"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Günaydın kızlar dün aksam yemegi 3 köfte,2 patates,2 dilim ekmek,yarım kase corba,salata ve yogurtlu patlıcan ezme 4 catal.
Bugun daha kahvaltı edemedim kv uyanmasını bekliyorum.Spor yok.

günaydın hanımlar

kahvaltımı yaptım şimdide yeşilçayımı içiyorum .kv yatıyor hergün görümcemler geliyor :50: dün akşam eşi ot getirmiş bizde ayıkladık yarısını onlara yarısını bize ayırdım .bize verme nasıl olsa hergün gelicez burda yeriz dedi .bende biz yarın evde yokuz pazara gidicez akşamada arkadaşlara oturmaya gidicez dedim tamam o zaman pazar günü geliriz diyo o günde başka bi arkadaşlara gidecektik dedim tamam dedi .ooof zaten kalabalagız bide onlar geliyor mutfaktan çıkamıyom yine tam o tomatik gelin modundayım sıkıldımm :50:

kahvaltım : 1 kk peynir ,5 zeytin ,domates maydanoz,1 elme ,2 dilim ekmek ,yeşilçay

İyi hafta sonu fıstıklar bugün evdeyim şimdi uyuttum benim ufaklıkları bugün misafirim var çok fazla gelemem bilginiz olsun

Hafta sonu kaçamaksız geçmiyor;

Sabah: 2 dl ekmek üzeri salça
7 zeytin
1 kk peynir

Ara:çikolatalı kek 😔

kızlar hepinize kolay gelsin allah yardımcınız olsun..:29:

hayırlı günler kızlar.. kadınlar günümüz kutlu olsun..

bugün gene bişeyler kaçırdım ben ama akşama gene salatayla dengelicem salata çok doyurucu..

Slm kızlar ben bu kv cadıyla ne yapcam bilmiyorum?....
Sabah 1 dilim ekmek,3 dilim peynir,3 zeytin,1 haslanmış yumurta.Öglen 2 pişi 2 dilim peynir.1 türk kahvesi

SECIL dun cok degil canim yediklerin,kolay gelsin sana canim ,ben genelde oktay usta tariflerine bakarak yapiyORUM guzel oluyor.
DIDEM.sende iyi gidiyorsun canim.
GUZELIM.geldiler demek kv ler dunku sessizlign bundanmis demek :)
DESTINA.insallah biran once yolcu edersin misafirleri

Yok canım biz onlardayız dün ögleden beri....Bu kadın beni deli ediyor ya!!!Ya sabır.

Sağol canım ağrı kesici içtim ama bi işr yaramadı tansiyonum yüksekmiş . Akşam geçti şükür şimdide iyyim...

Ayşecim sanada geçmiş olsun bebişine benimkilerde yeni atlattı ateşler içindelerdim geçen hafta sonu çok zor tatlım allah yardımcın olsun

Gecmiş olsun canım.

Bvgun yediklerim kizlar,
SABAH.1dlm ekmek,1kk peynir,2zeytin,1ck pekmezli findik,domates,yesillik
OGLE.3tane kucuk dolma,kkkasik kiyma,2kaasik yogurt
ARA.1portakal
AKSÂM.1kutu hazir balik,salata
2.5lt su,25 dk evde yurume ha birde 4findik vardi aksamada 1cb sutle incir ,kizlar bir dolma kac dlm ekmekti?

Oylemi canim ya bosver sende onu sinir et kendini uzme sakin

Sabrımı sınıyor!!!Hic istegi bitmiyor.Oglu laf söylüyor gülüyor kadın...Neyse kızlar ben sinirimden cok yedim halada yiyorum.
Ögleden sonra 1 parca but tavuk,2 büyük dilim köy ekmegi,sanayag salca peynir,2 avuc leblebi(sinir oldukca laf söylememek için agzıma attım),6 tk dondurma,3 catal ıspanak yemegi.....
:(((( koskoca bir hafta bosa gitti.

Bvgun yediklerim kizlar,
SABAH.1dlm ekmek,1kk peynir,2zeytin,1ck pekmezli findik,domates,yesillik
OGLE.3tane kucuk dolma,kkkasik kiyma,2kaasik yogurt
ARA.1portakal
AKSÂM.1kutu hazir balik,salata
2.5lt su,25 dk evde yurume ha birde 4findik vardi aksamada 1cb sutle incir ,kizlar bir dolma kac dlm ekmekti?

1 dolma 1 dilim ekmek ve yag grubudur canım.Etsiz)

hayırlı akşamalr kızlar çooooook uykum ar bugün erkenen yatar bennedense bu aralar üzerimde uyku hali yorgunluk var adet olca ondan herhalde..

menüm

sabah
sabahda denemez saat 12 felanda yediğimde
su böreği yedim peynirli
salatalık

ara yapmadım karnım davul gibi olmuştu

akşam da hiç acıkmadım
salata peynirli
1 bardak ayran içtim

3 litre su 2 yeşilçay

Son düzenleme:
hayırlı akşamalr kızlar çooooook uykum ar bugün erkenen yatar bennedense bu aralar üzerimde uyku hali yorgunluk var adet olca ondan herhalde..

menüm

sabah
sabahda denemez saat 12 felanda yediğimde
su böreği yedim peynirli

ara yapmadım karnım davul gibi olmuştu

akşam da hiç acıkmadım
salata peynirli
1 bardak ayran içtim

3 litre su 2 yeşilçay

Bebiş olmasın kız :)) Var mı düşünce?Kac gündür uyku halini atamadın.:emir_bebek:

aslında korunmuyoruz yani bebek istiyoruz olabilirmiki aklımda gelmedi değil..:26:

Ay hadi hayırlısı,istiyorsanız vardır inşallah.Sen yine temkinli ol...İdrar testi yap bakalım adete 2-3 gün varsa belki cıkar.Gecince cıkar diyorlar.Belirti varsa cıkar belki

Son düzenleme:
Ay hadi hayırlısı,istiyorsanız vardır inşallah.Sen yine temkinli ol...İdrar testi yap bakalım adete 2-3 gün varsa.

amin inşallah.. bugün normalde adet günüm geçen ay 6 sıyd bu ayda 8i ama test almadım ki ben bilemiyorum yarında pazar neyse olmazsam pazartesi test alırım hayırlısı olur inşallah..:29:

Kızlar ben cıkıyorum.Cay servisi yapacagım.Boşluk bulursam girerim tekrar.

amin inşallah.. bugün normalde adet günüm geçen ay 6 sıyd bu ayda 8i ama test almadım ki ben bilemiyorum yarında pazar neyse olmazsam pazartesi test alırım hayırlısı olur inşallah..:29:

Kırmızıları görmeden,güzel haberler verirsin inşallah bize....Ay topigimize 1 bebek daha mı geliyor.Hakkınızda hayırlısı.Pazartesi kan testi yaptırırsın o zaman.

ilknur hayırlısı olur inşallah..bizde düşünüyoruz..ikinci bebeği..bakalım zayıf şöyle çıtır hamile oluruz inşallah:))
bugün biraz kaçırdım..öğlen sucuk ekmek yaptık sahilde..
aslında düşündüm de başka da bişey yememişim:)))
bu kaçamak sayılmaz dimi..gerçi kimse benim sorularıma yanıt vermiyo..arada sağolsun seçil ve ilknur cevaplıyo o kadar:(((

Kırmızıları görmeden,güzel haberler verirsin inşallah bize....Ay topigimize 1 bebek daha mı geliyor.Hakkınızda hayırlısı.Pazartesi kan testi yaptırırsın o zaman.

ilknur hayırlısı olur inşallah..bizde düşünüyoruz..ikinci bebeği..bakalım zayıf şöyle çıtır hamile oluruz inşallah:))
bugün biraz kaçırdım..öğlen sucuk ekmek yaptık sahilde..
aslında düşündüm de başka da bişey yememişim:)))
bu kaçamak sayılmaz dimi..gerçi kimse benim sorularıma yanıt vermiyo..arada sağolsun seçil ve ilknur cevaplıyo o kadar:(((

pazartesiye kadar olmazsam sağlık merkezine kan vermeye giderim o zaman dah garanti dimi..

hayalimsi inşallah canım siz ne zamandır düşünüyorsunuz ikinci bebeği allah isteğen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah..

Kızlar herkese iyi akşamlar bugun biraz daha iyiydi benim kuzu allah şükürler olsun....
Hepinizin kadinlar günü kutlu olsun :))
Bugun sabah kahvaltıdan sonra anneme ortamda misafirliğe geçtik bugun yediklerim
Sabah
yumurtalı patates, 1kk peynir,2zeytin maydanoz salatalık domates 1 dilim ekmek şekersiz çay
misafirlikte öğlen
3 yk pilav 2 parça tavuk 2 yaprak sarma birpogaca bir lokma kurabiye çay türk kahvesi
akşam evde bir kase zeytinyağlı barbunya yarım kurabiye yedim şimdide
çok saçma oldu bugun suda az ictim çocuklar falan benim duzenimi çok bozdu kaç gundurde spor yapamıyorum ben ancak pazartesi den sonra toplayicam galiba kendimi

Back
X