- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
Tamam canım bende yemicem o zaman iyi geceler ben bizimkileri beklicem buralardayim
iyi geceler hanımlar her zamanki gibi görümceler vardı tam otomatik gelin modundaydım
bugün yediklerim
sabah : çökelek salatası ,2 ince dilim ekmek ,1 portakal
ara ,1 kase sütlaç
öğle : ton balıklı dürüm ,ayran
ara 1 portakal 1sb ayran
akşam : karnabahar salatası ,1 kepçe mantı ,ayran ,1id ekmek
ara :2-3 galeta
iyi geceler bayanlar
bugünki yediklerim kahvaltıyı ara öğünü yazmıştım üğleyide yazmıştım
ara
1 elmalı pasta 1 elma ondan öncede 3 tane diyet bisküvi yemiştim
akşam
1 kase mercimek çorbası
doğum günüm dolayısıyla 1 koca dilim pasta 2 bardak kola :18:
daha ne yiyim diymi ama
İlk bildirimi ben yapayım.Tuvalete cıkamadım bugun.Olsun sonuc +,sonuc önemli olan benim için....Neyse lafı uzatmadan yazayım.
Gecen hafta:70.7
Bu hafta:71.4
Fark: +++++700 gr
Günaydın fıstıklar nerdesiniz bugün bildirim günü
Günaydın canım nasılsın?Nasıldı görümce aksam?
Evet kızlar hadi bakalım nerdesiniz???Secil bende durum cok fena,durum cok vahim!!!!:26:Ahh kaynana ahhh.Bir daha acta kalsam yemicem.Kg vermeye baslayana kadar.
İlk bildirimi ben yapayım.Tuvalete cıkamadım bugun.Olsun sonuc +,sonuc önemli olan benim için....Neyse lafı uzatmadan yazayım.
Gecen hafta:70.7
Bu hafta:71.4
Fark: +++++700 gr
Kahvaltı 1.5 dilim ekmek,2 dilim peynir,1 domates,1 bardak adacayı.
Gorumcem çok üzgün sarıldı bana ağladı bende kendimi zor tuttum aglamamak icin.bugün hastaneye götürdü eşim onu bakalım hayırlısı
Oğlumu okula bıraktım dönüyorum eve +700 çok canım ya geçen hafta da +800 du. Kv de de bişey yeme artık ya yanında götür yada az ucundan ye.neyse bu hafta duzene giricez beraber kafana takma bu hqfta kilo vericem diye düşün olumlu sinyal yolla beynine olumlu olsun
günaydın kızlar canım birdaha kaynanaya gitsende dikkat et yediklerine bırak onlar yesinler şişko olsunlar sen çıtır ol tamam..
canım geldilermi misafirlerin
Geldi canım sadece gorumcem geldi bugünde hastanedeler bakalim sonuçlar iyi olur inşallah
Ay insallah iyi haberler gelir.Anjio da test yani halk arasında kötü birsey gibi gösterilsede.....
Kızlar cok üzgünüm gercekten.Kv mecburen gitmek zorundayım,yanımda götürsem terbiyesizlik olur.Yemiyorum niye yemiyorsun??Eşimle konuşcam hafta sonları için.Cok üzgünüm yaa.Cok aldım.Secil yarından itibaren baslıyoruz demi?Adet yaklastı ama dedigim gibi sonuc önemli olan!!!!! +++++ bu hafta cok sıkı besleniyorum söz size.Hafta sonlarıda ac gecer.Orası benim düzenimi bozuyor.
günaydın kızlarrrr hemen bildirim yapıyorum
geçen hafta 75,800
bu haftaaa 74,600
giden 1,200
günaydın kızlarrrr hemen bildirim yapıyorum
geçen hafta 75,800
bu haftaaa 74,600
giden 1,200
Supersin canım ya tebrikler beni geçtin valla 74leri gördün
Tebrik ederim canım.Secil senide tebrik ederim...Tebrikler kızlarrrrrrrrr........
Kızlar gözlerime inanamadım tartida sonunda 75.9 ya ucundan da olsa 75 leri gördüm
Dün çok kivrandim yememek icin bişey sadece salata yedim ve uyurken Karnım gurulduyodu açlıktan yapabilirsem akşamları yoğurt salata ile gecistiricem
Yemek zorunda olsanda az ye canım midem bulanıyo başım ağrıyo diye kivir yapacak bişey yok gitmek zorundasın ona göre çözüm bulmaliyiz yarin başlıyoruz canım seni bekliyorum bende beraber ustesinden gelicez korksun kilolar bizden heheheyt kim tutar bizi
Kızlar gözlerime inanamadım tartida sonunda 75.9 ya ucundan da olsa 75 leri gördüm
Dün çok kivrandim yememek icin bişey sadece salata yedim ve uyurken Karnım gurulduyodu açlıktan yapabilirsem akşamları yoğurt salata ile gecistiricem
günaydın kızlar evime geldim sonunda geçmişi okuyodum telefondan zor oluyodu bide çekmiyo okuyamadım şimdi okudum
GÜZELİM geçmiş olsun hastaymışsın SEÇİL seninde görümcene geçmiş olsun canım hastalık çekmek zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?