"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

kızlar hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinde...
biraz önce yaptım testi kocaman bir negatif çizgisi çıktı ama moral bozmak yok güzelimm dediği gibi herşeyin hayırlısı hayırlı olan zamanda gelecek inşallah..
hayalimsi hadi bakalım haftaya bakalım senden alırız belki güzel bir haber herşeyin hayırlısı inşallah rabbim ne zaman uygun görürse o zaman gönderir evlatlarımızın kardeşlerini..

tekrar teşekkür desteğiniz için arkadaşlar..
[/QUOTE]

arada yediklerim 6 parça antep fıstıklı çikolata(
öğle. 2 kaşık barbunya,1 dolma 1 kase kıymalı tarhana çorbası..öğle yemeğim güzel ama değilmi:)))

ILKNUR .guzel haberi vakti gelince burdan aliriz insallah
HAYALIMSI,hayirlisi herseyin bi zamani var simdilik evdeki melekle oynamaya devam,oglen menu tam olmus aksamda dengeli yedinmi tamam

Yağ yakıcı maydanoz
limon kürü YAĞ YAKICI MAYDANOZ
LİMON KÜRÜ..!!!
- 15 -16 sap larıyla
beraber hormonsuz
maydanoz
- 1 limon suyu - Yarım su bardağı su
Yapılışı: Saplı
maydanozları, limon
suyunu ve klorsuz suyu
koyup blenderden
geçirin. Elde ettiğiniz yeşil suyu sabahları aç
karnına kahvaltıdan
10-15 dakika önce
için. 15 gün
uyguladıktan sonra
3-4 gün ara verip yeniden 15 günlük bir
kür daha yapın.#
Maydanozun Yararları
Nelerdir?
Maydanoz böbrek ve
mesane taşlarının düşürülmesinde
yardımcı bir rol alır.
Ağızda hoş bir koku
bırakır. Özellikle
yemek sonrasında kötü
ağız kokularının giderilmesini sağlar.
Uyku sorunlarına taze
ya da kuru halde
tüketilmesi yararlı
olacaktır.
Cilde renk ve canlılık kazandırır.
Ateş düşürücü ve
terletici bir etkisi
vardır.
Karaciğerin daha
sağlıklı çalışabilmesi için yardımcı olur.
Böcek ısırmasında,
yanıklarda ve
iltihaplarda lapa olarak
kullanılmakta ve
yararlı olmaktadır. Maydanoz kadar son
dönemde maydanoz
suyu da sık kullanılır
hale gelmiştir. Aslında,
maydanoz suyu bugün
keşfedilmiş bir ürün değildir ancak etkinliği
son dönemde daha da
artmıştır. Maydanoz
suyunun yararlarını
sıralamak gerekirse,
Maydanoz suyunda yoğun miktarda
klorofil bulunmaktadır.
Klorofil kan artırıcı
etkiye sahiptir. Ayrıca
böbrek, karaciğer ve
idrar yolları üzerinde temizleyici bir etkiye
sahiptir.....
..............
Maydonoz sevenler bu kürü yapabilir kızlar.Normal yemeye devam ederken yapılan bir kür.

Kizlar yedikler4m
SABAH.1.5dlm ekmek,1kk peynir,3zeytin,1kayisi,1brdk cay,
ARA.1cb sut,1kayisi
OGLE.1dlm ekmekle peynir yesillik
ARA.yarim portakal
AKSAM.yarima yakin yufka,1kucuk tabak yogurtlu ispanak,
2.5lt su,20dk evde kosu aksamda sutlee incir yerim iyimi kizlar ???

Secil onemli bi durumu yoktur umarim,ev de ancak derlenir toplanir zoru gitti gerisi kolay olur,
GUZELIM,toparlandinmi biraz?maydanoz hergun bol bol yiyorum ama hormonlu malesef

Gülcan menü güzel canım.Afiyet olsun.
Atesim düştü.Vücudum agrıyor,cok üsüyorum.Daha toparlanamadım
Maydonuzu zorunlu olmadıkca tüketemiyorum ben.

Guzelimm ben bi ara maydanoz kurunu yapmıştım faydası oldu diye hatırlıyorum aslında bunu yapabiliriz ne dersin

Gülcan menü güzel canım.Afiyet olsun.
Atesim düştü.Vücudum agrıyor,cok üsüyorum.Daha toparlanamadım
Maydonuzu zorunlu olmadıkca tüketemiyorum ben.

Aslında benimde maydanozla aram yok ama kilo verdirecekse denerim daha öncede drnemistim.yarin baslayabilirim sabahh

evet canım doğru dedin yakınların söylemesi daha acı.. bundan sonra herkes yediğine içtiğine dikkat etsin çok yediklerinde dengeleyin herkes güzel kilo versin istediği görüntüye gelsin istiyorum..
peki canım sora zayıfladımı çağla arkadaş

Ara bir sütlü nescafe ve küçük parça kek.aksam yemeği ilknur sozunu dinliyorum ve salata yiyorum.salatada denemez aslında beyaz lahanayi dogradim limon az tuz ve zeytinyağı eşliğinde yiyorum daha doğrusu kemiriyorum bitiremedim daha

Bende öyle ümit ediyorum ama kaç aydirda olduğum yerde sayıyorum sinir olmaya başladım iyice[/QUOTE]

sinirlenmek yok yediklerine biraz daha dikkat edeceksin bu kadar..

ILKNUR .guzel haberi vakti gelince burdan aliriz insallah
HAYALIMSI,hayirlisi herseyin bi zamani var simdilik evdeki melekle oynamaya devam,oglen menu tam olmus aksamda dengeli yedinmi tamam[/QUOTE]

inşallah canım sağolasın..

Aslında benimde maydanozla aram yok ama kilo verdirecekse denerim daha öncede drnemistim.yarin baslayabilirim sabahh

Bende alayım o zaman carsamba baslayalım.Yarın bildirim yapalım.1 hafta hergün yapalım.Bakalım sonuc ne olcak?Yarın alayım malzemeleri.

Kızlar böylesi daha iyi inanin arada değil her zaman birbirimize hatalarimizi soyliyelim soyliyelimki kendimizi toplayalim dimi ama amacimiza ulasalim.

Bende alayım o zaman carsamba baslayalım.Yarın bildirim yapalım.1 hafta hergün yapalım.Bakalım sonuc ne olcak?Yarın alayım malzemeleri.

Olur canım maydanoz ve limon Hem yapimida kolay sabah iciyosun sonra sağlıklı beslenmeye devam.carsamba basliyoruz beraber yapinca daha iyi olucak

canım menün çok iyi afiyet olsun..

hmm lahana çok iyi olmuş afiyet olsun kek de olmasa daha güzel olacaktı ama olsun akşamı dengeledin sonuçta afiyet olsun canım

kızlar hatırlarsanız cuma öğlen makarna ve cumartesis su böreği yemiştim ve akşam salatayla dengelediğim için kilo yapmadı önemli olan böyle şeyler yediğimiz zaman vaktini bilmek erken yiyip akşam saltayla geçiştirince kilo yapmıyor bunu anladım ama tabi her zaman olmaz kaçamak arada bir olma şartıyla....

Hayır veremedi.İstek tam yoktu.İşe basladı bıraktı topigi.Bir kac kez ugradı cok kg aldım diye sonra yine gitti.Bu iş azim işi.Bazen kızıyorsunuz belki bana pat diye söylüyorum.Kızlar inanın yakınlarınızın söylemesi cok daha can yakar!!!!...
Hedefe ulasmak için herkes birbirini kandırmasın yargılasın,eleştirsin.İnanın hedefe varınca daha mutlu olucaz.87 kg 70 kg düşceksin deseler hayatta inanmazdım.Eşim sagolsun psikolojik olarak beni tek kelimeyle bitirdi.Azimle buralara geldim....

Bizim afacan kek istedi tarifim yogurtluydu evde yoğurt yoktu sutle denedim tadı nasıl merak ettim yedim ama aksam salatayla gecistirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…