Kilolarim ve kocam

Öncelikle eşinin yaklaşımı tam bir fiyasko eş dediğin ınsan senı her halinle sevmeli sağlık konusuna gelınce gerçekten sağlığın ve kendı özgüvenin için zayıflamalısın ben tatlı duskunu bırıyımdır hıc kesemem sanırdım ama ınsan kılo verdıgını görunce cok guzel kesıyor canın ıstemıyor bıle ben sana dukan dıyetını onerırım ama kulaktan dolma fıkırlerle degıl kıtabı al oku hatim et ve uygula 1 ayda gördugun sonuca ınanamıcaksın ben 1 ayda 10 kılo vermıstım ha tabıkı saglık problemın varsa orası ayrı önce testlerını yaptır kılo almana sebep herhangı bır saglık problemın yoksa bu yöntemı deneyebılırsın

Ya ben sinir oluyorum bu kilo konusuna siz zaten o öyle yapmadigi icin kilo veremiyosunuz genç kızlıgında diyetisyene gitmis 96 kilodan 68 kiloya kadar inmis bir kadın olarak soyluyorum hatta suan yine kiloluyum 1 senelikte evliyim gic bir diyetisyen asiri stresi olan kimseyi zatiflatamaz siz esiniz sizi strese soktugu icin zayıflayamıyosunuz
Kendiniz icin suan zayıflamak istiyosanız
Kilo alınabilen verilebilen birseydir ben bunu meselara ayaklarimın ağrısindan kurtulmak istiyorum seklinde yapmalısınız
Esinizin bu tavrı hiç hoş degil kırilmakta cok haklısınız ben hayatı boyunca hrp balık etlı kalan biri olarak boyle dusunuyorum allah kolaylık versin size

Nasıl hissettiğini az çok anlayabiliyorum. Benim çok kilom yok ama fazla olan 3-5 kilo için bile şakayla karışık bir sürü laf soktu. Sonunda bir gün aklıma koydum ve başarısız bir çok girişimden sonra bu sefer o kiloları verdim. Bana bakış açısı değişti. Hatta bu sefer o benim yanımda kilolu kaldı ve ben onu ezmeye başladım. Ağzını açamadı. O mahçup halini görmek her şeye değerdi.

8
Listeni bir tek ben merak etmedim bence ☺
Listem yok zaten. 1 sene oldu artık. Nezaman yemeliyim neler yiyebilirm hepsi oturdu kafama. Zaten önemli olan da bu. Diyet dediğimiz şey sağlıklı beslenmek bunu öğrenmek ve bundan sonra dikkat etmek. Eğer bir ev hanımı doğru diyeti yapıyor ise evde herkes sağlıklı olur.

sen öncelikle kendi psikolojini bozmuşsun. ufak detay değil aslında bunlar. evet eşin kırıcı bence ama doğru söylüyor. sen kilo vermedikçe belki de seni gazlamak için böyle konuşuyor olabilir bize göre doğru olmasa da.
benim eşim bu kadar kilolu olsa ben de beğenmem. evlilik tamam iyi gün kötü günde beraberlik de biraz da karşındakine saygı da gerektirir. ben hamileyken 19 kilo aldım 1 sene içinde eski halime dönmek için kendimi parçaladım. eşim asla olumsuz bir şey demedi ama ben kendimi ona beğendirmek zorunda olduğumu hissettim. o da bir dönem kilo aldı sonra sporla diyetle fit oldu. ben senin her halini beğenirim desem bile önemli olan benim kendime ve sana saygım dedi.
diyeceğim o ki kocan ne derse desin bir yanı ile bence haklı. evet sağlığın için kilo vermelisin ama kocana saygı gereği de kilo vermelisin.
senin kocan böyle olsa emin ol sen de onu beğenmezsin.

Valla yerinizde olsam hirs yaparim!diyetimi sporumu yaparim biirr guzeldee zayiflarimm( oncelikle kendim icin tabi)sonrada bakimimi yapardolabimi yenilerdim..sonrada ona hicc yuz vermezdim yok sayardim!!afedersin it gibi dolasirdi pesimden vallahi surundururdum onu ceza oyle degil ahanda boyle verilir derdim!!GOSTER KAC yaniciddiyim cok sinirlendim ya madem oyle 0 beden alaydi pasam?

Önemli olan başını tutturmak sonrası zaten geliyor

benim teyzem mide kucultme ameliyati oldu ve cok zayifladi. o da inanilmaz kiloluydu ve kilodan dolayi seker vardi, acilen kilo vermesi gerekiyordu. simdi gorunce taniyamiyoruz neredeyse. boyle bir yontem de dusunulebilir doktorla konusularak.

esinizin yaklasimi cok yanlis, size destek olmasi gerekirken surekli kilo mevzusunu gundeme getirerek sizi daha da uzuyor. ama sagliginiz icin ve kendi oz sayginiz icin kilo vermek istemelisiniz. esiniz sizi oyle begenecek diye degil. siz onun can yoldasi, hayat arkadasi, cocugunun annesisiniz. size boyle davranmaya hakki yok.

Cidden kilo hiç sevmiyorum. İlkokulda çok tombiktim. Lisede zayıfladım sonra kilodan nefret ettim.

Erkekte de kilolu olunca itici gelirdi bana evlenmezdim kilo problemi olan biriyle çünkü takıntım gibi bir şey.

Eşinizle evlenirken de çok zayıf değilmişsiniz o kadar sorunsa evlenmeseydi.tavrı çok kırıcı ve yanlış.
Ama kendin için zayıflamaya çalış

Sizden bunları talep eden eşiniz kaç kilo sorması ayıp..?!
Bakın 'sorması' bile ayıp diyorum ama eşiniz bir de yüzünüze söylüyor.!

Bir kızcağız vardı "biz hiç karın kası sevemeyecek miyiz, kol kasına dokunamayacak mıyız?" diyen..
O kızı neredeyse linç edecekti bu -talepkâr- erkekler, "vay sen nasıl böyle birşey istersin" diye..
Ama kendilerine gelince; yok kilo ver, yok poponu kaldır, yok göğüslerin tahta gibi..

Bence eşinize deyin ki; "tamam ben kendimi sıkar, en fazla 1 senede en az 20 kilo veririm.
Ama sen de, aynı sürede spora git.. biraz biceps - triceps, adonis çalış.. az biraz şekillen.."
Bakalım teklifinizi kabul edecek mi?

.

tabiki haklısınız
benim bildiğim erkek eşi zayıf da şişman da olsa sevişmek ister
önceden de problemliydi diyorsunuz eşiniz bunu fırsat bilip iyice uzaklaşmış
benim aklıma bu geldi

saglik sorunlari disinda alinan kilolarin hepsi verilebiliyor yemegi kesmek lazim ama kendiniz icin yapin olamam veremem diye dusunmeyin kendinize bahaneler uretmeyin yaza zayif giricem deyip kendinize amac belirleyin spor arti diyet gayette guzel verirsiniz esinizden once sizin kendinizi nasil gormek istediginiz onemli

cinsel problemler ilk baştan beri varmış, evlilik ilerledikçe artmış bence zayıflasanda eşin değişmeyecek, çünkü bunun kilonla alakası yok, eşin kilo veremeyeceğini bildiği için(kendince) bunu bahane olarak kullanıyor, bence kendi eksikliğini senin kilolarınla kapatıyor, bunu yeme derim
kilona gelince 104 kilo gerçekten çok fazla, estetik değil sağlığın için zayıflamalısın, mesela çocuğunu düşün orta yaşa geldiğinde yaşlandığında, sürekli seni hastane hastane dolaştırmasını senin sağlık sorunlarınla boğuşmasını istermisin, istemezsin değil mi, neden çocuğuna bu eziyeti yapasın
yine düşün bu çocuk ergenliğe geldiğinden senin kiloların yüzünden senden utanırsa (ergenlerde olan bişey) emin ol, koca mevzundan daha üzücü
herşeyden önemlisi çocuğuna iyi örnek olmak için zayıflamalısın
aklın fikrin yemekteyse, hayatında eksik bişeyler var demekki, ya bi hobi bulcaksın ya, daha sosyal bi faaliyetlerle uğraşcaksın, o kadar meşgul ol ki yemek aklına bile gelmesin, taş devri diyetinide araştır bence, şekerin ve tahılın hiç olmadığı diğer diyetleride...

İstedikten sonra verirsiniz kiloyu,burada da diyet topikleri var ,yardımcı olurlar size . N Nana az bakar mısın?

İstedikten sonra verirsiniz kiloyu,burada da diyet topikleri var ,yardımcı olurlar size . N Nana az bakar mısın?
Bdv yi çok okurum bu konuyu nasıl kaçırdım

D Derinee canım kaç kilo vermek istiyorsun gel bize katıl, 2016 yi geride bırakırken sen en az 10-15 kilo ekside girersin

İşte bundan sonra ol, o istese sen isteme

Kırılmakta gayet haklısınız.
Ama geç değil,bu söylediklerini yutturmak için. Evet zaman alacak ama amacına ulaşırsin yeterki iste.
Kendin için yaparsan o şekilde verebilirsin. Eşin sana laf ettikçe hırslanıp inadına yememeye çalış,yemeğin yerine seni sakinleştirecek başka birşey bul. Bende hamilelikte çok kilo aldım,eşim hiç kırmadı beni bu konuda ama çevremdekiler bık bık hiç susmadılar,onlar konuştukça inadına yerdim. Bir gün silkelendim kendime geldim,dedim yarın son,ne istersen ye sonrasında sağlıklı beslenip kilo vereceksin. O günden bugüne 20 kilo verdim,ki insülin direncim var,tiroitlerim yavaş çalışıyor,buna rağmen. Beyninde bitiyor iş.
Kilonu ver eşin yanaşınca atıyorum sakalı varsa sakalını kesmeden olmaz de,göbeği varsa göbeğini erit de anlasın ne denli kırıldığını ama yap lütfen sporunu,diyetini ve başar.

Boş bir insan değilim ki çalışıyorum anneyim ev hanimiyim. Ama yemek hiç çıkmıyor aklımdan.Ama allahım izniyle verecgim bir haftadir hiç bozmasın.
Esim zaten zayifla istedigim markayla dolabini doldur ne istersen giy diyor.sen spor yap ben çocuğa bakarım diyor.bu konularda hakkını yiyemem.Ama cinsellik konusunda umudum yok benimde.Ama çok iddialı zayifla gor diye.allah im yardım et bana diyorum.arkadaşlar su an eşime nasıl davranmam gerektiğini sorguluyorum aslında.nasıl zayiflarim i değil.genede desteginiz için hepinze çok çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…