Bunu bende düşünüyor ve söylüyorum.Bana.zayifla ve görelim.diyorİlk günden bu yana cinsel problemler olduğunu yazmışsınız bence eşiniz sizin kilonuzu buna bahane
ediyor klasik erkek tavrı asla kendisinde kusur bulmaz bu konuda.. Kilolu bir kadını çekici bulup
arzulamayan bir erkek en başından evlenmez o zaman da kiloluymuşsunuz çünkü.
Size bunu yapmasına izin vermeyin.
Evet sağlığınız ve kendi mutluluğunu için zayıflayın ama sizin özgüveninizi zedelemesine izin vermeyin. Hayatta herşeyin zayıf ve güzel olmak olduğunu, tüm mutluluğunuzun ve sizin değerinizin buna bağlı olduğunu hissettiriyor size.. Bir süre sonra sonra kendinizi şişman ve değersiz bir insan olrak görmeye başlayıp kocanızdan da nefret edebilirsiniz.
Eğer zayıf olmak insan ilişkileri mükemmel hale getiriyor olsaydı bütün zayıf kadınlar dünyanın en mutlu insanı olurlar ve asla aldatılmazlardı.. Adriana Lima bile aldatıldı sonuçta..
Bir de erkeklerin eşlerine bu konuda baskı yapıp kilonun cinselliği olumsuz etkilediğini
kadınların suratına her seferinde kıracağını hiç düşünmeden söyleyen kocaları gerçekten merak ediyorum.
Hepsi bir Henry Cavill, David Gandy, Gerard Butler filan mı?
Yani erkek kadar bir kadının da karşısındaki erkeği çekici seksi bulması için aynı kriterler gerekiyor.
Neden aynaya bakıp bu kadın beni beğeniyor mu acaba böyle arzuluyor mu diye düşünmez?
Kendileri muhteşem oldukları için ne karşısındaki kadın onu istememe gibi bir durumları olur ne de
cinsel problemleri olur beyefendilerin tabi.. Tüm suç kadındadır hep.
Tam hatırlamıyorum ama sanırım öyle oldu çünkü ben ondan uzun olmamak için giydim babet özellikle foto cekimlerinde
Ben senden uzunum der☺malum 4cm uzunBunu yazmayayın dedim ama dayanamadım. İnsanları fiziksel özellikleri üzerinden 'incitici' dille eleştiren
insanları aynı yerden vuracaksın.
Siz de ona 'ben diyet spor, yapıp zayıf ve fit olabilirim ama sen boyunu nasıl uzatırsın bileme' deyin.
Nasıl oluyormuş anlasın.
Bunu bende düşünüyor ve söylüyorum.Bana.zayifla ve görelim.diyor
Ben senden uzunum der☺malum 4cm uzun
Benim yaşadıklarımı okudum. Bende hep tombul biriydim çocukluktan ittibaren. Evlendim kilo aldım birsürü sey denedim spor diyetisyen olmadı olmadı.doğumda kilo aldım sonra emzirirken verdim derken sütten kesince yine aldım. Ve iyi bir diyetisyen buldum. Neden iyi diyetisyen dedim çünkü bu diyetisyen de yasak yok. En uzak durmam gerken kızartma ama yeri geliyor onu bile yiyorum. Liste vereceği zaman canının çektiği birşey varmı diye soruyor. Ama farkettim ki verdiği öğün saatlerinden birini bile kaçırmam akşam yeme krizine girmemi sağlıyor. Veeeee sonuç yeryüzüne geldiğimden beri hiç bukadar zayıf olmadım. Ailem kilolu benim bende kilolu oldum hep. Ve bende sizin gibi ya benim hamurum belli kilo falan veremem taş catlasın 38 olmuşumdur ki oda sıkar ve 40 ı tercih ederdim.Herkese merhaba.
4 yıllık evliyim evlendigimizde 38-40neden civariydim ama öncesinde sevgililik dönemimiz var.hicbirzaman çıtır bir hatun olmadım ama su anki kilomada hiç gelmedim.esim beni cok severek büyük fedakarlıklar yaparak evlendi.asla suste puste gözü yoktur.onun tek güzellik kriteri zayıf olmaktır ki kilolularin genel kriteri olan yüz güzelliği var zaten bende.boyum uzun. Ben ciddi sağlık problemleri doğum falan derken günden güne kilo aldim.su an sağlık problemim yok.oğlum 3 yaşında yani hamilelik falan artık bahanem değil.Ama sole birşey varki icimde bir canavar var aklım fikrim yemekte.kendime her engel olmaya calistigimda 5 kilo aldim maalesef su an 46 hatta 48 bedenim.esim beni seviyor oyle dusunuyorum ama bana karşı hic bir arzusu yok.cinsellik ilk gunden beri bizim icin problemdi.esim bu konuda beni genelde üzdü. Simdi ne zaman konu acsam sen bir zayifla diyor.bu beni cok üzüyor evet zayiflamami istiyor.ama ben zaten sevgililik evresinde bile zaman zaman cok kilo alip verdim.az buçuk hamurum belliydi.diyorum ki kendi kendime madem kilo olmazsa olmazindi neden benimle evlendin? Oda zayifla diyor.siz yazmdan söyleyeyim birçok şey denedim diyetisyen doktor spor abuk sabuk fiyatlar.Ama geldiğim nokta bu.ki ben doğuma bile su andan 10 kilo zayıf girmiştim.bazen bilinçaltında esimi cezalandiriyorum galiba diyorum.bir haftadır çok şükür göre vermeden dikkat ediyorum inşallah bu sefer biraz basaricam.Ama eşime kalsa dugunumuzdeki 40 neden halimde kiloluydu.ben o halimden zayıf olabilecegimi sanmıyorum.hoş şimdi o halimi öpüp başına koyacak.çok uzattım kusura bakmayın.asıl problem su ki esim her problemi kiloma bağlıyor.sanki artık benimle pazarlık atıyor.kilo verirsen sole bole... hatta afedersiniz cinselliği bile zayiflarsan diyor bu benim gururunu çok incitti. Dün kus yattım dedimki o zaman evliliğin bütün gerekleri zayiflayinca olsun.zayiflayinca utunu yemeğini yaparım dedim ağız dalaşı yaptık.hakettiği bence bu.Ama boylede yaparsam evlilik nereye gider.ben kiloluysam kadinligim ruhum gururun yokmu çok kırgınım.aramızda bisiler seyrek peryotta oluyor ama bir görev icabı bu beni cok uzuyor
Ona kızdığım nokta su.birincisi tavrı
Ikincisi ise adam bildiğimiz 36 beden istiyor.oysa ben hayatimda hiç 36 olmadimki benim bu kadar kilolu olmasa da balık etliolacağım belliydi.balık etliydim.bu kadar kilo takıntısı olan birisi nasıl bana aşık oldu neden o zaman benle evlendide şimdi bu memnuniyetsizlik
Zaten bir haftadir ciddi bir uğraş icerisindeyimAslında bizim standartlarin üzerinde bi boyunuz var, çok şanslısiniz...
İsteseniz harika bi vücuda sahip olabilirsiniz..
Peki siz bu konuda ne düşünüyosunuz suan.. Herkes hem fikir aşağı yukarı aynı öneriler de bulunuyoruz.. 'Evet başlamalıyim, ben yaparım' mi yoksa 'hepsini denedim, ise yaramayacagini biliyorum' duygusu mu yaşıyor sunuz ?
Listeni bir tek ben merak etmedim bence ☺Benim yaşadıklarımı okudum. Bende hep tombul biriydim çocukluktan ittibaren. Evlendim kilo aldım birsürü sey denedim spor diyetisyen olmadı olmadı.doğumda kilo aldım sonra emzirirken verdim derken sütten kesince yine aldım. Ve iyi bir diyetisyen buldum. Neden iyi diyetisyen dedim çünkü bu diyetisyen de yasak yok. En uzak durmam gerken kızartma ama yeri geliyor onu bile yiyorum. Liste vereceği zaman canının çektiği birşey varmı diye soruyor. Ama farkettim ki verdiği öğün saatlerinden birini bile kaçırmam akşam yeme krizine girmemi sağlıyor. Veeeee sonuç yeryüzüne geldiğimden beri hiç bukadar zayıf olmadım. Ailem kilolu benim bende kilolu oldum hep. Ve bende sizin gibi ya benim hamurum belli kilo falan veremem taş catlasın 38 olmuşumdur ki oda sıkar ve 40 ı tercih ederdim.
Şimdi 34 36 beden giyiyorum. 30 yaşımda sonunda yupiii. Ve 70 yaşına gelen annem bile kilo vermeye başladı. Oda 108 kilo ile başladı 14 kilo verdi o yaşta. Ailece özelliğimiz yemek yemeyi sevmek. Ama oda çok kolay veriyor kilo. Bundan önce gittiğimiz diyetisyen ler hep hüsran oldu. Onu yeme bunu yeme yasak listesini okurken bile acıkıyordum. Sizde iyi bir diyetisyen bulun derim. Eşim şimdi çok zayıfladın az kilo al diyor ama almak istemiyorum. Alışveriş yapmak mutlu ediyor ilk defa beni. Bir kıyafet bana yakışmıyor ise artık o kıyafet suçlu ben değil. Yani imkansız falan değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?