"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

canım sen kendine akşamları ayrı tabak hazırla bırak onlar nasıl bakarsa baksın bu senin sağlığın için kilo vermelisin sonuçta bir kase çorba ve salta akşamları yeter sana böyle ye canım sen onlara bakma onlar yesinler yesinler şişko olsunllar

günaydın kızlar..
ben siteye girdim dün öğleden sonradan itibaren okuyamamıştım..onları bir okuyayım dedim..yaptığınız yorumları okudum ve evet bugün daha da bir dikkatli olcam..
sabah yarım simit domates salatalık biber peynir yedim..
kiloma gelinceeeee...:)))
geçen hafta 86
bugün 84.4
şişkinlik gitmiştir diye düşünüyorum ama olsunn ben çok mutluyum..85 in altını gördümm:))
üstelik çok net diyet yapamıyorum..spor desen 1 haftadır 2 kez yürüyebildim..neyse daha da dikkat edicem:)))

Son düzenleme:
Tebrik ederim canım bak istedin mi nasıl oluyo sabah menun güzel canım haftaya 84un altını da görürsün inşallah

4 pisiyle alinacak kilo değil canım seninde dedigin gibi şu an vücut + ya doğru gitme eğiliminde onun için sasirtmak gerekiyo.sakin aç kalma o kadar yoruluyosun zaten

bakıp görücez eğer dikkat edersen özellikle hafta sonu vede 3 litre su içersen gider belki ben sanmıyorum hemen o kadar kilo alabileceğine69 görmesende70 olursun fark etmez.. dietisyene ne zamana gidiceksin

teşekkür ederim canım inşallah darısı güzelimle senin başına sen ne kadar verdin 75i gördüm dedin ama kaç verdiğini yazmamışsın canım:44:

çok teşekkür ederim canım inşallah haftaya sendende bekliyoruz

Ddem inşallah düzelir cocuk olunca cok zor oluyor...
Bende vericem,bekleyin kızlar beniiiii.
İlknur ve secil kız gecen hafta sonunu hatırlasanıza pişi,cekirdek,cikolata,leblebi.Yicek bişey olmadıgından pişi yedim.Kv sinir olup digerlerini yedim.Ne oldu sonuc ++++.Bugunden itibaren güzel vucuduma eziyet etmiyorum.Sasırdı kız yazık bir -,bir + sonra catlıyor.Eeee hep benden oluyor.
Sizde söyleyin agır bir sekilde kızın.Ben kızmam!!!!
:))))))) Bakalım haftaya ne olcak.Surda yaza ne kaldı.Bugunden itibaren eşimlede konuşuyorum.Kv numara yapcaz valla ne yapıyım.Biraz mutlu olcak kv.Oglum geline yedirmiyor,kızıyor diye.Ama ne yapcan,sevinsin cadı!!!!

oooo süpersin kız maşallah bak isteyince nasılda veriliyormuş değilmi çoook tebrik ediyorum

Günaydın kizlar hastaydim oglusla acamadim neti pek bugun tam 68.7 ciktim tartida yatmaktan almisim kilo havada cok kotu yuruyemiyorum malesef

hahahahaa tamam yapın bakalım ama onlara laf söyletme sakın eşinle senin aranda olsun canım.. çoooookk güzel olacak yaa herkes kilo verecek yaza çıp çıtır olceeeeezzz gaaaariiiiiiiiiiiiiiiiii

hani biyere giderken eli boş gidilmezya sende sebze al götür onlar hamurişi yerken sen kendine sebze pişir canım böylede olabilir ayrıcada senin sağlığın için doktorun kilo vereceksin demiş bunuda söyleyebilirsin kimsenin sana kızmaya seni yargılamaya hakkı yok gelin yemiyo falan diye isteyen istediği gibi konuşsun sen takma bence önce sağlık de

Süpersin canım.Bak dikkat ettin mi gidiyor.Sen yeter ki iste....84-83-82 yavas yavas gitcek.Fazla kg inmek inan daha kolay.Azmedip gelceksin 75 kg kadar.Tebrik ederim.Süpersinnnnn!!!!

tebrikler canım çok güzel kilo vermişsin tebrikelr.. zaten sporu haftada 4 yapsan yeter canım..

kızlar bişey söylicem bildirim yaptığımızda geçen haftaki kilomuzu yazarak bildirim yapalım öbür türlü anlaşılmıyor kaç kilo verdiğimiz..

hahahahaa tamam yapın bakalım ama onlara laf söyletme sakın eşinle senin aranda olsun canım.. çoooookk güzel olacak yaa herkes kilo verecek yaza çıp çıtır olceeeeezzz gaaaariiiiiiiiiiiiiiiiii

Ddem götürüyoruz bizim cadının canı hamur işi istiyormul.Acmayı yapmayı bilmiyor.İsteyince yapıyorum mecbur.....Baskada yemek olmuyor.Eee bunlar var ya diyor.Her lafada cevabı var.
İlknur tabi canım dur ben bugun eşimin yanında tartılayım aksam,sonrada damardan gireyim.Eee ne yapayım,hepsi biliyor dr.saglıgım.için zayıfla dedigini.
Daha ne zayıflıcan suraya bak ne göbek kaldı,ne bacak diyor.Kıskanıyor mu kız yoksa bu bak bunu hic düşünmemiştim.

eveeeeeeeeeeeeeetttt kıskanıyooorrr hahahah oohhh ne güzel oldu kıskançlık krızleri hahahahahhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…