Kilolarim ve kocam

Seni uzmek istemem ama eşin bu kafayla yakinda seni boşar.haberin olsun.cinsellik oımadan da evlilik yurumez.bogazini tutacaksin başka yolu yok.erkekler yanlarrinda zayif kadin ister balon gibi birini degil

Seni uzmek istemem ama eşin bu kafayla yakinda seni boşar.haberin olsun.cinsellik oımadan da evlilik yurumez.bogazini tutacaksin başka yolu yok.erkekler yanlarrinda zayif kadin ister balon gibi birini degil
Bosasa belki bu kadar üzülmek.kesinlikle yanlış anlamadım.bu kafayla derken neyi kastettiniz acaba

Kestim zaten kesinlikle bir haftadir ağzıma surmedim
Ben de yeni çözdüm doktorum dedi karbonhidratı kes diye faydası oldu ben artık böyle yaşıyorum hep kepekli veya Çavdarlı ekmek yiyorum içecek olarak sadece su içiyorum arada meyve suyu şuanda 2 beden inceldim bunlar haricinde herşey yedim pirinç de yemiyorum bulgur pilavı ve çoğunlukla salata artık yiyesim de gelmiyor çocuk olmadı henüz şimdi kilo alıcam diye çocuğuda erteliyorum

Pko var ise insulin direnciniz olmasi muhtemel. Ayrica hipotiroit, d vitamini eksikligi kilo vermeye en buyuk engellerden birisi. Endokrine basvurmanizi oneririm. Bende spor ve saglikli beslenmeye ragmen kilo vermiyordum. Pko ve insulin direnci tedavisine baslayinca kilo vermeyede basladim.

Aman ya su adamları anlamıyom kendı dogursaydı madem grurduk o zaman nasıl oluyormus bence yedır adama o da kılo alsın snra sen cek restını zayıfla de

D Derinee o kafayla derken yani cok fazla zayiflamani istemesini kastettim yanlis anlama.bende yemege cok duskunum pisirmeyi ve yemeyi cok severim) dogum yapip gelince esim birgun?oyle patladiki 22yasindasin ama 40gosteriyorsun zayifla biraz diye falan filan cok kirildim senin gibu ama iyikide ozaman oyle demis yoksa simdi 80uzeriydim.o sozlerinden sonra ekmegi kizartmayi tatliyi kesdim ilk 2ay 10kilo verdim halende vermeye calisiyorum simdide boyle iyi daha fazla zayiflama desede hedefim bu degil))kendin?icin iste zayiflamayi sagligin icin

Esine cok sinirlendim eger bir gun 38 beden olursan nolur benim icin ilk is kocani bosa kapak olsun

Pco bendede var kiloyla dogru orantılı

Daha once neler soylendi bilmiyorum, uzgunum ama gercekten 48 kilo fazla. Gerek var mi? Yok. Elbette 36 beden olma, olmak zorundada degilsin okadar zayif. Ama bir 40 hadi neyse 42 olsun, bunlar basaramayacagin kilolar degilki? Ustelik bu kilolarda oldugunda yine bisuru yemek yiyor olabiliyorsun emin ol!

Acikcasi esinle biraz empati yaptigimda sanki anlayabiliyorum, cekiciliginden kaybediyor cok kilolu kadinlar. Bu son donemlerde kilolu modeller cok ilgi ve alaka cekiyor, ama o kilolu modeller bile sporun anasini aglatiyor, saglikli ve 'fit' kilo tipler cunku (bi ashley graham mesela).
Esin cekici bulmuyor, o yuzdende cani sevismek istemiyor..cok uzucu cok gurur inciltici bir konu, cok cok hassas ustelik. Canini nekadar yaktiginin farkinda degil sanirim.

Kendine biraz ceki duzen ver. Zayif olmak artik guzellik standarti kesinlikle degil, ama fit olmak zorundasin. Spor/diyet olmuyo yapamiyorumlara luten bindirme, cunku gayet tabi bunlarla veriliyor kilo. Aldigindan cok kalori yaktigin zaman kilo verirsin. Bitti, nokta. Hadi, kocani sikayet edecegine enerjini lutfen kendine, daha guzel gorunmeye, daha cekici olmaya harca.

ps; yuz guzelligi yetmiyor canim. maalesef.

Mutlulugu yemekte buluyorsaniz az onxe yazdigim kitabi mutlaka okuyun. Bide link verme yasak ama '' hls cekim yasasi ''yazin google'ya orda cikan sitede kilo verme meditasyonu var onu indirin telefonunuza atin bi meditasyon yapmayi deneyin:)

Eminim bu yorum konu sahibine cok yardımcı olmuş ufku açılmış sihirli değnek aramaya başlamıştır

Sevgili D Derinee seni cok iyi anlıyorum. Ben 36 bedenle evlendim. Ilk yil 10 kilo alip yaklaşık 40 bedenken kizima hamile kaldım. Cok fazla kilo almadim ve yine eski formuma kavustum. Nolduysa ikinci hamileligimde oldu ve doguma 4 hafta kala 30 kilo almis bulunmaktaydim. Sonrasini takip etmedim Dogum yapali iki ay olmusken ustune bir de ayağımı kırdım ayagim alcidan çıktığında 1.76 boya tam 110 kiloydum Bi kac ay sonra eşim kilomla dalga gecmeye falan başladı akli sira bana gaz verecek bende sıkı bir diyete girecektim. Bu arad insülin direncim oldugu icin cok zor kilo veriyordum. Baktim bu benim kilomu diline doluyor aldim karşıma konustum. Sen bana boyle yaptikca ben daha cok yemek daha daha dahaa cok yemek istiyorum. Bana gaz falan vermiyorsun yani. O da bana gaz vermek icin eliptik bisiklet ve Karatayin kitabini aldi. 110 kilodan 75 kiloya kadar düştüm ve insülin direncinden de kurtuldum.

Eşinin zayiflamani istemene lafim yok ama yok zayiflarsan sevisiriz falan demesi korkunc derece onur kırıcı. Öküz herhalde sana gaz verecegini sanıyor ama yok yani oyle bir sey.

Bizim milletimiz saniyor ki onurunu kirip agir konusursam belki yemekten vazgecer de zayiflar.

Sevgili Despotik .bu yazıya kadar yazılanları okudum.anladığım kadarı ile esin şimdiye kadar zayıflama konusunda bir çok kere teşvik etmiş ama sonuç alamamış.En sonunda senin en hassas olduğun noktayı bulmus ve cinselliği kullanmış.bu konudaki istekliligini kullanmış.
Hani biz çocuklarımıza yaparız ya bazen,birşey yaptırmak istediğimizde en sevdiği oyuncakla tehdit ederiz.bu da ona benzemiş.ama esin sunu unutmuş,olumsuz pekistirecler kişiyi motive etmez.daha çok öfke duymana ve ona karşı tavir almana neden olur.
Öncelikle ben böyle birşey yasadaydım,bir daha edimin bunu silah olarak kullanmasına izin vermezdim.bırak o istemediği surece ona cinsel anlamda yaklaşma.çok zor durumda kalırsan,onun gibi yap,.ve bu konuyu onunla tartışıp,derinleştirme.Çünkü her kapı senin kilolarına çıkacak ce sen üzüntünü anlatamadığım gibi daha çok uzuleceksin.
Çünkü eşin su anda takıntı şeklinde kilolarına takılmış.
Kilo konusunda bende takıntılı bir insanım.ama takintim kendi kilolarima.ben 50 kilo iken bile ya kilo alır da veremezsem diye dikkat eden bir insanınım.şimdi 59 kıloyım ama yaşım 43 .ve herzaman dikkat ederim ve yemem.ama başkasının kendi vücuduna karışmayı ,eleştirmeyi psikolojik baskı olarak görürüm.herkes kendi kilosunda sorumludur,o beden ona aiittir.
Yukarıda bir arkadaş yazmis.kendine güven,giyin süslen ve kahkahaların eksik olmasın.ve diyetini ihmal etme.kimseye söyleme.

Esin cok kirici konusmus boyle bir tavir almasa ,kilo vermeni duzgunce rica etse hakli derdim.cunku esinin incecik olmasini istiyor olabilir ama boyle kirici konusamaz.ben senin yerinde olsam hirs yapar diyetisyen mi spor mu ne varsa giderim.ver mutlaka o kilolari sonra sen onu begenme.

bu konuda da hakaret edenler var di mi
Allah onlara pko ,şeker , troid bozukluğu göndersin inşallah

O içinizdeki canavar aslında başka bir hastalık. Hiç bir şeyi bahane etmeden bir profesyonel destek alın. Bunu başta fizyolojik sağlığınız için yapın çünkü bir sağlık probleminiz olduğu kesin, ikinci olarak ikincil sağlığınız için yapın Allah korusun bir hastalık yüzünden kilo alacaksanız, bu kilo yüzünden yeni problemler çıkacak, kısır döngü döner gider. Psikolojik hasarına değinmiyorum bile...

Beslenme ve diyetetik mezunu biri olarak yazıyorum, kimse zayıf olmak zorunda değil, Türkiyede nasıl bilmem ama ben mezuniyetimde "herkesi zayıflatıcam" diye yemin etmedim. "danışanlarıma kendi doneleri doğrultusunda en sağlıklı yaşamı empoze edip en sağlıklı kiloya ulaşmalarına çabalayacağım." diye yemin ettim. çocukluk ve ergenlik dahil hiç zayıf olmadıysanız, o sizin için sağlıklı olan değildir zaten. Ama bu tabi ki şişmanlık sizin için sağlıklı demek anlamına gelmez.

İnanın sağlık sorunu olmayan bir insan, orta dereceli harekette bulunuyorsa kilolu olmaz zayıf olmaktan daha zor. O kiloların suçlusu siz değilsiniz, bunu baştan bilin ve alttaki sebebi çözmek için cesur olun.

Son olarak size sağlıklı bir yaşam dilemeden önce haddimi aşarak eşinize bir iki lafım olacak, şimdiden affedin. Madem tek güzellik kriteri zayıflık, zamanında 34 bedenlik birini bulsaymış. Gönlü size konmuşsa, zamanında sizi seçmişse demekki sizinle uyuşan başka bir çok kriteri varmış, şimdi o güzellikleriniz ona her gün görmekten sıradan geliyor, kıymetinizi bilmiyor, tek bir detaya takılıp kalıyor.

Merhaba eşinizin hayli kırıcı tavrı karşısında hala çabalıyor olmanıza bir tebrik de benden gelsin. İnsanın sihirli küresi çoğu zaman genetik geçmişidir yani anneniz teyzeniz halanız sizin kilo boy çatlaklar sarkmalar ile ilgili öngörünüz olurlar.
Kimse kimseye bir vücut borçlu değildir sayın bayan! Eşiniz önce bunu kafasına yazmalı.
Sizin kilo problemi saydığınız şey çok kompleks bir hastalık olabilir. Yetirince incelendiğinizi hekimler tarafından elbette düşünüyor musunuz? Hipofiz beziniz ve onun sorumlu olduğu hormonlarla ilgili bir sıkıntınız olabilir mi? Diyet yapmak zayıflamak sadece tut boğazı yap sporu gibi basit iki denge unsuruna dayanmaz her zaman. Şeker troid insülin direnci durumlarınız nasıl? Allah korusun hipofiz bezi tümörleri bunlar iyi huylu adenom bile olsalar duyu iletimini zayıflatırlar dolayisiyla doyduğunuzu hissedemezsiniz. Yine aynı durumda cinsellik de iletisel bozukluktan payını alır. Bu konuda ihtisas sahibi birinden tıp hekimlerinden destek alın ayrıca eşiniz de sizinle aynı anda rejim yaparsa ancak başarı gelecektir.

Beni anlayan birilerini gordumyaAllah razı olsun hepinizden oturdum.ağlıyorum minik oğlum geldi gözyaşlarımı sildi.anlamaya çalışıyor ne olduğunu. Esim için değil aslında en çok oğlum için kilo vermek.istiyorum çünkü ona yetisemiyorum.eşime sadece çok kırgın ve kizGinim.keşke zamanında deli gibi pesimden kosmasaydi çünkü ben o zaman balık etliydim.tekrar ediyorum bu kilo alma bahanem değil. Sadece anlayamıyorum senin için bir erkek olarak sex in önüne geçecek kadar takintiysa bu kilo benide yakmasaydin kendini de diyorum.Ama Allah izin verirse zayiflayacagim ama.esim eve geldi nasılsın dedi kiloluyum dedim baskada birşey söylemedim. Kendime olan güvenim hem sıfır hem yüzde yüz.ben ki doktorlar ölecek gözüyle bakarken hayata donebilmis biriyim Allah izin verirse zayiflayacagim.Ama bugün kesin karar verdimki birdaha asla hiçbirşey eskisi gibi olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…