arada yediklerim 6 parça antep fıstıklı çikolata(
öğle. 2 kaşık barbunya,1 dolma 1 kase kıymalı tarhana çorbası..öğle yemeğim güzel ama değilmi:)))
Kizlar yedikler4m
SABAH.1.5dlm ekmek,1kk peynir,3zeytin,1kayisi,1brdk cay,
ARA.1cb sut,1kayisi
OGLE.1dlm ekmekle peynir yesillik
ARA.yarim portakal
AKSAM.yarima yakin yufka,1kucuk tabak yogurtlu ispanak,
2.5lt su,20dk evde kosu aksamda sutlee incir yerim iyimi kizlar ???
Gülcan menü güzel canım.Afiyet olsun.
Atesim düştü.Vücudum agrıyor,cok üsüyorum.Daha toparlanamadım
Maydonuzu zorunlu olmadıkca tüketemiyorum ben.
Yumusak davranmak yok ilknur.Herkes elestiriye acık oldugunu ilan etti....
Banada söyleyin.Siz söylemezseniz etraftakiler pat diye söyler.Yakınlarınızın söylemesi daha cok canınızı yakar.Diger kızlar bilir eski topikte cagla vardı.Amcası her gördügünde dalga geciyordu...Ne kadar üzülüyordu.....
Burda hepimizin amacı ortak bu yüzden söyleyin..
aynen öyle takmıyorum canım şu aralar kafamı tamamen kilo vermeye odakladım
kızlar spor sayesinde kas yaptınız ondan kilodan gitmiyor ama inceliyorsunuz bir süre böyle direnecek sonra bir bakmışsın birdahaki hafta iki kilo birden gider bu işler böyle
kızlar hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinde...
biraz önce yaptım testi kocaman bir negatif çizgisi çıktı ama moral bozmak yok güzelimm dediği gibi herşeyin hayırlısı hayırlı olan zamanda gelecek inşallah..
hayalimsi hadi bakalım haftaya bakalım senden alırız belki güzel bir haber herşeyin hayırlısı inşallah rabbim ne zaman uygun görürse o zaman gönderir evlatlarımızın kardeşlerini..
tekrar teşekkür desteğiniz için arkadaşlar..
Aslında benimde maydanozla aram yok ama kilo verdirecekse denerim daha öncede drnemistim.yarin baslayabilirim sabahh
Bende alayım o zaman carsamba baslayalım.Yarın bildirim yapalım.1 hafta hergün yapalım.Bakalım sonuc ne olcak?Yarın alayım malzemeleri.
canım menün çok iyi afiyet olsun..Kizlar yedikler4m
SABAH.1.5dlm ekmek,1kk peynir,3zeytin,1kayisi,1brdk cay,
ARA.1cb sut,1kayisi
OGLE.1dlm ekmekle peynir yesillik
ARA.yarim portakal
AKSAM.yarima yakin yufka,1kucuk tabak yogurtlu ispanak,
2.5lt su,20dk evde kosu aksamda sutlee incir yerim iyimi kizlar ???
Ara bir sütlü nescafe ve küçük parça kek.aksam yemeği ilknur sozunu dinliyorum ve salata yiyorum.salatada denemez aslında beyaz lahanayi dogradim limon az tuz ve zeytinyağı eşliğinde yiyorum daha doğrusu kemiriyorum bitiremedim daha
Secil sen nasıl yapmıştın daha önce?Ne kadar vermiştin
evet canım doğru dedin yakınların söylemesi daha acı.. bundan sonra herkes yediğine içtiğine dikkat etsin çok yediklerinde dengeleyin herkes güzel kilo versin istediği görüntüye gelsin istiyorum..
peki canım sora zayıfladımı çağla arkadaş
canım menün çok iyi afiyet olsun..
hmm lahana çok iyi olmuş afiyet olsun kek de olmasa daha güzel olacaktı ama olsun akşamı dengeledin sonuçta afiyet olsun canım
kızlar hatırlarsanız cuma öğlen makarna ve cumartesis su böreği yemiştim ve akşam salatayla dengelediğim için kilo yapmadı önemli olan böyle şeyler yediğimiz zaman vaktini bilmek erken yiyip akşam saltayla geçiştirince kilo yapmıyor bunu anladım ama tabi her zaman olmaz kaçamak arada bir olma şartıyla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?