"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Olur canım maydanoz ve limon Hem yapimida kolay sabah iciyosun sonra sağlıklı beslenmeye devam.carsamba basliyoruz beraber yapinca daha iyi olucak

Tamam canım carsamba baslayalım.1 hafta sıkı tutalım.Su vücutlarımız bir sasırsın artık.Sıkıldım ben!!!Ocaktan beri aynı kg gidip geliyorum.
Biraz zor olcak ama yapcaz artık.Koku beni mahvediyor ama limonla gider diye düşünüyorum

hayırlı akşamlar kızlar regel oldum bıraz önce yarına şiş olmam inşallah..

menüm

sabah
1 dilim t. buğday ekmeği
1 haşlama yumurta
zeytin
beyaz peynir
salam

öğlen
bir tabak yayla çorbası
kızımdan kalan bir lokmacık çikolata

ara
3 kayısı

akşam
haşlama karnıbahar üzerine sarımsaklı yoğurt

3 litre su 2 yeşilçay 1 formçay

EVET CANIM ELEŞTİRİYE AÇIK OLALIM hatayı biz görmesek karşımızdaki görür en azından seni tebrik ediyorum canım azmin sonu hedefe ulaşmaktır
Bizim afacan kek istedi tarifim yogurtluydu evde yoğurt yoktu sutle denedim tadı nasıl merak ettim yedim ama aksam salatayla gecistirdim

afiyet olsun canım önemli olan dengelemekti sende bunu yaptın

Menü süper canım.Aksam ekmek yok süper.Karnabahar cok hafif.Yarın biraz şişlik olabilir tabi onunda nedeni belli zaten.

Aynen canım bende eşim çok kilo aldın deyince oturup agladigimi bilirim.elestiri olarak soylememisti ama yinede çok koymuştu ben bu cumleyi hakedicek iradesiz bi insan değilim dedim kendime o zaman 87.5 kiloydum tamam simdi de zayif degilim ama 11.5kiloya yakın vermişim bu başarı. Ama bu kilo aldin sen az ye falan cumleleri insanın canını yakıyo yakınlarından duyunca.siz soyleyin hatalarimi bende size soyliyim boylece isimiz o kadar kolay olucak ki.aticaz fazlalıkları. Ben hayalimsiden umitliyim mesela söylediğinde yapmaya çalışıyo elinden geldiğince ki ekmek canavarı ama yavaş yavaş öğrenecek doğruyu yanlisi.hepimizin doğru bildigi yanlışlar yada bilmeden yaptıkları var soylemek gerekiyor

Çiğ olduğu için kötü kokusu yok canım

Tesekkür ederim canım.İddiayı kazandım,kot oldu ama hedefe gelemedim.5 kg yapıstı.Cok taktım bu ara.Secilde ben gibi o da taktı....Vericez ama inanıyorum.
Benim 2 haftadır ye ye sonra vermeyi bekle oldu biraz.Tatlı,hamur işi,cekirdek,kısır hep hamur.Bu ara vucuduma bunları vermesem baslıcak - görmeyede.... (((

Aslında benimde maydanozla aram yok ama kilo verdirecekse denerim daha öncede drnemistim.yarin baslayabilirim sabahh

GUZELIM SECIL deneyin bakalh.m insallah etkili olur,kizlar buradaysak her turlu yediklerimize yorum yapilmasini kabul ediyoruz demektir alincak darilcak bisi yok.
ILKNUR.afiyet olsun gene ideal menun,

evet kızalr geçen haftalarda size pek bişey demedim ama gerçekten bıraz abartılı şeyler olmuştu ama olsun bu hafta daha sıkı tutarız hep birlikte daha iyi gider bu kilolar inşallah..

canım önemli olan o kota girmendi ve bunu başardın şimdi sadece bi 5 daha verince kendini korumaya alman bu kadar az kaldı ama olacak inşallah şöyle bişey var 60 70 80 90 olan sıfırlı rakamlardan aşşağı inmesi zor ama atıyorum 65 75 85 95 olan 5 li rakamlardan inmesi daha kolay nedense..

Çiğ olduğu için kötü kokusu yok canım

Geriye dönüp baktıgımızda cok iyi sonuclarımız var aslında. ..
Basarılarımız cok güzel.Seninde benimde eşimin cok büyük etkisi var bu basarıda.Göbegimden ayakkabımı giyemezken şimdi cok rahatım cok sukur.Yanlarda tasıdıgım simitlerin beni ne kadar cirkin gösteriyormuş zayıflayınca anladım....
Kızlar bu işi basaracagız hepimiz sonra sohbet topigi acarız...:13:Kafamı kaldırcak halim yok topikteyim niye???Bu işi önemsiyorum.!!!Her türlü bahaneye karsı buraya katılanlarınız gibi!!!

Menü süper canım.Aksam ekmek yok süper.Karnabahar cok hafif.Yarın biraz şişlik olabilir tabi onunda nedeni belli zaten.

GUZELIM SECIL deneyin bakalh.m insallah etkili olur,kizlar buradaysak her turlu yediklerimize yorum yapilmasini kabul ediyoruz demektir alincak darilcak bisi yok.

teşekkürler kızlar

evet yaa çok iyi olur bu

Kız niye demiyorsun o zaman ben kırılmam,bana söyle.Ben kendi kendimi eleştiriyorum hatamıda biliyorum zaten...Siz söyleyince ben onu aklıma kazırım daha cok dikkat ederim....
Korkarım sizden :))))
gülcan bakalım işe yarıcak mı?
Ben hayalimsiye söyledim eli sopalı ögretmen oldum baksana...
Kızdı bana.Basarıcak o da.Tüm sayfaları okumuyormuş,yorumlarımızıda göremiyor bazen.Cok yaptıgı yanlış var.

Aslında bir kısır döngü gibi.yemiyosun veremiyosun veremeyince nasıl olsa veremiyorum yemesemde yiyim diyosun sonrada tartı yerinden oynamıyo ama ben geçen hafta o kadar yürüyüşe veririm diyorum veremedim demekki vücut direniyo napalim o bize direnirse bizde ona direniriz

:)))) tamam bundan sorna herkese dicem sizde bana söyleyin güzel güzel çoooooooooooooooooooooooookkk kilo verelim istediğimiz kiloya gelelim

Ben ilknurdan korkumdan salata yedim valla yoksa eşime yemek isitmistim ben yemedim salata yicem ben dedim bugün diyo zaten sen akşamları pek bisey yemiyosun diye gidicek gidicek kilolar kızlar bana istediginiz gibi hatalarimi soyleyebilirsiniz ben alinmam merak etmeyin

Evet öyle oluyor.Ama yedik bizde secil.Yürüyüş yaptıkta yedikte....Dikkat etmesek hoop 2 kg geldi.Dikkat ettik ama cokta sıkı tutmadık.Yarından itibaren bu haftayı sıkı tutuyoruz.Bu hafta tatlı,hamur işi,cikolata yok bende.1 hafta tartıda ne olcak bakalım.Vermeye baslıyayım herseyden yemeye yine baslarım.

aynen bende alınmam.. birbirimizi durdurmalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…