"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

canım mantı ekmek bir arada olmamış saltayla ekmek yesen bişey demezdim.. hem galetada çok karbonlu bir ekmek türü akşam yaptığın arada bunu tercih etmemelisin.. heleki o mantıdan sonra

neyse doğum günün olduğu için bişey demiyorum sana tekrar mutlu yıllara canım

İlk bildirimi ben yapayım.Tuvalete cıkamadım bugun.Olsun sonuc +,sonuc önemli olan benim için....Neyse lafı uzatmadan yazayım.
Gecen hafta:70.7
Bu hafta:71.4
Fark: +++++700 gr

Gorumcem çok üzgün sarıldı bana ağladı bende kendimi zor tuttum aglamamak icin.bugün hastaneye götürdü eşim onu bakalım hayırlısı
Oğlumu okula bıraktım dönüyorum eve +700 çok canım ya geçen hafta da +800 du. Kv de de bişey yeme artık ya yanında götür yada az ucundan ye.neyse bu hafta duzene giricez beraber kafana takma bu hqfta kilo vericem diye düşün olumlu sinyal yolla beynine olumlu olsun

Günaydın fıstıklar nerdesiniz bugün bildirim günü

Günaydın canım nasılsın?Nasıldı görümce aksam?
Evet kızlar hadi bakalım nerdesiniz???Secil bende durum cok fena,durum cok vahim!!!!:26:Ahh kaynana ahhh.Bir daha acta kalsam yemicem.Kg vermeye baslayana kadar.

günaydın kızlar canım birdaha kaynanaya gitsende dikkat et yediklerine bırak onlar yesinler şişko olsunlar sen çıtır ol tamam..

İlk bildirimi ben yapayım.Tuvalete cıkamadım bugun.Olsun sonuc +,sonuc önemli olan benim için....Neyse lafı uzatmadan yazayım.
Gecen hafta:70.7
Bu hafta:71.4
Fark: +++++700 gr

Kahvaltı 1.5 dilim ekmek,2 dilim peynir,1 domates,1 bardak adacayı.

canım geriye bakmak yok önümüzdeki maçlara bakalım tammmmıııııııııııı birdahaki haftaya kadar gidecek o kilolar bak gör ama haftasonu kaynanada dikkat et yediklerine onlar yesede sen yeme

günaydın kızlar canım birdaha kaynanaya gitsende dikkat et yediklerine bırak onlar yesinler şişko olsunlar sen çıtır ol tamam..

Ay insallah iyi haberler gelir.Anjio da test yani halk arasında kötü birsey gibi gösterilsede.....
Kızlar cok üzgünüm gercekten.Kv mecburen gitmek zorundayım,yanımda götürsem terbiyesizlik olur.Yemiyorum niye yemiyorsun??Eşimle konuşcam hafta sonları için.Cok üzgünüm yaa.Cok aldım.Secil yarından itibaren baslıyoruz demi?Adet yaklastı ama dedigim gibi sonuc önemli olan!!!!! +++++ bu hafta cok sıkı besleniyorum söz size.Hafta sonlarıda ac gecer.Orası benim düzenimi bozuyor.

Yemek zorunda olsanda az ye canım midem bulanıyo başım ağrıyo diye kivir yapacak bişey yok gitmek zorundasın ona göre çözüm bulmaliyiz yarin başlıyoruz canım seni bekliyorum bende beraber ustesinden gelicez korksun kilolar bizden heheheyt kim tutar bizi

Kızlar gözlerime inanamadım tartida sonunda 75.9 ya ucundan da olsa 75 leri gördüm
Dün çok kivrandim yememek icin bişey sadece salata yedim ve uyurken Karnım gurulduyodu açlıktan yapabilirsem akşamları yoğurt salata ile gecistiricem

günaydın kızlar evime geldim sonunda geçmişi okuyodum telefondan zor oluyodu bide çekmiyo okuyamadım şimdi okudum
GÜZELİM geçmiş olsun hastaymışsın SEÇİL seninde görümcene geçmiş olsun canım hastalık çekmek zor

Supersin canım ya tebrikler beni geçtin valla 74leri gördün

Tebrik ederim canım.Secil senide tebrik ederim...Tebrikler kızlarrrrrrrrr........

teşekkür ederim kızlar..
seçil birdahaki hafta sende 74 ü göreceksin canım bu hafta çok dikkat edeceksin güzelimm sende sonunda 69u göreceksin ben bu sefer ianıyorum kararlılık önemli buda sizde var..

Ayy zaten kıvırıyorum.Onlara kalsa bana 2 büyük gözleme,6 pişi yedirceklerdi. ((((
Midem agrıyor deyip 2 pişi sabah,öglen 2 pişi ile geciştirdim.Onuda yememem lazım. verene kadar.Vücudum su an + yönde ilerliyor.Dikkat etmezsem hersey kg döncek biliyorum.....
Esimle konuşcam,baska türlü cözemem bu işi.O kadar kosusturmaya ac kalırsam vucudum dayanmaz!!!Söz kızlar - dönecegim haftaya.

gelelim bana bu hafta evde olmadığımdan bisiklet süremedim yürüyüşe çıktım bende 1 saati geçkin yürüdüm hafta içi hafta sonu kaçamaklarım oldu internet bittiğinde hepsini yazamadım hamur işi yemiştim misafirliğe gitmiştik orda yemiştim haftasonu kahvaltıda ve dünde pasta yedim

tebrikler canım bak işte birdahaki haftada 74 gelsin tartıya hu huuuuuuuuuuuuuuu

hoşgeldin canım ne olursa olsun isterlerse altın battaniye örtünler üzerine inansın evi gibisi yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…