Mutlaka karbonhidratı kesin gazlı içecek ve şekeri ..Kolaylıkla verilir bu şekildePko bendede var maalesef
Bosasa belki bu kadar üzülmek.kesinlikle yanlış anlamadım.bu kafayla derken neyi kastettiniz acabaSeni uzmek istemem ama eşin bu kafayla yakinda seni boşar.haberin olsun.cinsellik oımadan da evlilik yurumez.bogazini tutacaksin başka yolu yok.erkekler yanlarrinda zayif kadin ister balon gibi birini degil
Kestim zaten kesinlikle bir haftadir ağzıma surmedimMutlaka karbonhidratı kesin gazlı içecek ve şekeri ..Kolaylıkla verilir bu şekilde
Ben de yeni çözdüm doktorum dedi karbonhidratı kes diye faydası oldu ben artık böyle yaşıyorum hep kepekli veya Çavdarlı ekmek yiyorum içecek olarak sadece su içiyorum arada meyve suyu şuanda 2 beden inceldim bunlar haricinde herşey yedim pirinç de yemiyorum bulgur pilavı ve çoğunlukla salata artık yiyesim de gelmiyor çocuk olmadı henüz şimdi kilo alıcam diye çocuğuda erteliyorumKestim zaten kesinlikle bir haftadir ağzıma surmedim
Pco bendede var kiloyla dogru orantılıKendiniz için zayıflayın bu durumda ne kadınlığınızı anlarsınız ne de özgüveniniz olur bende sizin gibiydim 3 4 aydır kilo verdim yemiyorum pko olduğum için zor veriliyor eşimde pek önemsemiyordu cinsel durum da normaldi hafif kiloluyken ama 4 kilo verdim 2 ayda önemsemeyen Ada'm şimdi daha çok kıskanıyor 2 katına çıktı istegi de psikolojik olarak kestim karbonhidratı artık eskisi gibi olurum diye gerçekten durum değişir siz kendiniz için yapın bunu
Ben zaten defalarca söyledim düşünün çok sevmeme rağmen çok acıyarak söyledim.kan hastalığım var ameliyat olursam yüzde 80 ölürüm bunu bile bile beni ya ameliyat ettir ya boşa dedim.çünkü o kadar çok istiyorum ki zayiflamami.eskiden çok iradwliydim v erebiliyordum yapabiliyordum oluyordu.inaninki yapamıyorum diyorum .esim için bu bir takıntı ne takintisiniyumuşatıyor ne beni bırakıyor.ben beni bole SEVSIN kabul etsin demiyorum ama ne kadar zayiflasamda kendi capimda adama göre gene kiloluyum.bende sanırım mutluluğu yemekte buluyorum. Ama sunuda söylüyorum bir haftadir kesinlikle ağzıma şeker yada un koymadım halen cabaliyorum
Eminim bu yorum konu sahibine cok yardımcı olmuş ufku açılmış sihirli değnek aramaya başlamıştırSiz bu düşünce tarzıyla bi yol alamazsınız söyliyim de. Adam sizi çok sevmiş demek ki zayıf kadınları beğendiği halde sizinle evlenmiş. Psikolojik baskı kurmayıp napacaktı hayatım istediğin kadar kilo al sorun değil mi diyecekti? Bi hastalığınız yok şu an, gözüm aç diyorsunuz. O zaman baskıya da katlanacaksınız. Yemezseniz ölecek haliniz yok ne demek gözüm aç ya. Hangi erkek çok şişman bi kadınla sevişmek ister ki ? Tabii ki soğur tabi ki çekiciliğiniz biter. Adamı ne kadar bıktırdıysanız artık son çare olarak birlikte olmayı reddetmeye başlamış
Sevgili Despotik .bu yazıya kadar yazılanları okudum.anladığım kadarı ile esin şimdiye kadar zayıflama konusunda bir çok kere teşvik etmiş ama sonuç alamamış.En sonunda senin en hassas olduğun noktayı bulmus ve cinselliği kullanmış.bu konudaki istekliligini kullanmış.Arkadaşlar esimi yeni tanımıyorum nerdeyse 10 senedir beraberiz.çok.kötü gün geçirdik çok kötü gunumde yanında oldu destek oldu sevdi değer verdi.taki bugüne kadar.dikkat ederseniz benim burda insanlara sorduğum şey bu tavrı konusunda ne yapmalıyım?çünkü bu tavıra çok kırgınım hemde fazlasıyla .bu şekilde devam ederse belki zaman neyi gösterir bırakırım.çünkü benimki kırık onunki sogumakta. Ama evlilik çok kolay bir kurum değil benim için.o yüzden su an boşanma gibi bir fikrim yok.ha kendimi mi kandiriyorum.Hayir kesinlikle hayır.o beni 10 seneyle beraber seviyor.bunun içinde bir çok şey var.Ama açıkça söylüyorum kilolarımdan öğreniyor.bunu görüyorum açık ve net.o zaman neden zayiflamiyorsun diyenlere emin olun çok cabaladim çabalıyorum.Ama zamanında yoğun bakımda bile yatacak kadar ölümün kıyısında hastalıklar yaşadım.çok uzun bir süre antidepresan kullandım.yani hepsi kompleks bir hikaye.şu an gene tüm gücümle çabalıyorum umarım başaracağım.eşime kızdığım iki nokta var bence benimle evlenmemeliydi.ki çok aşık olarak evlendi. Ikincisi bu son yaptığı pazarlık onurumu çok.kırdı. ayrıca onun yatak konusunda belkide problemleri var bilmiyorum ama bunun tek yolu zayiflayip o zamanki halini tavrını görmek.inanın bilmiyorum
bu konuda da hakaret edenler var di miBenim.ailemde herkes zayıf annem.bile iştahı olmayan insan bunu anlayamaz.o isteği bastirmanin ne derece zor olduğunu bilmeniz için hayatınızın bir döneminde kilo almış olmanız lazım çünkü bu çok ciddi bir istek.hakaret eden arkadaşlara bişey demiyorum.allah görüyor ne diyeyim.ben evet KILOLUYUM VE ESIM BENI BÖYLE SEVSIN DEMIYORUM SADECE BENIMLE HEM EVLI KALIP HEMDE BANA EVLILIGIN GERÇEKLERİYLE ILGILI PAZARLIK YAPMASIN LADINLIK GURURUMU YERLW BİR ETMESIN DIYORUM
Evet iyice kilo verip sonra çocuk düşünücem bende inşallahPco bendede var kiloyla dogru orantılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?