Kilolarim ve kocam

Evet elimden geleni yapıyorum emin olun yapıyorum olmadı ne zaman vermeye çalışsam hem artı 5 kilo oldu bana.yapamadigimi görünce hiç vazgecmedimki. Hep patladı biryerde.safra kesme olmadığı için diyetisyen zor kilo verecgimi söyledi.bu yüzden uğraşıp veremeyip patlamalar şeklinde yemeğe saldırmak falan.sizi nasıl ikna edebilirim gerçekten istedigime

Siz bu düşünce tarzıyla bi yol alamazsınız söyliyim de. Adam sizi çok sevmiş demek ki zayıf kadınları beğendiği halde sizinle evlenmiş. Psikolojik baskı kurmayıp napacaktı hayatım istediğin kadar kilo al sorun değil mi diyecekti? Bi hastalığınız yok şu an, gözüm aç diyorsunuz. O zaman baskıya da katlanacaksınız. Yemezseniz ölecek haliniz yok ne demek gözüm aç ya. Hangi erkek çok şişman bi kadınla sevişmek ister ki ? Tabii ki soğur tabi ki çekiciliğiniz biter. Adamı ne kadar bıktırdıysanız artık son çare olarak birlikte olmayı reddetmeye başlamış

Burdaki diyet sağlıklı beslenme topiğine baksana
Çok azimli insanlar var
Hem birlikte yapıyor olmak seninde işini kolaylaştırır

Ama sizinle evli....Ne yapsın şimdi dal gibi kızı..Siz zayıflayın istiyor sizi beğenmek istiyor arzulamak istiyor
Baştan diyorum baştan öyle biriyle takilmaliydi diyorum sadece.beni düğünümde bile zayif bulmamis ki ben hayatta ilk defa 38 bedendim.bu bana haksizLik degilmi diyorum.bu ciddi takintisi ve bana olan aşkı cok tezat duruyor

beni ikna etmenize zaten gerek yok...kırdıysam özür dilerim.tavsiye verdim sadece yorumum du.

Seks pazarlığı mı yapıyor kocanız sizinle?

Kilo milo hikaye, bu kadar saygısız ve değer vermeyen adamla ben yapamazdım. Sizi ezmeye ve psikolojik şiddet uygulamaya hakkı yok.

Ayrıca mutsuz ve kilolu bir insan kilo veremez. Çünkü mutluluğu yemekte buluyor, bu şekilde endorfin salgılıyor.

Sizi böyle yıpratamaz kocanız , haddini hududunu bilsin biraz.

Demekki esimde sizin n kafadan anliyorum şimdi.

Gerçekten esimde bu kadar acimasizmidirki ruhunda bana karşı bu kadar nefret ediyorsa gitsin benden kurtarsın kendini ne diyimki.inşallah zayiflarim ama sonra birdaha herşey aynı olur mu hiç sanmıyorum.esim geldiğinde ona soracağım eğer oda.sizin gibi düşünüyorsa boşanma.davası acacagim

Ay yengeç burcu musunuz bu ne alınganlık ya. Benim yazdıklarımda acımasız olan ne açıklar mısınız?

Merak ettim kendi kusursuz yakışıklı mı?
Yerinde olsam onu aynı yerlerinden incitirdim.
Uyuz oldum kendisine..

Yengeç burcu falan değilim alinganda değilim.bilmiyorum ama sizin beni anlayabileceginizi düşünmüyorum.

Neyse aynen böyle devam edin diyecek bişey yok alınganlıkla bi yol alamazsınız. Size bi kitap önericem sadece ' tek şişman beyniniz' diye bilinçaltıyla alakalı isterseniz okuyun.

yazıldı mı bilmiyorum ama dukan yapmaya çalış bir çok arkadaşım başardı ve uzun zaman kilo almadı. kendine güven ne insanlar ne kilolar veriyor. üzme tatlı canını kocanda üzülüyor demek ki bu duruma onun için de zor inan ki. Rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim. sakince çözüm bulmaya çalış Allah'a şükür imkansız bir hastalığın vs. yok.

Bende evlendigmde 36ya zor griyodum ama 38 dim daha sonra 40,42,44 e çıktım baktm sonu yok yedikçe mide genişliyo nasıl bi organsa diyetisyene gittim 3 ayda 38 e tekrar döndüm üstelik çocugum olmuyodu kilo vermen lazım dedi dr.göbek gitti bebiş geldi ama dedign çok dogru aç kalmaktan ölünmez bogazını tutunca veriyosun ben çok istikrarlı yaptım kafada bitiyo herşey

SENDE ZAYIFLADIKTAN SONRA KARILIK YAPMA OLSUN BİTSİN. NE BU YA PAZARLIKMI YAPIYOMUŞ.

Kendiniz için zayıflayın bu durumda ne kadınlığınızı anlarsınız ne de özgüveniniz olur bende sizin gibiydim 3 4 aydır kilo verdim yemiyorum pko olduğum için zor veriliyor eşimde pek önemsemiyordu cinsel durum da normaldi hafif kiloluyken ama 4 kilo verdim 2 ayda önemsemeyen Ada'm şimdi daha çok kıskanıyor 2 katına çıktı istegi de psikolojik olarak kestim karbonhidratı artık eskisi gibi olurum diye gerçekten durum değişir siz kendiniz için yapın bunu

Ateşe iyice körükle gitseydiniz bosanma davasi actirin bide

Pko bendede var maalesef

Ateşe iyice körükle gitseydiniz bosanma davasi actirin bide
Ben zaten defalarca söyledim düşünün çok sevmeme rağmen çok acıyarak söyledim.kan hastalığım var ameliyat olursam yüzde 80 ölürüm bunu bile bile beni ya ameliyat ettir ya boşa dedim.çünkü o kadar çok istiyorum ki zayiflamami.eskiden çok iradwliydim v erebiliyordum yapabiliyordum oluyordu.inaninki yapamıyorum diyorum .esim için bu bir takıntı ne takintisiniyumuşatıyor ne beni bırakıyor.ben beni bole SEVSIN kabul etsin demiyorum ama ne kadar zayiflasamda kendi capimda adama göre gene kiloluyum.bende sanırım mutluluğu yemekte buluyorum. Ama sunuda söylüyorum bir haftadir kesinlikle ağzıma şeker yada un koymadım halen cabaliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…