hem dikkatsizligim hemde yaşadığım bazı sorunlardan dolayı her geçen gün kilo aldım 53 kilo olan ben şu anda 70 kiloyum ve bu kilo doğum kilosu değil hamilelik öncesinde de 70 kiloydum sorun şu ki iradesiz biriyim diyet yapamıyorum eşim bu güne kadar hiç sorun etmedi ama artık şakayla karışık zayiflasan mı diyor eve gelincede benimle pek ilgilenmiyor.Tüm gün evde bebeğimle ilgileniyorum akşam eşim gelincede yemek yiyip kızımı uyutuyorum.Tüm vakit bize kalmışken yaptigimiz tek şey ayrı ayrı koltuklarda oturup telefonlarla ilgilenmek önceden ne kadar yorgun olsa yanıma uzanır muhabbet etmese bile sarılıp tv izlerdi şimdi her geçen gün uzaklaşıyor gibiyiz.Aslında bu durumdan yakınmakdan başka birseyde yapmıyorum eşim uzak durdukca bende ondan soğuyorum.Daha önce olduğu gibi ondan ilgi bekliyorum evliligimizdeki o heyecan gitti yabancı iki insan olduk durum düzelir mi bilmiyorum ama düzeltmek için uğraşacak gücüm de yok açıkçası herkesin bebekten sonra bu şekilde mi ilerliyor evliliği merak ediyorum.okuduğunuz icin teşekkür ederim sadece içimi dökmek istedim
Merhaba ilk defa konu açıyorum açıkçası nasıl başlasam bilemiyorum.6 yıllık evliyim ve 7 aylik bir kızım var.Evlenmeden önce çok zayıf ve bakımlı bir bayandım evlilik sonrası hem dikkatsizligim hemde yaşadığım bazı sorunlardan dolayı her geçen gün kilo aldım 53 kilo olan ben şu anda 70 kiloyum ve bu kilo doğum kilosu değil hamilelik öncesinde de 70 kiloydum sorun şu ki iradesiz biriyim diyet yapamıyorum eşim bu güne kadar hiç sorun etmedi ama artık şakayla karışık zayiflasan mı diyor eve gelincede benimle pek ilgilenmiyor.Tüm gün evde bebeğimle ilgileniyorum akşam eşim gelincede yemek yiyip kızımı uyutuyorum.Tüm vakit bize kalmışken yaptigimiz tek şey ayrı ayrı koltuklarda oturup telefonlarla ilgilenmek önceden ne kadar yorgun olsa yanıma uzanır muhabbet etmese bile sarılıp tv izlerdi şimdi her geçen gün uzaklaşıyor gibiyiz.Aslında bu durumdan yakınmakdan başka birseyde yapmıyorum eşim uzak durdukca bende ondan soğuyorum.Daha önce olduğu gibi ondan ilgi bekliyorum evliligimizdeki o heyecan gitti yabancı iki insan olduk durum düzelir mi bilmiyorum ama düzeltmek için uğraşacak gücüm de yok açıkçası herkesin bebekten sonra bu şekilde mi ilerliyor evliliği merak ediyorum.okuduğunuz icin teşekkür ederim sadece içimi dökmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?